Сняг на вън вали и вее, ЮЛСКО бебе в мен живее

• 14 761
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
Е здравейте и от мен.  bouquet
Добрах се до компютъра днес, че то май  трябва график да направя. Crossing Arms
Сега първо добре дошли на всички нов мами с бебчета в коремчета. newsm51
Честит роден ден на патерци и на двете рожденички и много късмет и най прекрасните подаръци вече след около 8м.newsm59 newsm67  newsm32
И аз смятъх по формулите отпред и излиза момиченце дано да е вярно.
Letisiq и на мен докорката ми каза че чак в края на 5-тата седмица се чува сърцето така че не се притеснявай.
mds и нашия бато е същия като вашия като гледам снимките все едно виждам него и племеника ми.(ама нещо незнам как да се оправям с качването на снимките  Embarassed)

# 61
  • София
Брех че сте изписали мамчета едва насмогнах  #Crazy
Почвам подред, дано нямам пропуски
Добре дошли на Летисия и Хана1  Hug Лека бремненност и хубави емоции! Hug
Честит рожден ден на патерици на Янамама и Бима , пожелавам ви най-прекрасната и пълна с найчудесни емоции година!  Tada
Ними, надявам се да нямаш повече притесения, макар че аз самата доста се притеснявам от зацапването което имах. Слава Богу то престана, но съм на Утрогестан поне месец.
Фил, явно е било забавно поднасянето на новината на вашите, но не забравяй че и те сега много ще се вълнуват с теб. Ама много си е хубава новината, как иначе  Mr. Green
На мен нещо пък много ми се спи от 2 дни направо едва издържам до 21.30 и  smile3524 а днес доста ме попридърпаха и яйчниците, бебо  нещо "шава"  Laughing
mds и тези снимки са много мили Simple Smile от опит на близки знам че е много важено баткото или каката да не почувстват промяна в отношението, което не се променя, но пък и част от емоцията се пренася към малкото новодошло същественце. сигурна съм че много ще се радва и ще го гушка и ще се вълнува  Peace

# 62
  • София
Ха-ха, елпет, мерси  Laughing Определено се вълнуват... все пак не е лесно да осъзнаят, че ще стават вече дядо и баба (а те са на 43 и 46 г. на всичкото отгоре  Mr. Green)
Да ти кажа и на мен ужасно ми се спи. Другите симптоми като гадене и лошо настроение не са се появили, но два часа след като стана вече не мога да гледам, затварят ми се очите... Вечер в 20.30 - 21 вече къртя  Mr. Green

# 63
  • София
Ей мами-поспалани, къде сте бре? Я кое време е станало Laughing
Аз съм на работа днес, че да наваксаме още малко с времето и мисля че сте изписали фермани, а то  Rolling Eyes
На мен ми се гади малко от хапчетата ли не знам, ама не сме се гушкали с тоалетната. А апетита от фолиевата потъна някъде, ама пак се чувствам подута нещо. За гърдите да не казвам че вече и от поглед ме болят  Sad Ама нали е за хубаво, та само набързо да се намрънкам на вас  Simple Smile

# 64
  • Sofia
здравейте момичета

elpet всички изчезнаха безследно и аз така си мислех че днес ще се писали, писали....
и аз вечно съм гладна да се оплача   Rolling Eyes  иначе нищо ми няма, на моменти даже ми се иска да ми се погади че да спра да мисля за ядене. Със сина ми бях много примерна бременна, качих 12, 13 кг което за мен си е много добре аз никога не съм била 45кг. например така че за простосмъртна като мен беше добре. Обаче тогава ми пролича чак в петия месец а сега вече с закопчани дънки или панталон се чувствам не особено комфортно. И само дудна че не знам какво да обличам, а пък не ми се купуват бременни дрехи, нашия татко направо ще го побъркам. Но нека това да са ми сериозните проблеми оставащите месеци до юли.   baby_neutral

