Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са имплантантите и какви са техните предимства?
Какви са стъпките при имплантирането на дете с тежка загуба на слуха?
Какви са очакванията след поставянето на слухови апарати или имплантиране?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са имплантантите и какви са техните предимства?
Имплантантите са медицински устройства, които се поставят в тялото, обикновено в ухото, за възстановяване на слуха. Те служат като алтернатива на слуховите апарати и се използват при тежки загуби на слуха. Предимствата им включват възможността за постигане на по-добро качество на звука, особено при деца с тежки загуби на слуха.
-
Какви са стъпките при имплантирането на дете с тежка загуба на слуха?
-
Какви са очакванията след поставянето на слухови апарати или имплантиране?
-
Какви са ползите от ранното откриване на загуба на слуха при деца?
-
Какви са процедурите за имплантиране на деца с увреден слух в България?

това е поза за пред хората, на пръв поглед, културен, сладък и възпитан, а после остава само сладък ... и бесен
Мен пък ми го наклюкариха учителките как искали да демонстрират пред вас, че чува и разбира и го накарали да си занесе някъде столчето, а той категорично им отказал 
Това, че настройките не струват - напълно го вярвам, хората там са направили явно игрова аудиограма, при това без подготовка на детето, само на база реакциите му ... тука не знам дали някога ще стане това... Можеше да помолиш да ти настроят лявото апаратче, сигурно дясното уше ще имплантират...
Въпреки всичко, радостно е, че дечицата ни имат шанс с кохлеарната имплантация. Не се тревожи за операцията. Всичко ще бъде наред. Преди това обаче, ако не сте направили противоменингитната ваксина, говорете с лекарите да ви я направят. Това е едно от нещата, което пропускат да кажат на родителите.
Весели празници!