Деп срещу Хърд

• 421 078
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 150
Моля, споделяйте по-подробно както беше в другата тема, за тези, които нямат възможност да гледат! Благодаря ви предварително!

# 151
Накрая ще излезе, че всичко, в което обвинява Джони е всичко, което ТЯ прави.

Видях днес снимки на нея как е сложила кучето извън колата. Точно в това обвини Джони.

Търся сега за бащата на бебето й. Използвала ли е нелегално ембрионите, които са замразили с Мъск и -- замразили ли са ги по време на брака им с Джони.

# 152
  • Между гори и планини
Защо въобще е замразила ембриони, репродуктивни проблеми ли има? Дано Джони е бил достатъчно умен да не го прави. За Мъск ми е странно, но той и с първата си жена има така деца. Детето ѝ ще бъде, за да изнудва .

# 153
Бълха го ухапала Мъск с този 1 млн.
Той уж умен мъж, пък с тази точно. Хич не е мислил с горната глава. Хубаво, че се разграничава от процеса.

Интересно ми е и на мен за бащата на детето.

# 154
Не се знае какво има и какво няма. Били й казали, че няма начин тя да износи дете и е направила детето със сурогатна майка.

Елън Мъск я съди да не ползва ембрионите в 2020, в 2021 тя вече има дете, момиче. Ако е на Мъск ще му е първото, преди това с Гримс... и тя ще може да си го играе жертва до края на живота си и да иска ли иска от Мъск. Той обаче е известен с това, че никак не е щедър към бившите си.

# 155
Мислех да кажа, че й завиждам за Франко и Джони, ама пък всичките са пълни откачалки. Абсолютно болен свят. Острови, ембриони, наркотици, лъжи. Много жалко.

# 156
С Мъск са се срещнали на Мет Гала, какво го е привлякло?- тя беше хубава , шантава- той май такива ги паресва. Връзката им е продължила около 6 месеца и ми е адски странно, как са стигнали до замразяване на ембриони за толкова кратко време.
На делото стана ясно, че той е превел 500 000 долара на благотворителна организация, на която тя уж беше превела 7 млн.
Май са се съдили за ембрионите, той е искал да бъдат унищожени.
 Попадна ми статия, в която се твърди, че не тя, а редакторите на списанието, са писали спорната статия за насилието, тя само я е одобрила и подписала.

# 157
Правилно е направил Мъск. Не би трябвало да се използват ембриони без съгласието и на двамата.

# 158
Тя как изобщо може да ползва негови ембриони?

# 159
Не би трябвало да може. Не знам как им е уредено законодателството.

# 160
  • Тра-ла-ла
Дано съдът вземе предвид цялостното й "творчество", демек всичките дивотии, които е сътворила не само с Джони Деп. Амбър определено е абсолютно психо....

# 161
Не съдът. Джурито. Не видя ли вчера как гледаше постоянно натам със жалните погледи.

# 162
Донякъде ми беше жал за Амбър заради психичните й разтройства, но същевременно е толкова противна и "нечистоплътна" като Жена.

Излязла полугола и боса да изпрати или посрещне любовника си.

# 163
Не знам къде го намираш това съчувствие. Тази хвърли сянка върху всички истински жертви на домашно насилие, върху всички актриси, които са получавали лошо отношение, върху всички биполярни, които се опитват да се справят с живота чрез терапия и медикаменти.

Тя в момента стана лицето на стигмата за актрисите в Холивуд: минаване през подходящото легло за да успеят, използване на мъжете до дупка срещу .."игра на карти", като им стане скучно - хайде и с жени да поиграят карти, ако някой мъж реши да се оплаче за нещо - ааа не може. Митуу, доместик ваиълънс, адикшънс..

Щом тя се мисли за наивничка, хубавичка, заслужаваща да й се дава, веднага се прави на жертвичка и пак трябва да стане на нейното. Нали така. Да ама не! (Разбра се, че и пред терапевта й си е измисляла. Има  документирано как тя казва на еди коя си дата стана това и това и той ми направи това и това и хоп - на другия ден: снимки с папараци, нищо никъде й няма).

А пък тия, които викат полицията с фалшиви истории - направо ми се повръща от такива.

Да не говорим и, че хората с биполярно разстройство, които си се грижат за психичното здраве и си пият лекарствата и си ходят на терапевт по никакъв начин не заслужават стигматизацията, която ще получат заради нечия разхлопана дъска.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 12:10 от Елфичка

# 164
За конкретната случка с Франко се говореше, че е носил наркотици.

Общи условия

Активация на акаунт