Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 127
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Еда! Спомних си всичко!

Еда: Дениз, това официално лице не е истинско, нали?
Дениз: Казах „Ще уредя всичко“. Вярвай ми малко.
Мело: Тук се създаде напрегната атмосфера.

Айдан: Мила Еда.
Еда: Г-жо Айдан.
Айдан: Може ли да поговорим за малко? Мила Еда. Колко си хубава. Винаги съм искала ти да ми станеш снаха. Влезе в живота ми, помогна ми с най-тежката травма в живота ми.

Но знаеш ли какво е най-важното, което направи? Ти направи живота на сина ми по-добър. Какво повече може да иска една майка? Да дойде една жена и да промени живота на детето й по най-добрия възможен начин.

Искаше ми се това да не е прощален разговор. Де да беше разговор за „Добре дошла в живота ни“. Но такъв е животът. Понякога се случват неща, които изобщо не очакваш.

Да, това е прощален разговор, но...От сега нататък винаги ще бъдеш моя дъщеря. Винаги.

- Остани, остани с мен  - Серкан, сънуваш. - Много е студено.
Серкан: Ти никога не ме остави. И аз няма да те оставя.

Еда: Не е ли дошъл?
Мело: Не е дошъл.
Еда: Какво правим тук тогава?
Мело: Не можем да кажем на хората, че е фалшива сватба. Върви. Ще трябва да направим и подписването. Какво друго може да се направи?
Дениз: Успокой се малко.

Серкан: Не го прави. Не го прави. Не... Точно сега ли? Не, не идвай. Не идвай, не идвай! Казах ти да не идваш! И вие ли? Не мога да повярвам. Наистина не мога да повярвам. Добре. Няма да успея. Няма каква да се прави. Ще тичаш. Няма какво да се прави.

Длъжностно лице: Скъпа наша двойка, скъпи гости. Днес сме се събрали тук ...

Серкан: Еда!

Селин. Спомних си всичко. Много съжалявам, но трябва да направя това. Извинявай, Селин.

Аз... Спомних си всичко. Помня всичко. За теб, за мен...Любовта ни. Много те обичам.
Мело: Ура!

Не може да се омъжиш. Не се жени за него.

Еда: Не съм омъжена! И без това не съм омъжена, Серкан. Не съм омъжена. Това е фалшива сватба. Организирах игра, така че да си спомниш всичко.

Длъжностно лице: Момент. Има недоразумение. Това е истинска сватба. И аз съм истинско официално лице. Тези двама души бяха официално оженени.
Серкан: Какво?
Еда: Моля...Не разбирам... Какво означава това?

Още е рано, но Марги днес напомни. Grinning
И така...лека – полека, епизод след епизод, приближаваме края на преговора на 1-ви сезон. По мои груби сметки, преговорът на 39 епизод се пада на 8-ми юни, два дена след обявеното начало на излъчване на SCK по българска телевизия. Оше е рано, но трябва да решим какво ще правим – ще гледаме с дублаж от епизод 1, ще правим лятна ваканция или ще продължим с преговора?! Sunglasses

Момичета, Flowers Hibiscus благодаря за подкрепата!
До следващата сряда, преговор на 36 епизод!
И дано, както си мечтае Мело, най-накрая да се случи нещо хубаво!
Heart

# 286
  • София
Ето го и Керем

# 287
Дилеми, за теб специално Heart Exl

И аз направих твоите изчисления преди няколко дни , мисля, че не е проблем да си продължим купона в сряда вечер. От юни ще бъде "всеки ден купон, в сряда - двоен." Joy (открадната реплика от Миси Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 288
Сряда си е нашият ден, не виждам смисъл да променя нещо, като по ТВ-то ще започва чак в 21.30 ч. Тъкмо свършваме преговора и превключваме на Бтв Лейди. Wink Купонът ще е 2 в 1, неочаквано добра комбинация.
Ако искате може да стартираме и малко по-рано Wink Не е проблем Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 289
# 290
Дилеми, Sparkling Heart още един път - благодаря за хубавите спомени!

