Деп срещу Хърд

• 421 057
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 120
  • Между гори и планини
Мисля, че на всички участници в делото им е забранено да влизат в интернет ми да четат или гледат. Нали имаше една жена свидетел на Джони която я накараха да си тръгне и изтриха показанията ѝ заради това.

# 121
  • Тра-ла-ла
Защо толкова силно се прехласва каква голяма любов са имали, каква е целта? Да го изкара по звяр, че я бие, пък тя го е обичала като  на кино?

Ох как една сълза не падна бе, то не беше подсмърчане на сухо, устата и чак на кръг се затвори отдолу, толкова я огъна Grinning
Ще го изкарат някакъв посттравматичен стрес Bowtie Видиш ли горката толкова е страдала, че направо е подтиснала спомените и не може да ревне. Тя нали е излиза извън тялото си при тупаниците?! Joy За това не го преживява пак като разказва.

# 122
Излизала е от тялото си след гъбите.

# 123
Джони да не би да се разчуства нещо. Няколко пъти го дават да си бърше носа с кърпа.  Надявам се да не е.

# 124
Тя току що каза, че Джери Дъдж, шефа на охраната на Джони, който почина от рак, е видял че носът й кърви. Разбира се, единственият й свидетел, който не може да отрече това, защото е мъртъв.
Джони да не би да се разчуства нещо. Няколко пъти го дават да си бърше носа с кърпа.  Надявам се да не е.
Настинал е, и вчера си го бършеше. Yum

# 125
Понякога потребителите на някои вещества си бършат носа, не се знае

# 126
Той е потребител от детска възраст, пък предните дни не си го бършеше. Не се знае знае ли се.

# 127
# 128
Тя разказва с такива подобности. Как седяла в колата и гледала дъха си... Тези неща са се случили преди 4 - 5 години? Особено когато ти се случи нещо травмиращо, много от нещата са ти като в мъгла, такива подробности, каквито тя разказва според мен не е възможно човек да помни....
За тези описания със сигурност лъже, така че съм склонна да вярвам, че и за останалото също лъже

Един от коментарите под видеото беше: Тя така се напъваше за да се разплаче, че се притесних, да не би нещо друго да излезе

# 129
Защо толкова силно се прехласва каква голяма любов са имали, каква е целта? Да го изкара по звяр, че я бие, пък тя го е обичала като  на кино?

Е как. Повече от ясно е, че тя е златотърсачка, че още от началото е видяла всичките му проблеми, но не си е тръгнала. Защо? Заради парите му и заради връзките му. Като за 10 години с него тя е станала от никоя в актриса на Марвел, бивше гадже на милиардер (и може би майка на едно от децата му).

Но нали трябва да го извърти като - аз много го обичах и затова останах. Да беше си направила труда да види как говорят истинските жертви на домашно насилие може би по-добре би я изиграла тази роля, но явно и това не е направила и си личи че лъже на килограм.

Довечера ще бъде шоуто, че вчера така спокойно ги нижеше лъжите. Ще е направо удоволствие да гледам адвокатите на Джони да й задават въпроси.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 06:50 от Елфичка

# 130
Тя разказва с такива подобности. Как седяла в колата и гледала дъха си... Тези неща са се случили преди 4 - 5 години? Особено когато ти се случи нещо травмиращо, много от нещата са ти като в мъгла, такива подробности, каквито тя разказва според мен не е възможно човек да помни....
За тези описания със сигурност лъже, така че съм склонна да вярвам, че и за останалото също лъже

Един от коментарите под видеото беше: Тя така се напъваше за да се разплаче, че се притесних, да не би нещо друго да излезе

Възможно е да помни подробности, защото през годините е разказвала събитията на терапевти, давала е показания и т.н.

Колкото до 'напъването', си мисля, че цялата й експресия логично кореспондира на  сравнително лабилната й личност.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 07:19 от Bradley Cooper

# 131
Знам че звучи лудо, но с нея всичко е такова.
Десетките й невероятно подробни спомени, всъщност са сцени от филми и цитати от книги. В Туитър го забелязаха преди няколко часа и това сега се разпространява лавинообразно.
Самата аз знаех, че твърдението й за кокаина на онова място ми звучи смътно познато.
Е, това е буквално сцена от "Вълкът от Уолстрийт", където тя се е явила на каст, но е била отхвърлена.
Има още десетки примери, това са само някои от тях.
Скрит текст:

# 132
Уау. Не мога да кажа че се учудвам, обаче.

И другата актриса (маркъл) беше станала за посмешище с това, че като говори за себе си трябва да я питаш кой филм е гледала и коя сцена се опитва да играе като се опитва да се изкара на жертва.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 08:09 от Елфичка

# 133
  • Тра-ла-ла

Възможно е да помни подробности, защото през годините е разказвала събитията на терапевти, давала е показания и т.н.
Чете си жената сценария всеки ден. Една лъжа повторена 100 пъти - става реалност ...просто е слаба актриса.

# 134
Тя не знаела че той има остров. Stuck Out Tongue Целият шибан свят знае, че той притежава остров.

Да, да, и как можело той да прави такива подаръци на нея, на семейството й.. Ама не ги е отказала. Даже и още е искала.
Моля ви, в подробности за такива като мен, които не следят live. На психоложката ли е правил подаръци?

Общи условия

Активация на акаунт