Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Който може, го може Stuck Out Tongue Winking Eye
#AtasayXHandeErçel
56.2K туитове

Скрит текст:
Gift Heart

Sparkling Heart

# 166
  • София
Ханде Ерчел, която представя бижутата и бижутата „Капсули“ на Atasay, се срещна с представители на пресата на встъпителната среща на творението.

https://twitter.com/snobmagazin/status/1524042890019700736

# 167

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 18:51 от mirka 76

# 168
# 169
Интервюто с Гугъл Wink
Ханде Ерчел говори пред репортери преди представянето на капсулната колекция Atasay:
„Благодаря ви, че ме подкрепихте и бяхте тук с мен днес. Тази колекция е специална за мен. Много се радвам, че мога да представя новата колекция пред вас. Щастлива съм, че съм част от Atasay, който представя душата на жената чрез своите бижута. Подготвили сме специална колекция за лятото. Работиха много усърдно. Опитахме се да изобразим цялата красота на природата в колекцията. Бяха взети предвид и моите рисунки, мнения и т.н. Вярваме с цялото си сърце, че това е добра колекция. Благодаря на екипа на Atasay, който успя да оживи моите рисунки!“
„Рисувах с цялото си сърце. Екипът се промени малко и създаде прекрасно бижу. В момента имам само малка част от него. Работихме с цялото си сърце заедно върху тази колекция. Не мога да кажа, че цялата колекция е моя, тъй като екипът и аз работихме по всяко парче заедно.
"Надявам се моите фенове да се насладят на украсата!"
„Снимките се проведоха в Дубай, беше много забавно. За нас това беше страхотно преживяване. Това беше първият ми път в Дубай. Заради високата температура, а беше 45 градуса, се налагаше много пъти да правим почивки, но всичко беше наред!”
„Бях много щастлива, когато се видях на най-високата кула в света. "Атасай" празнува 85-та и аз ставам част от такъв голям празник"
 „Получих хубави коментари. В крайна сметка не всеки може да се усмихне на такъв късмет.
Нека поговорим за проекти друг път. Днес съм тук, за да представя нова колекция. Ще обсъдим всички лични разговори по-късно!

Gift Heart

# 170
# 171
# 172
# 173
Дочакахме Wink
https://twitter.com/i/status/1524062650619109376

и в тренда напредваме Wink
#AtasayXHandeErçel
83.5K Tweets
Красота .....

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 19:35 от mi_si

# 174
# 175
Рекламата е вече и в Ютуб Wink

Нещо забавно ... Stuck Out Tongue Winking Eye :
"Еда Болат гледа звездата, която й даде Серкан Болат ... Nature Star "

# 176
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Ханде е божествена. Sparkling Heart Голяма красавица е и на злобарите не им е лесно. Няма за какво да се хванат просто. Или не е добра актриса, или не им е интересна с позите си. Satisfied Лесно дават оценки на другите и ги поставят в рамки, а щеше да е хубаво и те самите да могат да се погледнат отстрани. Ханде е възпитана, мила, доброномерена и изящна. Винаги страняща от скандали, премерена и с усмивка на лице. Просто сияе! Nature Star

Усмивка, така и не успях да разбера къде си се позиционирала в цялата работа. Бях на мнение, че клониш повече към Ханде, отколкото към Керем, а ти си била посредата. Мислех, че си се отказала да пишеш дори в темата.

Къде е мишока на Гости? Satisfied

# 177
  • София
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Ханде е божествена. Sparkling Heart Голяма красавица е и на злобарите не им е лесно. Няма за какво да се хванат просто. Или не е добра актриса, или не им е интересна с позите си. Satisfied Лесно дават оценки на другите и ги поставят в рамки, а щеше да е хубаво и те самите да могат да се погледнат отстрани. Ханде е възпитана, мила, доброномерена и изящна. Винаги страняща от скандали, премерена и с усмивка на лице. Просто сияе! Nature Star

Усмивка, така и не успях да разбера къде си се позиционирала в цялата работа. Бях на мнение, че клониш повече към Ханде, отколкото към Керем, а ти си била посредата. Мислех, че си се отказала да пишеш дори в темата.

Къде е мишока на Гости?

Отглеждаме го и го пазим за специални случаи! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
  • София
Прекрасна Ханде, както винаги. Поредното невероятно представяне. Уникална и неповторима е Бамби.
Но най-приятна изненада  беше, че част от бижутата са и нейно творение. Това може да затвори устите на много от нейните врагове. Не само е красива, а и невероятно талантлива. Върви нагоре нашето момиче. Когато приключи с кариерата на актриса и рекламно лице, тя спокойно може да продължи в ново поприще. С дарбата й да рисува ще измисля нови колекции и модели.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 21:32 от БлагаВест

# 179
Още нови снимки от събитието Wink

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт