Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Бабче, ти изобщо не си бабче. Satisfied
А за клиповете могат да се качат както снимките, но трябва да се превърнат първо в гиф и да не надвишават 5 мб. Можеш да качиш клип в Youtube или Vbox7 и да копираш линка.

"С пускането на рекламата за Capsule Collection, името на Ханде Ерчел направи бързо възход в Google Trends и достигна върха със 100% търсения. Най-търсените теми бяха Atasay / Hande Erçel Atasay."

# 196
Красива е Sparkling Heart

Бабче,
Скрит текст:
не те разбрах - искаш да прикачиш в темата ли видео от телефона си? Ако е това, форума не дава такава възможност, само снимки може.
Трябва да го качиш някъде, където имаш профил (YouTube, vbox 7, Twitter) и тогава да го споделиш чрез линк.
Или тук, не изисква регистрация.
https://dox.abv.bg/
Само, че който иска да го гледа трябва да си го дръпне на устройството.

Слънцето е обяснила по-разбираемо.🙃😘

# 197
  • София
Завистниците място не могат да си намерят от злоба, заради невероятните успехи на Ханде.
Точно преди 45 минути, този "пишман" анализатор, вместо да направи репортаж за невероятната реклама на Атасай, веднага пуска в действие изтърканият номер с Каан. Отклоняване на вниманието. Така постъпи и с грандиозното шоу в Дубай. Никак не го отрази, но за сметка на това направи цяло предаване за любовна връзка на Ханде с Каан. Този човек не спря да плюе по Ханде. Колко ли му е платено за да прави тези неща.

Цитат
Kaan-Hande'den el ele foto beklemeyin
Не очаквайте снимка ръка за ръка от Kaaн-Ханде.

Е как тогава ще ни убеди, че двамата имат връзка?
Този Билял бей е един от многото, които Ханде блокира.

# 198
Хубаво е да имаш сестра!

# 199
Нямам думи просто за тази красота. Heart Exl

Сестрички 💞

Приспах децата, отивам да туитвам малко и аз. 🚶‍♀️✏ Grinning

# 200
  • София
Част от колекцията #AtasayXHandeErçel !

Не съм очаквала, че името на Ханде Ерчел ще се изписва редом с това на Атасай, не само като рекламно лице, а и като съавтор на бижута.

Феновете в Туитър са бесни. Опитали са се отново да изопачат нейните думи.
Това показва, че място не могат да си намерят от злоба. Нека им гори душичката, а Ханде да лети нагоре.
Най-хубавото е, че съпругите на най-добрите приятели на Керем са я подкрепили тази вечер. Това за мен говори много. Нещата си следват своя естествен ход.

# 201
Стил!   Изящество!    Финес!

Сълза
Нарисувай ми, художнико, сълза.
Четките вземи, не ми отказвай!
Лека - като капката роса.
Тежка - като капката омраза.
Волна - като безпричинен гняв.
Кротка - като ласката безшумна.
Гузна - като премълчаван грях.
Горда - като обич неразумна.
Ясна - като тихи небеса.
Мрачна - като вихър разбушуван.
Нарисувай ми, художнико, сълза!
Истинска сълза ми нарисувай!
Захвърли палитрата встрани.
От душата ми вземи боите!
Надълбоко с четките бръкни,
не оставяй скрито и покрито.
И изтръгне ли сълзата - зов
даже от душите вледенени
стон от болка или от любов,
знай, че ти си нарисувал мене.
Надежда Захариева

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 23:34 от бабче-mp3

# 202
Уникалната колекция, която създадохте със собствените си рисунки и дизайни, тази великолепна реклама, заснета с тях, а вие, която се плъзгате като лебед, докато ги рекламирате и двете, ни изпълвате с гордост и ни стопляте с усмивката си... ♥️ Дано има още много такива нощи заедно. Добре е, че ви има Ханде Ерчел. 🙏🏻

Ние сме добрите хора, които пречат на злото да напредва, затова даваме светлина там, където е необходимо, защото @HandeErcel е слънце, нека му помогнем да продължи да свети и излъчва топлина.

