Деп срещу Хърд

• 421 035
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 75
Няма, Джулая. Уволнила ги е вчера, защото не получавала съчувствието, което очаквала.
E, все е назначила други. Няма сама да се защитава. Мисълта ми е, че 100% в екипа има и психолози, които й дават съвети за поведене и т.н.

А, не, тя си има адвокат. ПиАр фирмата е освободила, че не успели да й спечелят симпатиите на хората.

Направо преиграва в тая депозиция. Ще чакам утре да видя един адвокат дали е намерил purgery.

# 76
Охххх, толкова усилия полага да се разплаче, ама не става и не става.

М.Маркъл е по-добра актриса.

Оххх, не спирам да се смея. Толкова усилия и нито сълза.

# 77
Амбър така преиграва, че някой ще си помисли, че още е влюбена в Джони,

# 78
Охххх, толкова усилия полага да се разплаче, ама не става и не става.

М.Маркъл е по-добра актриса.

Не мисля, че маркълка е по-добра актриса. Бях я гледала в един Холмарк и там беше уникално зле, пък и нали интервюто с Опра й беше ролята на живота и какво се оказа - толкова зле е играла ролята на жертва, че Опра за една седмица го смъкна от всякъде това интервю. Сега и от нетфликс са я махнали. Странно защо..

Между двете Хърд по-добре се справя с фейк наивница. Определено знае, че трябва да спечели журито и само натам си гледа.

# 79
Така, до тук тя на няколко пъти промени историята си от 2020, когато пак под клетва разказа малко по-различни неща. Гледам, че адвокатите му пишат, пишат...

# 80
На мен ми звучи достоверно, сигурно и на съдебните заседатели

# 81
Как можа да не зареве. Ей това ми е дерта. Актриса, актриса а една сълза не можа да пролее. Толкова ги въртя тия очи, така ги разказваше хубаво тея емоции, а ни една не се показа на лицето. А не е с ботокс да кажеш, че не може.

# 82
# 83
На мен ми звучи достоверно, сигурно и на съдебните заседатели

Ти не си обективен, защото явно харесваш Амбър като жена... Не те виня, много е красива

# 84
Аз не можах да го гледам на живо, сега гледам записи и си викам като ви четях, чак пък толкова да преиграва, колкото го изкарвате, ама майко, то толкова движения с лицето не е имала за цялата си кариера на екран, колкото направи сега Grinning

# 85
# 86
Много слаба актьорска игра! Милата наивна Амбър, замираща от вълнение при спомена за прекрасната любов с Джони, човека, когото обвини във всички форми на насилие. Сълза и смях. Сълзата обаче не и се получи.

# 87
Ооо, само част съм изпуснала Grinning супер, благодаря Simple Smile

# 88
Да бе, тя не искала подаръци от него, затова по време на медения месец му държи сметка, защо не фигурира в завещанието му.

# 89
  • Между гори и планини
Тя го нарича Джони, той говореше за нея с мис Хърд.

Общи условия

Активация на акаунт