Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Дари, радвам се да те видя. Hug
Вчера си мислех да коментирам нещо подобно,но после забравих. Наистина от първата реклама бижутата, които рекламира Ханде бяха някак тежки, масивни, а тези са някак по-ефирни, със скрити детайли, не блестят отдалеч, но отблизо са впечатляващи. Heart Exl А това, че е колекция за лятото сигурно също има значение. Joy

Излезе интервюто на Ханде от вчера с испански субтитри и ви го преведох. Слагам го в скрит текст. Blush
Скрит текст:
-Здравейте, как сте?
-Благодаря, вие как сте?
-Благодаря, да поговорим малко.
-Да, всъщност скоро бяхме заедно и говорихме, но..
-Но казахте, че ще говорим за детайли по-късно.
-Да, затова сте тук. Добре дошли.
-Първо, как мина ваканцията ви ?
(И тук е онзи поглед на Ханде wtf 😂)
-Вече говорихме затова, всичко беше добре.
-Винаги казвате "беше добре".
-Добре беше, гледах постановки в театъра. Така ли? Ами защото беше добре, гледах постановки, бях на един хубав мюзикъл и т.н., много добре беше.
- На работна среща ли бяхте сега?
- Да , имах среща. Сега се опитвам да стигна на друга среща.
- Изглежда , че ще бъдете заета това лято.
- Много. В момента ми е натоварено, опитваме се да организираме графика. Затова ще се срещаме по-често така или иначе. Целувки, благодаря.
-Да ви питаме за господин Каан...
- Много благодаря.
-Да ви питаме за вашата връзка, как върви?
-Много добре, благодаря. (Това го казва вече в колата, но се чува "чок иим", май това ще е третото потвърждение 🤣)

П.с Дари, сега видях, че си редактирала поста си, благодаря за идеята, не се бях сетила, определено ще се възползвам и ще ги взема 10 минути по-късно от обичайното. Joy

Да се редактирам за 2ри път, Ханде на финала казва тази фраза, не знам как е правилно да се преведе, в субтитрите беше написано "много добре, благодаря" , но може да е и "много съм добре ,благодаря". Joy

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 10:56 от mikipoli

# 346
  • София
Мики, добре си запомнила. Grinning на календарите ми все още е 12-та дата, а утре направо ще скоооча на 14-та. Stuck Out Tongue Winking Eye На телефона и РС-то няма как да "застопоря", но пък се правя, че не забелязвам датата. Rolling Eyes Иначе от черни котки не се страхувам, даже храня и се грижа на вилата за един квартален Черньо.

И на мен ми харесват доста неща от колекцията на Ханде - Атасай. И скритата символика в тях ги прави още по-привлекателни! Heart Eyes

Скрит текст:

# 347

Една специална жена, актриса, модел, дизайнер на бижута, нейното лично..... БРАВО

https://twitter.com/i/status/1524887008224632866

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 14:22 от mirka 76

# 348
Sparkling Heart 13.05.2021 Sparkling Heart

Голямо вълнение си беше ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Ханде е коментирала публикации на Elleturkiye и Ali's post

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 15:03 от mi_si

# 349
# 350
# 351
Bell И понеже е петък, и понеже е 13, и понеже не съм се явявала отдавна, ще си кажа личното мнение в скрит текст. Пък и всички не можем да мислим еднакво. Трябва да има и различни. Затова този свят е толкова пъстър и шарен. Пък и няма цензура, което си е истинска демокрация.
Скрит текст:
Bell Не ми харесва, че непрекъснато се говори за злоба и завист към Ханде. Всички в този свят не могат да я харесват. Едни гледат на нея като артист, други като фактор в рекламата, трети просто мимоходом изказват мнение, а четвърти дори не знаят коя е. 
Bell Всичко около Ханде тези дни е прекрасно - новата колекция, в която тя е вложила част от сърцето си, презентацията на бижутата заедно с най-близките й, полъхът на пустинята...Мога да изредя още много неща, но мен не ме докосна. За мен Ханде бе изключително притеснена, щастлива, но ми липсваше блясъкът в очите й. Движение на ръцете й, отмятането на косата, непрекъснатото усмихване, свеждането на погледа не е от притеснение. Много от снимките са прекрасни, но все пак говорим за реклама. Не може да бъде по друг начин. Прекрасно е, че е съавтор на бижутата, че ще получава дял от печалбата, но...Да го обобщя така - нека е щастлива, да дочакаме новия й проект на екрана. Сякаш само това чакам. Каан или Петкан изобщо не ме интересува. Не е длъжна да ми каже с кого е, но нека синхронизира поведението си. Дали всичко е наред си знае само тя. Пък и вярвам, че ако журналистите искат, ще я/ги засекат. Не му е дошло времето. И понеже съм човек на цифрите - в ИГ харесванията на рекламата са малко /не преглежданията, както и в последно време самите снимки на Ханде. Само отбелязвам. Критична съм, но винаги има нужда и от такива като мен. Тези дни само преглеждах и попрочитах в ИГ . /написаното тук също/
Bell Относно Керем - мълчание, което ми харева. Поздравление за взетата позиция относно това, как трябва да се обличат жените. Очаквам проект, реклама и утре включването с негово участие. За протокола - Керем загуби много последователи, след като подкрепи Хазал Кая. Явно феновете на двамата ще започнат "тиха война".
Bell С днешна дата - нека са щастливи и колкото и да бях влюбена в любовта, съм човек на реалността. Ще следя проектите им, ще следя пътя им, но до тук.
Bell И не ми се сърдете. Това е личното ми мнение и не ангажирам никого с него.