# 203
  • София
Защо има толкова много завист и злоба по света? Никога не съм могла да си отговоря на този въпрос. Толкова е кратък живота. Толкова сме временни тук на тази земя. Вместо да използват дадената им привилегия да са част от този свят и да му се радват, някои хора си губят времето, за да пречат на успелите.
Няма как обаче да засенчат такива красиви и талантливи хора, като Ханде. Тя е просто едно бижу, една съвременна Мадона. Желая на това прекрасно същество най-голямото щастие на света.

# 204
"Работете усилено в мълчание, нека вашият успех вдига шума."

Паралели Sparkling Heart

Лека нощ! Nature Sparkler

# 205
За да се разбираме не е нужно да имаме едно и също мнение, а да имаме едно и също уважение.

Линде, бъди над нещата. Кучетата си лаят, керванът си върви.

Научаваш се да говориш, говорейки. Да учиш, учейки. Да работиш, работейки. По същия начин се научаваш да обичаш, обичайки.Heart Exl

За финал да ви сложа отново тази красота. Nature Sparkles

И малко сини очички, че никога не са излишни. Stuck Out Tongue Winking Eye 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Лека нощ! Nature Dizzy

# 206
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Гледах няколко пъти в захлас рекламата на бижутата на Атасай. Музиката - с източни мотиви, конският волен бяг, божествено красивата Ханде с прекрасните бижута - рисуването, детайлите, изкуството, пустинята, слънцето като елегантно бижу и сияещата чаровница, която затъмнява и блясъка на звездите. Очарователната пустинна фея - Ханде Ерчел!

От този линк може да се проследи цялото интервю на Ханде Ерчел от представянето на новата колекция на Атасай:
https://twitter.com/allaboutercel/status/1524044445049667585

Скрит текст:
"For me, it is so precious that, first of all, thank you so much for being here and accompanying us, me. It is a collection of very high sentimental value for me and I'm very happy to be in front of you with commercials of this collection."
"Atasay... I think I can say it now. I am so happy to be in a collaboration with such a brand that have internalized female spirit and presents my creative spirit with care."
"We have prepared a special Capsule Collection for the summer and we gave a lot of effort. Our main inspiration was nature, all the beauty of nature. Other than that, we were inspired by my drawings, movies I've seen, books I've read,"
"my outlook and my love for art, figures that have meaning in my life, and many other things. And I believe we've come up with a very beautiful collection."
"Atasay design team have turned my drawings into a very beautiful form. I thank them on your side. Thank you again for joining me here."
-How long have the drawing take? Did you get help?
"I've drawn whatever I felt like,"
but the team has created very different jewelry by designing those in a completely different way and fitting into very nice forms. In fact, it became a collection which stemmed from a synergy created by working together for all of us."
Are all you're wearing your own drawings?
"No, with the team. I can't take everything on me, how can I? They're jewelry we designed together with the design team."
You'll see your fans wearing your design on the street, how does it feel?
"Very precious. I hope they'll love them."
Filming took place in Dubai.
"Yes, in Dubai!"
How did it go?
"It went very pleasant obviously, a very special experience for us and I went to the desert for the first time."
"And when the temperature got to 45°C we had to break a few hours but then we continued, continued from where it left off until the evening with joy."
I think there was surprise reflected on the highest building was it a surprise for you as well?
"I swear my eyes are almost filling even when you ask this now.For me,a very big surprise because such a brand's celebrating its 85th year and it coincides with me."
"A strong brand spread across the world is celebrating its 85th anniversary coinciding with the year it collaborate with me made me feel very special, of course. And the advertisement we shot together screening there was an extra happiness."
How was the response of the people?
"I received very good responses, what do you think? We received a very good response since it does not happen to everyone."
How was the desert?
"It was very hot! I wish you had been there. It was very hot but it was so much fun that such a nice team accompanied us there. It was really fun."
There are authentic tents, you stayed there,how was it?
"We were always on the set. I think you've not watched yet, you'll see when you watch,we had always worked in a program so intense. But frankly,it was so beautiful that I can't reproach."
Let it be good.
"Thank you so much."
Besides this; what're you doing, how's it going?
"Very very enjoyable. Everything is going great and I'm really excited to be here now takin place in such a thing. I am here to share this experience with you."
But we wonder if there will be a new project, you agreed with a digital platform.
"Can we talk about those later? Now we're here to talk  about our Capsule Collection. Let's talk about those later."
We talked about them very well but...
"Please, thank you very much, we'll talk about that outside."
But we're outside?
"Do not do this to me!"
You have a relationship with Mr. Kaan, how's it going?
"Thank you all is going well. We're here to talk about our Capsule Collection. We'll speak about private questions later."
We thank you.
"Aw, thank you very much indeed. Thank you very very much, I'm glad you came."