# 65
  • На края на вселената!
Здравейте!
Както леко ми се гадеше и то рядко, вчера цял ден бях на легло - тогава не ми се гади. А щом стана до тоалетната и повръщах. Носиха ми храна в леглото като на бебе, но ми ставаше по-зле и пак повръщах. Това комбинирано със силно главоболие и виене на свят - явно ми беше паднало кръвното. При всеки опит да седна пред компютъра издържах едва минута и пак лягах.
Днес съм много по-добре. От сутринта работя на компютъра, дори не ми се е гадило и много малко ме боли главата. Това главоболие възможно ли е да е свързано с бременността newsm78

Не знам при вас (за мамите с втора бременност) как е, но аз вече се притеснявам как ще реагира каката и как аз ще реагирам към двете деца. Чудя се дали няма да искам малкото да прилича на кака си(красиво и умно момиченце), дали ще го обичам както каката, дали ще мога да си поделя обичта между двете, без да има засегнати, как ще балансирам вниманието към двете?! От толкова много притеснения дали ще обичам малкото достатъчно, дали пък няма да пренебрегна каката? Иначе любовта ми към каката е безрезервна (като на всяка майка де) - целувам я, галя я често и без задръжки, будна или заспала, гушкам я и я прегръщам. А вчера докато лежах тя идваше при мен в леглото, казваше мама боли, и почваше да ме гали да ми мине, а аз се възползвах да си я нацелувам.
Знам че като се роди всичко ще си дойде на мястото, но сега ми минават тези мисли и реших да ги споделя с вас.

# 66
  • Варна
Привет на мамите , които в момента са пред компютрите!
И аз уж днес е почивка, а се налага да работя извънредно. Явно до края на третия всички ще я караме само с оплаквания.При мен се получава много странно поддуване в стомаха след всяко хранене.Дори и две ябълки да изям , корема/стомаха/ ми се поддува и се чувствам все едно съм изяла половин вол . Започвам да обикалям като преяла . Равносметката до сега е 3 кг отгоре за 2 месеца, което май си е множко.Дано да се държи на рязкото спиране на цигарите и с месеците напред организма да свикне .Иначе ще се търкалям до финала. smile3514 .Сега е момента да предложа , ако има майчета бременни за пръв път и се интересуват  от нещо да питат. От опит знам какво е първия път когато не знаеш какво те очаква.  Laughing

# 67
  • Варна
Здравей Томасе!
Няма майка с едно дете, чакаща второ на която да не и минават такива мисли през главата.И аз понякога си мисля , че всичката любов която имам я давам на детето си и се чудя как точно ще я поделям между две деца.Споделих с моята майка това и тя ми каза нещо , което ме кара да гледам по-оптимистично.Тя ми каза , че майчината любов е безгранична  и че сърцето на всяка майка може да приеме безброй деца.Сигурно е права и аз и вярвам. Най-важното според мен е да приобщим колкото се може повече вече порасналите си деца към новородените . Така по-лесно батковците и какичките ще приемат новото човече вкъщи. 

# 68
  • София
Аз малко страничен пример да дам, не от собствен опит.
Едната от снахите на мъжа ми роди наскоро малко сладко бебче, а те вече си имаха сладък попорастнал 5 годишен Мишо. Мишо е безкрайно щастлив и много грижовен към бебчето, а на него даже двойно внимание му обръщаме, за да не се почувства пренебрегнат. Нали всеки като дойде на гости и не е виждал бебчето първо при него отива, подаръци му се носят и какво ли не. Истината наистина е в баланса, който завси само от самите хора и съответно родителите. А подготовката за новото човече те започнаха още докато мамаинката беше бременна. Така постепенно се подготвя почвата и прехода към новите условия е плавен.

