Еда: Дениз, това официално лице не е истинско, нали?
Дениз: Казах „Ще уредя всичко“. Вярвай ми малко.
Мело: Тук се създаде напрегната атмосфера.

Айдан: Мила Еда.
Еда: Г-жо Айдан.
Айдан: Може ли да поговорим за малко? Мила Еда. Колко си хубава. Винаги съм искала ти да ми станеш снаха. Влезе в живота ми, помогна ми с най-тежката травма в живота ми.

Но знаеш ли какво е най-важното, което направи? Ти направи живота на сина ми по-добър. Какво повече може да иска една майка? Да дойде една жена и да промени живота на детето й по най-добрия възможен начин.

Искаше ми се това да не е прощален разговор. Де да беше разговор за „Добре дошла в живота ни“. Но такъв е животът. Понякога се случват неща, които изобщо не очакваш.

Да, това е прощален разговор, но...От сега нататък винаги ще бъдеш моя дъщеря. Винаги.

- Остани, остани с мен - Серкан, сънуваш. - Много е студено.
Серкан: Ти никога не ме остави. И аз няма да те оставя.

Еда: Не е ли дошъл?
Мело: Не е дошъл.
Еда: Какво правим тук тогава?
Мело: Не можем да кажем на хората, че е фалшива сватба. Върви. Ще трябва да направим и подписването. Какво друго може да се направи?
Дениз: Успокой се малко.

Серкан: Не го прави. Не го прави. Не... Точно сега ли? Не, не идвай. Не идвай, не идвай! Казах ти да не идваш! И вие ли? Не мога да повярвам. Наистина не мога да повярвам. Добре. Няма да успея. Няма каква да се прави. Ще тичаш. Няма какво да се прави.

Длъжностно лице: Скъпа наша двойка, скъпи гости. Днес сме се събрали тук ...

Серкан: Еда!

Селин. Спомних си всичко. Много съжалявам, но трябва да направя това. Извинявай, Селин.

Аз... Спомних си всичко. Помня всичко. За теб, за мен...Любовта ни. Много те обичам.
Мело: Ура!

Не може да се омъжиш. Не се жени за него.

Еда: Не съм омъжена! И без това не съм омъжена, Серкан. Не съм омъжена. Това е фалшива сватба. Организирах игра, така че да си спомниш всичко.

Длъжностно лице: Момент. Има недоразумение. Това е истинска сватба. И аз съм истинско официално лице. Тези двама души бяха официално оженени.
Серкан: Какво?
Еда: Моля...Не разбирам... Какво означава това?

Още е рано, но Марги днес напомни.

И така...лека – полека, епизод след епизод, приближаваме края на преговора на 1-ви сезон. По мои груби сметки, преговорът на 39 епизод се пада на 8-ми юни, два дена след обявеното начало на излъчване на SCK по българска телевизия. Оше е рано, но трябва да решим какво ще правим – ще гледаме с дублаж от епизод 1, ще правим лятна ваканция или ще продължим с преговора?!

Момичета,
благодаря за подкрепата! До следващата сряда, преговор на 36 епизод!
И дано, както си мечтае Мело, най-накрая да се случи нещо хубаво!

(открадната реплика от Миси
)
Купонът ще е 2 в 1, неочаквано добра комбинация. 

още един път - благодаря за хубавите спомени!

Но ако ти се излиза в лятна отпуска седмица-две, може и да не ни се иска много, но ще те пуснем.