„За мен е толкова ценно, че преди всичко ви благодаря много, че бяхте тук и ни придружавате, мен. Това е колекция с много висока сантиментална стойност за мен и аз съм много щастлива, че съм пред вас с реклами от тази колекция."
„Atasay... Мисля, че мога да го кажа сега. Толкова съм щастлива, че съм в сътрудничество с такава марка, която е интернализирала женския дух и представя креативния ни дух с грижа.”
„Подготвихме специална капсулна колекция за лятото и положихме много усилия. Основното ни вдъхновение беше природата, цялата красота на природата. Освен това бяхме вдъхновени от моите рисунки, филми, които съм гледала, книги, които прочетох",
"моята перспектива и любовта ми към изкуството, фигури, които имат смисъл в живота ми, и много други неща. И вярвам, че сме измислили много красива колекция."
„Екипът за дизайн на Atasay превърна моите рисунки в много красива форма. Благодаря им от ваша страна. Благодаря ви отново, че се присъединихте към мен тук.“
- Колко време отнема рисуването? Получихте ли помощ?
„Нарисувах каквото ми се стори“
но екипът е създал много различни бижута, като ги е проектирал по съвсем различен начин и се вписват в много хубави форми. Всъщност това се превърна в колекция, която произтича от синергия, създадена от съвместната работа за всички нас."
Всички ли носите свои собствени рисунки?
"Не, с екипа. Не мога да взема всичко върху себе си, как мога? Те са бижута, които проектирахме заедно с дизайнерския екип."
Ще видите вашите фенове да носят вашия дизайн на улицата, какво е усещането?
"Много ценни. Надявам се, че ще ги обичат."
Снимките се проведоха в Дубай.
— Да, в Дубай!
Как мина?
„Очевидно беше много приятно, много специално изживяване за нас и отидох в пустинята за първи път.“
„И когато температурата достигна 45°C, трябваше да прекъснем няколко часа, но след това продължихме, продължихме от където спряхме до вечерта с радост.“
Мисля, че имаше изненада, отразена на най-високата сграда, изненада ли беше и за вас?
"Кълна се, че очите ми почти се пълнят, дори когато попитате това сега. За мен това е много голяма изненада, защото такава марка празнува своята 85-та година и съвпада с мен."
„Една силна марка, разпространена в целия свят, празнува своята 85-та годишнина, съвпадаща с годината, в която си сътрудничи с мен, разбира се, ме накара да се почувствам много специална. И рекламата, която заснехме заедно, показвайки там, беше допълнително щастие.“
Как беше реакцията на хората?
"Получих много добри отговори, какво мислите? Получихме много добър отговор, тъй като не се случва на всеки."
Как беше пустинята?
"Беше много горещо! Иска ми се да бяхте там. Беше много горещо, но беше толкова забавно, че толкова хубав екип ни придружи там. Беше наистина забавно."
Има автентични палатки, ти остана там, как беше?
„Винаги бяхме на снимачната площадка. Мисля, че все още не сте гледали, ще видите, когато гледате, винаги сме работили в толкова интензивна програма. Но честно казано, беше толкова красиво, че не мога да упрекна.“
Нека да е добро.
"Много благодаря."
Освен това; какво правиш, как върви?
„Много, много приятно. Всичко върви чудесно и наистина се вълнувам, че съм тук, за да участвам в подобно нещо. Тук съм, за да споделя това преживяване с вас.“
Но се чудим дали ще има нов проект, съгласихте се с дигитална платформа.
„Можем ли да поговорим за тях по-късно? Сега сме тук, за да поговорим за нашата колекция от капсули. Нека поговорим за тях по-късно.“
Говорихме за тях много добре, но...
„Моля, благодаря ви много, ще говорим за това навън.“
Но ние сме навън?
"Не ми го причинявай!"
Имате връзка с г-н Каан, как вървят нещата?
„Благодаря, всичко върви добре. Тук сме, за да поговорим за нашата колекция от капсули. Ще говорим за лични въпроси по-късно.“
Ние ти благодарим.
"О, наистина много благодаря. Много ви благодаря, радвам се, че дойдохте."