Тази снимка ме впечатли! Линде, Sparkling Heart видях, че и теб, но няма да редактирам:

Брошката като око с диамантени сълзи ми хареса много!
Capsule Collection, която се грижи за всеки процес от проектиране до производство, ще бъде незаменима това лято със своя блясък и необикновен дизайн." 💎 -
@atasayjewelry

Какво сладко слънчице е Ханде! Снимката е публикувана от @instyleturkiye, които са присъствали на представянето на колекцията:

# 291
Дилеми, чакам с нетърпение преговорите с Черешка. Flowers Cherries Но ако ти се излиза в лятна отпуска седмица-две, може и да не ни се иска много, но ще те пуснем. Satisfied

Sparkling Heart

# 292
  • София
Аз съм ОК да продължим с преговорите в сряда. Grinning
За сега планирам да пътувам в началото на юли, за няколко дена.
Но човек предполага, Господ разполага, както казват хората! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 293
  • София
Дилеми, огромно Благодаря.   
Ако се наложи ще те пуснем да си починеш през юли. Но да знаеш, че когато се върнеш те очакваме отново с прекрасният преговор. Няма да ти се размине.

Ето това колие е едно невероятно бижу. То е по дизайн на Ханде Ерчел.
Когато го гледам ми напомня на изгряващо слънце. Толкова красиво и невероятно слънчево бижу.

# 294
Дилеми, ще преговаряме докато ти имаш време и желание. Дано не се чувстваш сякаш си говориш сама, там където след диалозите са и собствените ти разсъждения - за действията на Еда и очакванията ѝ по този начин да си върне предишния Серкан, който пък от своя страна е страшно объркан от случващото се - усетих го като въпрос, може да беше и риторичен, не знам. Ответна реакция нямаше, но това е, защото сме се съсредоточили да четем или да се редуваме при писането.
И от мен едно голямо благодаря!

# 295
  • София
Отново я качвам тази снимка. Много силно ме впечатли. Това ми навява асоциации за сливане с природата. От където Ханде черпи своето вдъхновение за колекцията, която изработи и която я изтрелва на върха.   

# 296
  • София

Скрит текст:
Както вече казах, аз съм ОК с установената схема и ред на преговора. Все още имам и време и желание да правя преговор на епизодите! Съжалявам, че повдигнах толкова рано темата / малко като Лейля, когато в 1-ви епизод съобщи на Серкан за годежа на Селин и му даде поканата с белезниците, въпреки мимиките и жестовете на Енгин! Stuck Out Tongue Winking Eye/ Моето пътуване, ако се осъществи, ще засегне само 1 епизод. Като му дойде времето, ще обсъдим дали да прескочим една сряда. Защото в епизода се случват важни неща, пълен е с много хубави и задълбочени разговори. Но за това когато му дойде времето! Съжалявам още веднъж, че повдигнах толкова рано темата. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 23:08 от Dilemi

# 297
Феновете творят 🧚‍♀️

🤍🤍🤍

Търся баланса🕵‍♂️Joy

Колко големи са хората, които не те карат да се чувстваш малък.

# 298
  • София
Няма такава хармонична двойка, каквато е ХанКер.

Тази Ханде сякаш е неземна. Като  нимфа. Природата й е дала всичко. Разбирам Керем, когато я питаше: "Наистина ли си толкова красива"

# 299
Нова снимка от Мая

Нашите Пъръл и Ферит са записали видео , с което канят зрителите от Словакия да гледат SCK по тяхната телевизия TV Doma Blush
https://www.instagram.com/tv/CdMLP7qId0k/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Реклама за сериала в България още няма , но имам твновели за сериозен и достоверен източник на информация. Предполагам, че от БТВ просто са бавни Joy и очаквам до края на месеца да я пуснат.
От БТВ може да се бавят , но аз не, готова съм с постера, който ще сложим в новата тема. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт