Сняг на вън вали и вее, ЮЛСКО бебе в мен живее

• 14 745
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Здрвейте момичета,

не съм ви чела от неделя а вие вече сте на тема 2, трябваше да чета много бързо за да съм и аз в крачка. поздравявам всички които са минали първия преглед и са по спокойни, а на останалите (ако има такива)стискам палци. Срещата на втори е страхотна идея, така ще си дуднем без да имам угризения че не говоря за друго освен за бебо. е не съм чак толкова зле но определено ми е от любимите теми а на не бременните не им е кой знае колко интересно   baby_neutral
на преглед бяхме на 17 преди една седмица мина добре, чухме сърчицето, много вълнуващ момент   Heart Eyes   Hug   сега ще се опитам да добавя и снимка но ми е за първи път така че не се знае дали ще се види или не

# 46
  • На края на вселената!
Много сладко бебе!

# 47
  • София
Много сладка снимка mds Simple Smile  Peace
bima добре дошла!  Hug

# 48
mds - колко е хубавичко само и съм сигурна, че е много вълнуващо да чуеш сърчицето  Hug
bima привет и ако нещо не съм се объркала имаш рожден ден  newsm78 Thinking
но дори и да не съм те разбрала правилно  за теб са:

Хубави почивни дни момичета   bouquet

# 49
Здравейте и от мен ,момичета.Аз не съм писала няколко дни,защото имах малък инцидент и не ми беше до нищо.Преди 3 дни прокървих и изпаднах в паника,защото си помислих най-лошото,освен това един доктор в спешно ме изплаши,че може и да е кухо яйце и ужасът ми беше пълен.На другия ден ме гледа моя доктор,след два дни пак и днес потвърди,че вижда ембрион,който има сърчице.Много съм щастлива,но не смея да го изкажа защото още се страхувам и ми е притеснено.Кървенето спря,но съм на Дуфастон и папаверин
освен това си пия фолиевата киселина,а от аптеката си купих витамини Фалвит,питах лекаря и той удобри избора(това за тези дето се чудят дали да пият или не)той ми каза да ги пия първите три месеца
за сега не са ми правили други изследвания,вероятно другата седмица
ох отплеснах се
добре дошли на новите и дано си изкараме безпроблемни 8 месеца от тук нататък
поздрави от мен

# 50
  • Sofia
Здравейте    Hug

аз незнайно защо съм в прекрасно настроение и си мислех че сега пак ще има да четааааааа.
А то само няколко комплимента и една разтревожена мама на която пожелавам това да е последното притеснение за цяла бременност така че nimi стискам здраво палци а тоя лекар в спешното    #2gunfire   
Аз пък пия сокчето на хипп а лекарката ми каза чак от третия месец да започвам с витамините, но понеже рядко ям плодове и съм сигурна че въпросната лекарка даже и не подозира колко съм безотговорна в това отношения пак си ги пия. Така поне с чиста съвест пропускам по някое друго ядене че както съм започнала да дебелея се плаша.  Sad
Elpet Томасе и Там-там много сте мили, само на вас може да ви хрумне такъв комплимент към тази снимка искрено се смях и се радвах когато ви прочетох мерси     bouquet   
не искам да знам какво ще стане като започнем след някои друг месец да размахваме снимките от 3d тата      baby_neutral     Laughing

# 51
 Погеднете това, интересно е
http://www.roditeli.info/family/test/

# 52
Момичета много ви благодаря. Страшно мили сте  Grinning Да се надяваме, че всички ще успеем в начинанието да си имаме бебоци. На всички ви пожелавам лека бременност и нека всички дни бъдат изпълнени само с положителни емоции.
Там-там благодаря и на теб! Наистина имах рожден ден и навърших 25. Точно 4 дни преди рождения ден видяхме как тупти сърчицето на бебо. Това беше най-големзият ми подарък.
Отново сърдечно ви благодаря

# 53
  • На края на вселената!
Добре дошла и на мама Letisiq!
Вече те добавих в списъка най-отпред.
Спокойни 8 месеца и всичко да е лесно и чудесно   bouquet

# 54
  • Varna
Здравейте и от мен на всички юлски мами 2007. Може ли и аз да се запиша??? Пожелавам на всички Ви леко бременеене и здрави и щастливи бебчета. Аз вчера бях на лекар - и видях как бебо мърда и сърцето му тупка. Много съм щастлива. Термина ми е на 8.07.2007. Изчетох темата и колкото до изследванията - кога се правят - на мен ми казаха след 01.01.2007 първия работен ден., т.е. след 3-тия месец. До тогава само на видеозон и то ако имам някакви оплаквания. В момента се боря да отказвам цигари, кафе, работохолизъм и мн. други лоши навици. Добре че и алкохол не пия .... че много щеше да ми се събере.

