Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 121
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Изгледайте това видео с превод на интервюто с Ханде. И пак въртят, сучат и все този Каан. На въпроса на журналиста, как върви любовта, тя отговаря: "Пишат, че съм добре, благодаря".  Толкова ни е умничка. Браво. Отново остави въпроса за Каан без отговор.
Питат, защо всички въпроси са адресирани до Ханде? Във видеото задават този фундаментален въпрос: "Защо, ако има връзка с Каан, камерите никога не го улавя?" Явно тази игра се опитват да я играят чрез най-уязвимото звено - Ханде. Допълват още, че всички вече са разбрали, че това е ИГРА! Че вече всички започват да се отекчават. Подхърлят, че вече е време да видим "Копнежа", както определят ХанКер.  

# 331
Още снимки от заснемането на рекламата в Дубай.

Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 00:20 от midnight__sun

# 332
Не им ли омръзна да я причакват 🤣

Линде, много се смях на коментара ти от по-рано днес, там където са обсъждали възможните причини за мълчанието на Ханде или двусмислените ѝ отговори, че били защото семейството на Каан не я приема и т.н. 🤣🤣🤣 Богато въображение имат някои 🤣

Успехите и истински важното за пореден път се омаловажават, защото да ровят в чаршафите на някого им е далеч по-интересно. Жалко Hands Thumbsdown

# 333
Нова от вчера
🤍🦢🤍

# 334
Margarita N.,
Ако правилно си спомням, ти беше писала, че статиите са едни и същи, само имената в тях се сменят. Та и сега така. Още преди месец имаше статия, че родителите не харесват кандидат снахата Joy . Така беше и с М 2, доколкото си спомням Stuck Out Tongue Winking Eye Май това ще се окаже буря в чаша вода, която просто ще отмине като омръзне повторението. Все пак това са само жълти медии, които не заслужават чак такова внимание.
Реномираните списания отразиха подобаващо Ханде.

А от агенция ЕЖК [ Една жена каза] в ежедневната преса освен предполагаемата връзка с Каан са отразили и събитието, а Ханде е наречена "златно момиче", много красива и успешна. Коментиран  е успешния дагавар с Атасай и това че ще получава процент от продажбите на нейната колекция. Силно ме впечатли, че Ханде скоро ще притежава Турция.
И да балансирам Stuck Out Tongue Winking Eye

Прекалих, толкова много писане изобщо не е моето. Blush

# 335
Сними Hug , защо да си прекалила, глупости, не може само 5 човека да си пишем километрични постове, омръзваме си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сиси Hug и тя всеки път се извинява за дългия пост все едно не знае, че ние такива дълги най-много обичаме. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сани Hug и Миси Hug също предимно носят новини и рядко си изказват мнението, не знам какво ги спира, но не съм загубила надежди за постове с повече текст и от тях. Joy

Щастие 😇

Детайли 🤍

Красота х2

"Преди да реагирате, помислете. Преди да харчите, спечелете. Преди да критикувате, изчакайте. Преди да се откажете, опитайте." Ърнест Хемингуей

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 23:57 от mikipoli

# 336
Мikipoli, човек на цифрите съм. Думите все ми бягат, особено като пиша. Stuck Out Tongue Winking Eye А и чувството ми за хумор не винаги се разбира от околните, та за това ..... Joy
И да не е спам. Фокс след "Почукай на вратата ми " не може да излъчи сериал с повече от 5 епизода Stuck Out Tongue Winking Eye

# 337
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

# 338
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Grinning

Малко факти: Grin
На Марги ще й хареса Stuck Out Tongue Winking Eye цифри, дати, съвпадения...Rolling Eyes
Скрит текст:
Единственият за 2022г петък 13-и е днес, но има нещо странно
За втора поредна година в календара ще има само един фатален петък 13-ти – през май 2022 г. Суеверията, свързани с фаталния ден идват от миналото, а изследователи все още търсят корените им. Съществуват няколко хипотези: скандинавският бог на злото и огъня Локи нахълтал неканен на празненството като 13-ти гост и коварно убил със стрела от имел бога на радостта Балдер.

Според едни нарочената за зловеща комбинация е свързана с Библията – Исус Христос е бил разпнат в петък (Разпети петък), а Юда Искариотски, който се смята, че е предал Исус, е 13-ят апостол.
Според други суеверието започва на 13 октомври, петък, през далечната 1307 г. Тогава френският крал Филип IV издава заповедта за унищожаването на Ордена на тамплиерите, на който са приписвани всякакви смъртни грехове, включително и магьосничество.

Думата фригатрискайдекафобия – нерационален страх от петък 13-и, произлиза от Фриг – скандинавската богиня, на която е наречен петък в някои държави. Съществува още една дума за суеверното отношение към тази дата в календара – параскевидекатриафобия, която е с изцяло гръцки корени.

