Деп срещу Хърд

• 421 059
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 105
Показанията в Лондон не бяха ли при закрити врати?

# 106
Погледнах малко,стана ми тъжно
Тя си е красива. Той е талантлив. Защо са си причинили толкова неща, каквито и да са били. Явно не са били хубави Sad

# 107
Значи, все пак е имало гъби и екстази Rolling Eyes

# 108
Уф, показанията й са ми страшно скучни. Едвам изгледах до момента. Все едно и също върти и сучи.
Наркотиците са ясни. Алкохола е ясен. Кавгите са ясни. Все по лицето я удрял, ама няма ни една снимка, а явно е снимала.
Страшна тъпотия.

Дано кръстосаният разпит да е по- интересен.

Джони го прекъсваха на всяка дума с възражения, как така нея не може?!
Мисля, че нарочно я оставят по- пространствено да обяснява. Ако лъже, това само ще я закопае само.

# 109
Ох, вече за усурнайсти път обяснява как Джони я обвинявал в различни моменти за различни изневери с разни хора, и го изкарва че е супер ревнивец за нищо. Как чакам да дойде време на неговия адвокат да покаже емнайсет снимки с различните хора, които е водила у тях и да докаже, че е имало за какво да бъде ревнив Grinning

# 110
Показанията в Лондон не бяха ли при закрити врати?
Всички стенограми от Лондон са качени публично. Ако има разминаване, то може да се използва за импийчмънт на свидетел. Показанията там и тук, трябва да са напълно идентични, за да са достоверни. Нейните не са.
Адвокатите му са умни и нарочно не обжалват. "Дай на лъжеца достатъчно дълго въже и той сам ще се обеси"

# 111
Нека да приказва, сама се закопава. Интересно, при толкова богат архив и толкова бой, само една снимка на синина на ръката ли има?
Патологична връзка на психопат и зависим- няма как да излезе нещо добро от това.
Хубавото е, че поне нямат общо дете. Достанъчно е, че децата на Джони са свидетели на това грозно дело.

# 112
Показанията за кое конкретно се различават до тук, щом явно си ги чела и ти направи впечатление?

# 113
Защо толкова силно се прехласва каква голяма любов са имали, каква е целта? Да го изкара по звяр, че я бие, пък тя го е обичала като  на кино?

Ох как една сълза не падна бе, то не беше подсмърчане на сухо, устата и чак на кръг се затвори отдолу, толкова я огъна Grinning

# 114
За мен не е красива поне сега. То и маймуна да гримираш, изглежда уау.
И е одъртяла доста. Била красива, пленила застаряващия мачо, вече не.
За пари драпа жената.

# 115
За Деп съм,надявам се той да спечели.

# 116
В момента кой адвокат я разпитва? Неин ли? Много е зле горката. Изпитвам неудобство като я гледах как се опитва да ревне.

# 117
Показанията за кое конкретно се различават до тук, щом явно си ги чела и ти направи впечатление?

Тя променя датите. В Лондон каза, че първият случай на насилие, е от 2013г. Тук годината стана 2012. Там каза, че баща й я е удрял и малтретирал, тук пък каза, че никога в живота си преди Джони не е била удряна. Сега твърди, че не си спомня датата на един конкретен кървав инцидент, за който там я хванаха в лъжа, след като извадиха нейна снимка от следващият ден, на която е невредима. Там много добре си спомняше датата, дори я промени след като я разобличиха. Със сигурност има и още, гледам на пресекулки и чета коментарите в Туитър. Доста разминавания, които ще се обърнат срещу нея.

# 118
Нейният. Предполагам, че утре ще е неговия.
Много се пъне, направо. Ако всичкото това е било истина, аз досега да съм оревала със сополи всичко 30 пъти ако трябва да го обяснявам Grinning

Ще е яко ако някой от помощниците на адвокатите четат туитър и намират някакви неща, които са пропуснали - като разминавания на дати и т.н и после да я закопаят с това Grinning

# 119
И друго има. Тя не само променя датите и историите, а и доукрасява, като добавя нови. Неща, които не е споменавала никога преди. Типично за лъжците. В Лондон тя никога не спомена например, че не той а тя напуска битките. Е, тук го направи. След десетки свидетели, които казаха че Джони си тръгва, когато нещата ескалират, сега тя го извъртя и каза, че тя си тръгвала.

Общи условия

Активация на акаунт