# 55
  • София
Добър ден!
Малко е пусто тук днес.  Laughing

Там-там, разказвай как мина казването на родителските тела вчера.  Party

Ние бяхме много смешни. Първо два часа минаха докато се наканим да съобщим. На майка ми й и се насълзиха очите, а баща ми (който е доктор) започна с "Ти сега нали знаеш, че не трябва да пушиш, да пиеш, ... дрън-дрън... в момента ембрионът еди-какво-си ... дрън-дрън". Аз дали от хормони или от нещо друго се обидих и ревнах, че ги знам тия работи... та трябваше да ме успокояват Mr. Green
Междувременно майка ми, целувайки мъжа ми, заявява: "Браво, браво на тебе!"
Имаше предвид, че се радва, ама то друго излезе hahaha Joy Той пък взе, че се засрами..
Абе майтап.

# 56
Добре дошли,на всички бъдещи мами!Бима,какво съвпадение,вчера и аз имах рожден ден,значи сме на една дата!Черпя ви виртуално! cheers  cookЗа сега още никой не знае за бременността ми освен таткото и двете ми приятелки,с които си разхождаме децата,затова вчера много се изморих с гостите.Опитвам се вече да не вдигам много малката,но лошото е че нещо започнах да ставам нервна.Друг път проявявам повече търпение към детето,хората и нещата,сега нещо не се сдържам.На мен ми излиза момче по формулата,имам идея да си кажем всички от кой пол искаме и си мислим,че ще е бебчо,а живот и здраве после ще сравняваме. stork-boy stork-girlЧао и хубави почивни дни!

# 57
Здравейте! И аз се пресъединявам с радост към всички бременеещи-терминът ми е на 07.07.2007г. ,но не категорично.Не си спомням датата на последният си цикъл-5 години имах спирала и после още 3 месеца пиех противозачатъчни и изгубих навика да помня дати.По горе-долу скълъпената дата излиза,че съм в 7-8 седмица.но преди 2 дена бях на ехограф и той определи бебето като по-малко,все още нямаше сърдечен ритъм.Малко съм притеснена -в една от книгите,които чета, пише че сърцето бие от 3-та седмица ,а в другата-от 7-та, аз аз най-малко трябва да съм накрая на 5-тата.Иначе редовно си пия фолиевата киселина,а също и Малтофер,тъй като лекарят по изледванията определи,че съм развила анемия.

# 58
  • София
Малко съм притеснена -в една от книгите,които чета, пише че сърцето бие от 3-та седмица ,а в другата-от 7-та, аз аз най-малко трябва да съм накрая на 5-тата.

Здравей и добре дошла.   bouquet

Аз съм чела, че сърцето започва да бие в края на 5-ата седмица(от последния М, съответно 3-ата от ОВУ-то). Тъй че тук няма разминаване. Това за 7-ата не знам какво е, може би тогава за пръв път може да се чуе от лекар.  newsm78

# 59
  • Sofia
Здравейте момичета

аз сега като чета Ianamama и отново се замислям  за бъдещия батко и много ми става криво на момети като си го гушкам, все си мисля че скоро ще бъде лишен от нещо, малко са ми объркани мислите не мога точно да обесня как се чувствам. А пък бебо беше планиран и желан и си казвам че това съм го мислила и премисляла преди да заработим по въпроса. На вас чакащите второто си съкровище минават ли ви такива мисли.
Хубавото е че Мати наистина се радва, от няколко месеца покрай бебета на наши познати само за това говори и сестра ми роди през август той сега умира за племеницата ми НО....иначе наистина са голяма двойка ето и няколко снимки

Общи условия

Активация на акаунт