Частта от интервюто, в която я питат за Каан Йълдъръм и Ханде бързо отклонява въпроса от личния живот към повода за присъствието на журналистите - колекцията, която е по нейни идеи и рисунки:
https://twitter.com/allaboutercel/status/1524066825864200193

Дизайнът на бижутата много ми хареса - нестандартни, интересни, причудливи, фантастични и в същото време красиви и изящни:

Сполучлив микс от реклами на Ханде:
https://twitter.com/handercelbrasil/status/1524015938579881984

За съжаление, България не се класира за финала в събота - 14-ти май на Евровизия 2022 в Италия. За щастие, рекламата на Атасай и прекрасната Ханде Ерчел ми оправиха настроението.

Докато гледах рекламата направих асоциация с тази песен на Офра Хаза:

Скрит текст:
Late in life
 You came to me
 And you put a sign
 On me

Late in life
 What remained of you
 When you fell into
 A trap of lies

You, you, you
 Only you, you, you
 All your love
 That I love
 All your love

Like a man
 Who plays the game
 As a healing
 For his pain

You played your game
 Again and again
 Crazy, insane
 Deep in love

You, you, you
 Only you, you, you
 All your love
 That I love
 All your love

You, you, only you
 Only you, you, only you
 Only you, only you, only you
 All your love
 That I love

All your love

Лека нощ, мили момичета и огромно благодаря за всички красоти, на които се насладих тази вечер! Sparkling Heart

# 207
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

# 208
  • София
Добро утро!  Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Grinning

Мира, Мики Flowers Hibiscus за интервюто.

И Керем Satisfied

https://www.riri-nano.com/2022/05/the-aid-started-by-spanish-supporters.html
Испанските фенове започнаха благотворителна кампания преди около два месеца, за да изразят любовта си към Керем Бюрсин.

От името на Керем Бюрсин целта на неговите фенове, които стартираха дарителска кампания за Darüşşafaka, която подпомага образованието на деца без родители, беше да съберат 30 000 лири до рождения ден на известния актьор на 4 юни, а испанските фенове успяха да събра 24 500 лири досега.

# 209
Добро утро 😊😊😊
Желая Ви усмихната и ползотворна сряда! 🤩🤩🤩

Не може да се отрече - Ханде е красавица. Толкова изящна и артистична в новата реклама на Атасай. Като продукция бих казала, че до този момент това е най-изпипаната реклама на Ханде.
Магията на Изтока витае във въздуха. Вчера Ханде навлезе в ново амплоа и разкри още един от многото си таланти.
Желая успех на нейната нова колекция от бижута. Нека да продължава да носи и създава красота около себе си. Прави ми впечатление, че в колекцията има използвани мотиви със змии. И пак се сетих за онова интервю, в което Керем каза, че тя обичала да носи змийски шарки 💝

Иска ми се да бъда по-развълнувана за тази колекция, но честно казано има няколко неща, които ми дотежаха.

Скрит текст:
На първо място ме озадачи факта как нейната мениджърка се държи приятелски с Акиф след всичко, което той написа за Ханде през последните две години. Относно интерпретацията на самото интервю няма да навлизам в подробности на кой въпрос точно е отговорила Ханде (всичко е добре в работата или в новата връзка), но фокусът отново се измести от професионалния към личния живот. Буквално журналистите преди да отразят събитието започнаха да пишат за Каан. Да приемем, че Ханде е във връзка с Каан. На мен ми е меко казано странно, че той не я подкрепи в такъв важен за нея ден. Аз помня колко се писа за Керем, който не присъства на първото събитие през декември. Сега липсват дори лайк или елементарно поздравление. От цялата работа Ханде обира негативните коментари докато за пръв път Каан и проектите му са толкова често споменавани в пресата. Половин година се говори за тях и Каан не се изправи като мъж да каже да или не.
Надявам се Ханде да бъде внимателна с хората около нея и съветите, които ѝ дават.

И снимка на Керем от СЧК, която вчера се появи из мрежите ❤️

Общи условия

Активация на акаунт