Деп срещу Хърд

• 421 073
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 135
Така де, ама не става истина. Колкото и да си повтаря лъжите има снимкови и видео доказателства в противното.

Интересно ми е дали ще излязат изневери. Тя постоянно повтаряше, че той я обвинявал в изневери. Обвиненията са лошо нещо, освен ако не са истина.

# 136
И аз гледах вчера делото до края му. Не знаех, че е бисексуална и предишната й връзка е била с жена.

# 137
Sands, и аз се чудех от къде ми е толкова позната тази сцена!!
С толкова лъжи ще я попилеят. Адвокатите май няма нужда да сядат, защото имам чувството, че довечера ще са нон стоп на крака и обжалващи  (нейните)

И май от предишната си жена има обвинение в домашно насилие.

Уау. Не мога да кажа че се учудвам, обаче.

И другата актриса (маркъл) беше станала за посмешище с това, че като говори за себе си трябва да я питаш кой филм е гледала и коя сцена се опитва да играе като се опитва да се изкара на жертва.
Joy
Живее в собствен филм жената, в който тя е била пепеляшка, превърнала се в кралица.

# 138
Да, има, но впоследствие го е свалила. Амбър я е ударила на летище.

https://www.eonline.com/news/771257/amber-heard-s-ex-girlfriend- … abuse-allegations

# 139
Явно това е често срещано при биполярните. Както и кръшкането. Затова потривам ръце за довечера.

Майли Сайръс изневери на мъжа си с жена. После написа песни как той не я бил пускал. Пфф.

# 140
Амбър така преиграва, че някой ще си помисли, че още е влюбена в Джони,

Всъщност е влюбена в парите му. Влюбена е в живота, който той й беше осигурил, банковите карти, подаръците, червените килими и острова. Острова е определено голямата й болка.

Някой забеляза ли объркването й снощи? - „Бях хвърлила… Искам да кажа, че Джони ме удари…“ нереално Smile

Нещо на което се смях снощи - " Той хвана вратът ми с ръка и блъсна главата ми в  стената. Чувствата ми бяха наранени"
Ама разбира се, чувствата са единственото нещо, което може да пострада при директен сблъсък с бетон. Затова и няма снимки на наранявания. Как да  снимаш чувства?
Има доказателства за изневери. Камерите в асансьора са заснели как тя качва Джеймс Франко до спалнята си, ден след като уж била бита. Мъск също е заснет в този асансьор.
Скрит текст:

# 141
  • Тра-ла-ла
Само глупости си мислите. Тя ги е завела да играят карти в спалнята Joy

# 142
Хората сме различни, но понеже и аз съм давала показания срещу мъжа ми и в полицията и в съда
Минали са 9-10 месеца. Сега ако някой ме накара да разказвам няма да мога. Повечето неща не си ги спомням. Това е някакъв защитен механизъм на мозъка. Но то сигурно при всеки е различно. Но не мисля, че която и да е жертва на някакъв вид насилие ще си спомня как е гледала дъха си в колата, или там другите подробности, които тя описва. Това не е реално.
Да не говорим, че жертвите на насилие обикновено се опитват да изглеждат силни, и не Искат да предизвикват жал. Ако си преживял нещо травматично, то си личи и без да описваш подробно чувствата си. Личи си по някои малки неща.... А тук не виждам такова нещо

# 143
А къде въобще са се намерили с Мъск
Ей това не ми го побира умът.
Какви допирни точки имат Flushed

Ултра нагла е тази жена. Не е като да не знае, че има камери в асансьорите и пак смело си води мъже ...

# 144
Тя не можа да направи елементарно математическо изчисление, но пък помни с удивителна точност дати и събития. Не е невъзможно, но говорим за събития от 2012, доста време е минало.
Не можах да изгледам всичко, дразнещо фалшива.
Него не го оставяха да завърши и едно изречение, тук се лее драмата...

Аз мисля, че тя все пак ще спечели, нищо че е лъжлив насилник.
Делото в ОК публично ли беше?

# 145
Делото В ОК нали беше за друго?

# 146
Не беше публично и не беше срещу нея.
Предаването на живо е изключително умен ход на Джони. Не е приятно, но така медиите губят контрол върху разказа и всички могат да видят лъжите й директно.

# 147
Четете тук горещият госип за Амбър.

https://www.crazydaysandnights.net/search?q=amber+heard&max- … &by-date=true

Тя дължи един милион на Елън Мъск. Казва, че Джони е по наркотиците, но всъщност тя си е в същия кюп. От аквамен са й казали да не се стига до съд, но не би.

Сега търся някой пресен пресен, който да е за делото.

Допълвам: според клюките тя е сериозна с интоксикациите
https://www.crazydaysandnights.net/2022/05/blind-item-2_4.html#disqus_thread

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 10:12 от Елфичка

# 148
Поне да се бяха скрили с Франко и Мъск. Тя си ги води у тях, а те с какъв акъл отиват е друг въпрос. И аз се чудя къде са се намерили с Мъск.
Иначе се оплаква, че той я ревнувал и тя постоянно трябвало да обяснява, че нямам връзка с този и онзи.

# 149
А Джеймс Франко си пада по 13 годишни - това е известен факт и е причината напоследък да не го виждаме в много проекти. Не знам какъв авторитет има той, че да може да свидетелства и да убеди журито в нещо... Интересно какво е харесал на едрата Амбър. Но когато са се харесали, тя е била по-млада и слаба...

Общи условия

Активация на акаунт