Bell Когато нещо си отиде, остават спомените. Но винаги остава нещо. Ханде в бяло  - щастлива и лъчезарна, и един слънчев Керем. Очаквам новите им пътища. Нека са успешни. Revolving Hearts

Bell И докато съм писала - ново от Керем.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 17:32 от st_ina

# 352
Здравейте приятна вечер ви пожелавам Purple Heart
Ново от Керем на снимки от BMW
https://twitter.com/Mynameis__anita/status/1525116636302348290?s … QYs1jssGw2Xgflrlg
https://twitter.com/hanker_updates/status/1525115934515396610?s= … QYs1jssGw2Xgflrlg

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 17:29 от sani1212

# 353
Инка, май имаме телепатия с теб, отново си качила снимка , която ще присъства в следващата тема. Stuck Out Tongue Winking Eye
Относно поста ти - аз не виждам нечии последователи да са намалели, напротив, и двамата се радват на все по - голяма популярност. Може би част от последователите са се отдръпнали , но идват нови. 🙃 Не виждам вълна от хейт към нито един от двамата, но просто следвам такива профили, които харесват и уважават и двамата артисти. Че има някакво разделение на феновете след тяхната раздяла - сигурно има, вижте че и при нас се случи, но аз не го усещам така силно, защото чета избирателно. 🙃
Вчера търсих с търсачката в туитър интервюто на Ханде на английски, но като написах "Hande Ercel english" , единственото , което намерих е купища обидни туитове за Ханде, колко зле било произношението й на английски от видеото онзи ден! Няма да ги цитирам, отвратителни бяха. Даже някои от тези профили бяха със снимка на Ханде  т.е. профили за хейт специално към нея , а не просто ей така. Кажете ми това нормално ли е ? Не харесваш някого, не ти пука за него, но следиш всички новини около него и не пропускаш да изкоментираш всяка снимка или видео.
На такива профили специално създадени за хейт към Керем не съм попадала, но не изключвам да има.🤷‍♀️

В крайна сметка важното е те да са над нещата и да не им пука какво се пише за тях. Мисля, че е така. Фенове се били отдръпнали, ами да се отдръпват , никой не живее живота си за чуждото мнение. Те ще продължат да са успешни и обичани и без подкрепата на някои "фенове"!

# 354
Минавам да кажа, че съм много щастлива да видя един усмихнат и красив Керем в последното му стори.
Страхотен е. Момчето с него е състезател от Формула 2 😊

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 18:31 от Анонимен

# 355
Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

От Туитър:

(" Аз и старите му фенове, които му я подариха миналата година ❤️🤍🙏🏻 Не съм го виждал да я носи от януари 🤗😍 Бебето ми знае красивото послание, което написахме за него за тази специална гривна с компас" )

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 19:22 от mi_si

# 356
Една малка принцеса

# 357
Представянето на колекцията Атасай-Ханде Ерчел продължава да се отразява

http://adba.tv/oyuncu/atasay-ve-hande-ercelkapsul/

И един лъчезарен Керем. Усмивката му е много чаровна Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Колегите ми са футболни фенове и днес доста се вълнувха от предстоящия мач. Слушайки ги, с моята не много логична мисъл реших, че т.н. фандом е виртуална версия на футболна агитка - много хора събрали се в нечия подкрепа. Но и  в двете задължително има ултраси, търсещи възможности да започнат стълкновение.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 19:50 от Snimi

# 358
# 359
Красавица

Чудесен

Общи условия

Активация на акаунт