Деп срещу Хърд

• 421 082
  • 8 030
  •   1
Отговори
# 165
За конкретната случка с Франко се говореше, че е носил наркотици.
Точно това щях да напиша като вероятна причина, щом е бил извън неговата предпочитана възраст.

За играта на карти тя ли го е казала? Това ли й е оправданието да посреща гола чужди мъже?
Като гледам по снимките, търси тестени някъде из панталоните на Мъск....

Супер нагла работа, без дори да се опитва да прикрива изневярата си.

# 166
Простотиите се леят още от вчера, да дам на тези, които не са я гледали Grinning

# 167
И при толкова тежки изражения не можа една сълза да пусне?!

# 168
Амбър знаех, че ще е драматична, но това вчера беше туу мъч. Все едно гледах сълзлива драматична сцена от филм. Джони е много по-добър актьор от нея, но не си позволи да изиграе нещо или да го преекспонира. Говореше като нормален човек на разпита.

И ми беше много смешно " Той ми викаше и аз седях и просто го гледах безмълвно". Joy Който е виждал поведението на Амбър знае, че само някой да й каже или направи нещо, което не й харесва и скача директно да се разправя и агресира. Баш й повярвах, че Джони и вдигал скандали и й посягал, а тя бедната седяла и се свивала в ъгъла, незнаейки какво да прави. Joy

Ето я тихата и скромна Амбър. Sweat Smile

# 169
Не им следя подробно отношенията, но той ми е по-малко неприятен от двамата. В нея наистина има нещо лудо в недобрия смисъл.

# 170
На ничия страна не съм, но колкото повече гледам Амбър толкова по-противна ми става. Не е изключено под влияние на наркотиците и двамата да са се пребивали взаимно. Жалко, че се приема за нормално да се друсаш...

# 171
  • Тра-ла-ла
За играта на карти тя ли го е казала? Това ли й е оправданието да посреща гола чужди мъже?
Аз се пошегувах за това за картите. Не го е казала тя

# 172
Колко да е нормално? В някои като марихуаната е легална, т.е. Не се смята за ненормално. В Холандия също.

# 173
Торбите с трева, дето беше снимала... Тя в Калифорния тревата е легална, какво толкова.
Дори той да е Пабло Ескобар, това не означава абсолютно нищо. Чакам да докаже, че е насилвана физически. Много беше долно как се опита да вкара децата му в разказа. Знае колко е привързан към тях и точно това копче натиска.
Тя има кистозно акне на лицето и пие Акутан. Акутана е противопоказен при забременяване. Фасадата й е важна, затова си купи бебе.

# 174
Жалко че журито ще ги види тези лица след като приключи делото. За сега ще се нагледат на семплото момиче от Тексас, което е било заслепено от любовта .... парите и острова на Джони Деп.

# 175
И тук ли се опитва да реве или се смее?
Скрит текст:

Това ли й е разбитото лице?
Скрит текст:

# 176
Леле, как може да викате на това красиво... Имам чувството, че виждаме различни неща с някои хора... Ок, в Аквамен е изглеждала добре, но това е грим + CGI - нещо като филтрите в Инстаграм, но мноого по-напреднали.

# 177
Аз я намирам за красива. Но много болна.

Четох, че детето ще я отърве от затвор. Как точно това че си майка ще оневини всички гадости които си направила?

# 178
Изобщо ни я грози затвор, делото е гражданско и става въпрос само за пари.

Амбър не е биполярна, има личностово разстройство, което е съвсем различно нещо.

# 179
Аз я намирам са красива Амбър. Освен това мисля, че е точно негов тип на Джони. Той си пада по блондинки и Амбър е по-младата и дива версия на Ванеса Паради според мен. И Джони е нестандартен, така, че със сигурност са си паснали. Но просто Амбър е изтрещяла, има нещо супер психарско в нея. И това макар да му се е сторило интересно и вълнуващо в началото после е ескалирало и е станало туу мъч.

Общи условия

Активация на акаунт