BOOTY и аз точно така се чувствам за яденето- и най-малкото нещо ми издува корема все едно съм "много" бременна и чак не мога да стоя на едно място.  ooooh! Откакто пия фолиевата съм поне 5 отгоре, че тази година за втори път я пия и ми е кошмар. Но за момента съм се стопирала на 60 (ужас  #Crazy) и дано е така много време, че не ще се тръкалям, ами не знам. #Crazy А както казах и преди, много е странно че изведнъж вълчия апети от фолиевата изчезна тази седмица и го замени една апатия към яденето, но пък за сметка на това е подуването  след всяко хапване.  newsm78
А за въпросите към "действащите" мами, ооо не се безпокойте, аз съм "защотко" и ще питам много! Peace

# 69
Здравейте,момичета!Томасе,mds,BOOTY,аз също снощи се замислих много за любовта и двете деца.Моето момиченце е още малко,много съм привързана към нея,тя ми дава всичко,изпълва ме в момента,но детето,което очаквам е желано и искано от мен още с нейното раждане все се виждах с две.Завиждах на майките в родилното дето раждат второ,а като гледам малката как си играе сама ми става жал.Може би е така,защото имам брат само година и месец по-малък от мен.А мъжът ми със сестра си имат 17 години разлика,големият му племенник е почти колкото мен на години.Мъжът ми нищо незнае за детството на сестра си,тя му е по-скоро като леля.Все пак ще имаме цели 9 месеца,за да свикнем с бебо и обичта ни да се развива.Аз пък си мисля и друго,за таткото.Сякаш го изолирах като разбрах,че съм бременна,гледам си детето,себе си,доволна съм,а той да му мисли,за повече пари,за по-голяма кола,за по-голямо жилище,все едно го използвам за донор и после за касичка.Май трябва и на него да показвам повече любовта си-една любов на три,ей май жените наистина сме със големи сърца!  Heart Eyes

# 70
  • Sofia
ами аз съм сигурна че ще се справим и "големите" няма да чувстват никаква липса, само дето от време на време нещо ми става.аз гледам да не се отпускам много и да не капризнича, или пък когато ми е криво без причина да не тормозя околните, чак прекалявам според майка ми - последния път като се видяхме и ми казва - ама поглези се малко де, полигави се, ти знаеш ли какви жени има    Mr. Green  нали и тя е майка.
понеже синът ми беше при майка ми десетина дни и там имало разговори за бебета - питал баба си:ти имаш ли бебе в коремчето - и след като баба му отговорила отрицателно и казал: нищо аз ще ти купя    Joy    голям ми е сладур   Hug

# 71
  • София
ти имаш ли бебе в коремчето - и след като баба му отговорила отрицателно и казал: нищо аз ще ти купя    Joy    голям ми е сладур   Hug
хахахаха оправи ми насторението и ме събуди  Joy Joy Joy

# 72
  • на пистата
а пък моя син иска момче и казва,каквото дойде само да не е момиче и е много щастлив,че ще имаме бебе и не усещам никаква ревност,може,защото вече е голям знам ли newsm78

# 73
  • София
Аз имам голяма възрастова разлика с брат ми но когато бил малък той събирал стотинки в лимонадено шише да си купи сестричка newsm47 и не щеш ли като се появила, голям зор видял с едно ревливо бебе  Joy извода е- внимавай какво си пожелаваш че може и да ти се случи  Mr. Green

# 74
Здравейте и от мен.
Да ви кажа аз не съм се тревожила как ще деля любовта между две деца може би защото се сбъдва моята мечта да имам повече деца аз винаги съм мечтала за пълна къща с деца е в наше време ще спрем сигорно до две ,че не можем да си позволим повече.А като гледам баткото колко е щастлив просто умира да си похвали на всеки се надявам и после да не му помръкне щастието.
Ох ама все пак да ви се оплача и да ви питам дали ви се е случвало днес запърви път нещо ме подръпва ниско долу вдясно и то досто болезнено .

Общи условия

Активация на акаунт