Колкото и да не е суеверен човек, може да се замисли върху фактите – последният петък 13-и през 2020 г. е точно 39 седмици (3 х 13) преди този през 2021 г. (13.08.2021 г.), а следващият, който също ще е единствен за годината, е днес – на 13 май 2022 г.- точно след 39 (3 x 13) седмици.
А тези две съвпадения са само върхът на айсберга. Но това е особеност на календара.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 07:36 от Dilemi

# 339
Идвам да ви пожелая късметлийски петък, нищо, че е 13-ти Joy
Дилеми, толкова числа и съвпадения няма как да не ме впечатлят. Радвам се, че си се сетила за мен.

Сними, така е. Аз бях тази, която каза, че новините се повтарят само личностите, които са замесени са различни. Joy
Смешници, за омаскаряване равни нямат... Има нещо сбъркано в мисленето на хората като цяло - Керем е прав като казва, че от една снимка на която са двама души прибързано се правят заключения и оттам като тръгнат едни свободни съчинения Satisfied
А войната между феновете е отделен въпрос. Не само по въпроса кой с кого е, по принцип си намират за какво да се дразнят...
Изморително е. Взех да си връщам първоначалните настройки - леко вълнение изпитвам докато си чакам рекламата на нашия сериал и все по-често пускам БТВ Лейди, нещо което от години не бях правила Satisfied Сутринта дават Птичката с Демет и Джан. Не че е голямо откритие, но видях, че участва и нашата Пъръл.

Сними, да не би да си Водолейче? Joy Всички представители на зодията, които познавам (в т.ч. и самата аз) се притесняваме как се възприема чувството ни за хумор от околните Sweat Smile

# 340
Добро утро! и щастлив петък 13-ти

Маргарита, нямам нищо общо с водолей. С Еда сме от една зодия Sunglasses

# 341
Добро утро! Animal Bee

На мен не ми тръгна добре деня, успах се сутринта - 8:32 си отворих очите, писах на госпожите от градината, че децата ще закъснеят малко (8:30 трябва да са там по принцип) , но не съм си включила интернета, съответно съобщенията изобщо не са изпратени и го виждам чак сега. Joy
С голямо бързане и тичане 8:43 децата бяха в градината. Joy

Дилеми, отивам да върна календара на 12.05 (нали ти писа , че 13 не го отбелязваш на календара) , може да си обърна късмета. Joy

💫

# 342
Добро утро, прекрасни!
  Петък, 13-и е!
Денят Петък 13-и от незапомнени времена продължава да предизвиква у много хора неясното усещане на първобитен страх. На тази дата мнозина са така парализирани от страх, че дори не стават от леглото. Други отказват да летят със самолет, да пътуват въобще, трети отлагат покупката на жилище.
     А при мен точно тези неща се случват. Ето - току - що станах от леглото.

Слънчев, пъстър и усмихнат ден ви пожелавам!
Като изключим датата - петък е!

# 343
Има очеизваждаща разлика между първите артикули на Атайсай, с които се снима Ханде и сегашната колекция. Браво на момичето! Браво и за честността й да признае заслугите на дизайнерите и технолозите в Атасай, които в крайна сметка са реализирали творческите й виждания.
Колекцията й показва съвременен прочит на символи на класически ценности. Много много ми харесва и Атасай определено спечелиха от сътрудничеството.
Достоен човек и горда жена, така виждам Ханде. Жалко, че света толкова обича да смъква ангелите в калта, вместо да се възвисява заедно с тях в небесата.

Аз съм голям приятел на фаталните дати, на връщането по три пъти от прага, на черните котки, въобще на всичко, което е наопаки на общоприетото. Ще ми се да вярвам, че това ме прави уникална. Като минимум се опитвам да намеря положителното във всяка стресираща ситуация.

Микиполи - за компенсация на днешното успиване довечера вземи децата по-късно Smile
Всичкия негативизъм на деня ще се обере от сърдитото мърморене на другарките/лелите и другите ти задачки ще вървят по мед и масло ...Wink

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 10:31 от dariVale

# 344
Добро утро и от мен! 💐🎈

На днешния петък 13-ти Ви пожелавам много късмет 🍀🍀🍀

Каквото и да се случва, посрещнете го с висок дух и усмивка. На мен това много ми помогна през последния един месец ❤️🌻

БлагаВест, желая ти прекрасна почивка и ако намериш нашите любимци някъде там, да се щракнеш с тях ☺️

Днес се появи статия за Ханде, че смятала да инвестира в земя. Планирала да построи ферма в района на планината Карс. 🌻

Скрит текст:
Това беше тяхната мечта с Керем. Той беше споменал в едно интервю, че би искал да отгледа децата си сред природата. Да не забравяме, че последният рожден ден на Ханде го празнуваха само двамата именно в планината Карс. Даже, когато още бяха заедно, имаше слухове, че щели да купуват ферма извън града. 🥰

Един спомен от планината Карс:

И любовта на Керем към животните 💝

Сега прочетох и интервюто от вчера.
Не отменя горното, което казах.
Само времето ще покаже дали съм права да съм недоверчива към автентичността на тази нова връзка 🤷‍♂️

По-скоро се надявам най - сетне да чуем какво подготвя Ханде за лятото. 😊

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 10:45 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт