Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
https://twitter.com/i/status/1524064381729918978

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 20:43 от mirka 76

# 181
"Бяхме вдъхновени от любовта ми към изкуството, фигури, които имат смисъл в живота ми, и много други неща. И бих искала много да благодаря на допълнителния дизайнерски екип, защото те превърнаха всичките ми рисунки в толкова красиви форми, че се надявам да ви харесат. Благодаря отново."
https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1524080866816925697

Може да ми викате вече Нострадамус. Stuck Out Tongue Winking Eye Познах, че Ханде е взела участие в новата колекция чрез рисунките си. Да видим сега просто едно красиво лице ли е ?

Усмивка, човек няма какво да доказва на другите, всеки да гледа себе си и любимците си и това е. Не разбирам защо е нужно да се плюе по някого, не го харесваш, не ти е интереснен, ок. Игнорирай го и това е. 🙃

# 182
А то така лесно игнорира ли се? Пълнят си страниците с Ханде. Satisfied

„Бяхме вдъхновени от много неща, но основният ни източник на вдъхновение беше природата, уникалната красота на природата... Освен това моите рисунки, книгите, които чета, филмите, които гледах, моят поглед върху изкуството...“

# 183
midnight__sun,
не знам защо си останала с такова впечатление....?
Имало е моменти,в които съм се противопоставяла на боготворящите суперлативи към Керем,без да го познаваме в действителност,но както вече писах-аз съм фен,но не съм фанат!
Мнението ми,че не са се изтърпяли един друг,или,че всичко е било на нивото пламенна,но бързо свършваща любов си остава,колкото и да ми се иска да не съм права!
Ханде е моят идол за жена/разбира се,без да познавам характера и/-нежна,мила,красива и пленяваща!
Керем пък не ме завладя от пръв поглед/гледах първо "В очакване на слънцето"/!Даже си зададох въпроса-защо са му на това младо момче толкова мускулести ръце?
Но изгледах целия филм само заради него!
И започнах да търся следващите му изяви!
Така стигнах до двамата!/Ханде не съм я гледала никъде другаде до сега/!
Покрай тях двамата се върна и любовта ми към турските сериали,но не всичко и на всяка цена!
Та....позиционирана съм в,или както казва една друга моя любима героиня-на страната на любовта!!
Надявам се новите им проекти да са толкова,или още по-вече завладяващи и интересни!
Ослепителна Ханде в новата реклама!
А за Керем вече се изказах в по-ранен пост!!
Ох и уф!!!

# 184
  • София
За Ханде Heart Eyes и колекцията, която представя, от кадрите на видеото и снимките...

Загадъчна, мистериозна, тайнствена,  нежна, изящна, пленителна, великолепна ....жена...

И асоциация с прекрасната песен на  Sting Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 21:08 от Dilemi

# 185
# 186
"Актриса, модел, лице на множество марки, художничка, студентка, а сега дизайнер на собствена колекция бижута."
Защо да се ограничава?

# 187
Рекламата е страхотна! Наблегнали са на белия цвят - чистота , нежност...
Единственото, което леко ме разочарова е, че не успяхме да видим червената рокля в целия й блясък. Heart Eyes

🤍🤍🤍

# 188

Wink

Gift Heart

Ханде показва как се правят нещата .... Wink
#AtasayXHandeErçel
112K Tweets

# 189
# 190
Добра вечер, прекрасни!

Толкова е красиво тази вечер в  темата, че не ми се излиза от нея.
Ханде Ерчел е зашеметяваща.

Всякакво съвпадение с лица и събития е случайно.Yum Само пясъкът е същия.
Скрит текст:

Моля за помощ. Как да прикача клип, сниман на телефона ми?

# 191
  • София
Толкова много красота ни поднася Ханде при всяко нейно ново представяне. Финес и изящество. Като порцеланова статуетка.
Ако някой го отрича, значи е преднамерен.

# 192
# 193
  • Dupnica
Уаууууу!
Страхотно - прелестно красива и изящна! Heart
Думите са излишни - просто Ханде Ерчел! Heart Flowers Four Leaf Clover

Няма как да не ги сложа отново! Да се насладим на нашето момиче!
Тази вечер темата е изящество и любов! Sparkling Heart
За всички вас

# 194

Шампионите са ясни .... Wink Trophy
#AtasayXHandeErçel
125K Tweets
В Световния тренд сме на 7-мо място в момента, конкуренцията може да пие една студена вода, за здравето на Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Cupid

Общи условия

Активация на акаунт