Просто кратка история...
Повечето хора разпознават човек по външния вид и винаги го маркират като „красив“. Което е обичайно при знаменитостите. Но имам въпрос в главата си: “Кога е най-трудно да се почувстваш „красив“? Мисля, че първо е най-трудно, когато не вярваш в себе си и второ, когато хората почти не виждат цялото ти аз, защото винаги ни наричат "красиви", а другите ти качества като таланта, характера са пренебрегвани. Тогава се претоварваш, едва се познаваш и се губиш.
Но с Ханде Ерсел получаваш цяла кошница. Баланс. Освен че e твърде красива и прекрасна, можете да разпознаете и талантите, добрия й характер и страхотната й личност. Много скромна и състрадателна, което е рядкост. Важното е, че тя вярва в себе си и се познава добре. Можете да го видите съвсем естествено и то излъчва към хората около нея!"

Балансирам

Лека нощ!

Добро утро, прекрасни момичета! 

но не ми се търси цялото видео... Прекрасна малка фея, по-бързо се е сближила с Ханде.

Наистина беше доста нелогично , предвид образа на Еда , който беше изграден до момента , но Айше добре се справи, успешно ни въведе в нейното продължение на историята. Наистина не очаквах такъв обрат и развитие, спомням си, че бях много впечатлена и приятно изненадана от трейлъра за втори сезон.