Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 123
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
"Искате да знаете защо Ханде е различна от останалите? Защо е обичана и оценена?

Просто кратка история...

Повечето хора разпознават човек по външния вид и винаги го маркират като „красив“. Което е обичайно при знаменитостите. Но имам въпрос в главата си: “Кога е най-трудно да се почувстваш „красив“? Мисля, че първо е най-трудно, когато не вярваш в себе си и второ, когато хората почти не виждат цялото ти аз, защото винаги ни наричат "красиви", а другите ти качества като таланта, характера са пренебрегвани. Тогава се претоварваш, едва се познаваш и се губиш.
Но с Ханде Ерсел получаваш цяла кошница. Баланс. Освен че e твърде красива и прекрасна, можете да разпознаете и талантите, добрия й характер и страхотната й личност. Много скромна и състрадателна, което е рядкост. Важното е, че тя вярва в себе си и се познава добре. Можете да го видите съвсем естествено и то излъчва към хората около нея!"

Скрит текст:

Балансирам Relaxed Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 00:21 от midnight__sun

# 301
„Щастието е като пеперуда. Колкото повече я преследвате, толкова повече тя бяга. Но ако насочите вниманието си към други неща, тя идва и нежно каца на рамото ви. Щастието не е странноприемница по пътя, а начин за вървене през живота." Виктор Франкъл

Лека нощ! Nature Dizzy

# 302
Добро утро момичета една чудесен и слънчев четвъртък ви пожелавам.
С тази красота Ханде.

# 303
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 304
Добро утро! Animal Bee

Започваме деня с нова снимка от Ханде за Nocturne 💃

Красотата , която ни привлича , рядко съвпада с красотата, която ни кара да се влюбим. Heart Exl

# 305

приятен ден sck  

# 306
Тези дни се навършва година откакто пуснаха тийзъра за втори сезон на СЧК. Зад кадър са още по-сладки, Heart но не ми се търси цялото видео... Прекрасна малка фея, по-бързо се е сближила с Ханде.

В дълбоки размисли изпаднахме защо Серкан не знае за съществуването на детето си и как е възможно Еда да не му каже. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 307
Добро утро, прекрасни!

Слънчев, пъстър и усмихнат ден от мен!

Може да е ден като другите, но ако го посрещнем със спокойствие и сладост, ако простим на себе си и другите, можем да го направим по - добър и по - ведър.

УСМИХВАЙ СЕ...
    Недялко Йорданов

Усмихвай се... На весел се преструвай...
Макар да ти изглежда безнадеждно.
В килера на Душата арестувай
Тъгата си.... Но погали я нежно.

Завий я топличко... Приспи я някак.
Вземи се във ръце... И покажи се...
Приятели и врагове те чакат
отвън... Да те разгледат.... Усмихни се!

Усмихвай се... Дори да е противно...
Объркани... Те нека да притихнат.
Сензация!.. Последно!.. Екслузивно!..
Той въпреки... Той се яви усмихнат.

Усмихвай се... Дори...Дори, когато
Душата ти от мъка боледува.
И вие отмъстително Тъгата
и в стаята ти през нощта нахлува.

Какво ти коства... Никак не е мъчно...
Опитай... Непременно... На почивки...
Кой беше казал... Всички твои бръчки
са все следи от минали усмивки.

# 308
  • София
Привет мили момичета.
Днес ми е последен работен ден и от утре излизам в отпуска за една седмица. Заминавам за Бодрум на почивка.
Затова ми е едно лежерно и много леко на душата.   

Вижте това прекрасно момченце, как имитира любимеца си Керем. 

Керем веднага е отговорил...

# 309
Марги, всички знаем защо Еда постъпи така , защото Айше така е решила. Joy Наистина беше доста нелогично , предвид образа на Еда , който беше изграден до момента , но Айше добре се справи, успешно ни въведе в нейното продължение на историята. Наистина не очаквах такъв обрат и развитие, спомням си, че бях много впечатлена и приятно изненадана от трейлъра за втори сезон. Blush

Новата снимка с Керем от вчера и в цветен вариант.

Известна американска актриса е харесала снимката на Ханде в профила на vogueturkiye

На 14.05 на събитието Art and Tech , Керем ще участва като посланик на асоциацията Yuvam Dunya

Линде, весело изкарване на отпуската Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 11:50 от mikipoli

# 310
Мики, да де, Айше така пожела 😅 Но наистина се завърна подобаващо, успя да доразвие идеите на сценаристите преди нея и придаде завършеност на някои от собствените си. Hands Clap

Решението на Еда ми беше нелогично докато гадаехме и не бяхме запознати с подробностите миналата година по това време... Предвид факта, че когато разбра за бременността на Селин настояваше, че едно дете не бива да расте далеч от баща си, меко казано странна ми се видя нейната постъпка... Обаче това е Еда Йълдъз. Няма да остане там където е нежелана и детето ѝ да расте в такава среда. Не по-различна я виждахме през цялото време - силна и независима. След появата на детето само по-малко импулсивна, готова на компромиси и прошка.
А трейлъра за втори сезон същинска приказка.

Линде, приятна почивка Kissing Heart

# 311
Привет

Ново от Ханде

# 312
  • София
Освен огърлицата, която свети като слънце, съм си харесала ето тези обеци и тази гривна.

Красивото си е красиво и под скъсан чул, както казват. Харесвам Ханде дори и без грим по домашному.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 20:04 от БлагаВест

# 313
  • София
Привет! Heart Eyes

Линде,  Flowers Hibiscus лек път! Пожелавам ти вълшебни Бодрумски дни и нощи и незабравими преживявания!
И чакаме разкази и снимки! Grinning
Пък може да се засечете с Керем, нали той си купи есента къща в Бодрум. Stuck Out Tongue Winking Eye

И част от колекцията: Sunglasses
Скрит текст:

# 314
Линде пожелавам да си изкараш страхотно а защо не и да видиш някой от нашите любимци.

Ханде е винаги така елегантна  стилна  всичко й отива на нея.

Сладури

Общи условия

Активация на акаунт