Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 101
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Още нови снимки от тази вечер Wink

и малко за баланс  Gift Heart

# 406
Flowers HerbНося, Ви още снимки ...

Важното за Керем и Ханде е, не престават да работят по проектите си, на върха на вълната са, правят всичко много прецизно и креативно. Това не се харесва на някои, но те са добри хора, отговорни и професионалисти. Лудости всякакви прочетох ..., но за мен са това!

# 407
Керем е вече с 10.5 мил последователи

Ново от Керем
https://twitter.com/bea_racine/status/1525562193814687745?s=19

# 408
Здравейте, прекрасни момичета!

Усмивка, да ти е живо и здраво момичето! Да те радва и прави горда и щастлива!

Момичета, благодаря за всичко, което споделяте! На вас разчитам за всичко случващо се около нашите любимци. Благодаря!

Много харесах колекцията бижута по дизайн на Ханде - различна, самобитна, оригинална. Ханде Ерчел е не само красивото лице на марка Атасай, а и нейното талантливото и успешно откритие.

Да си кажа нещата за които все не ми стига време. Получи се дълго и за повечето от вас сигурно ще е досадно, но от телефона не знам как да го скрия, затова давам открито.

За първи път гледах Ханде в "Халка". Преди време определих играта ѝ там като "равна". Но бях впечатлена от човека Ханде Ерчеч. И все още продължава да ме впечатлява. Изключително отговорна към работата си, с уважение към всяка тревица, мушица и жива душица. Излъчва топлина, естественост и непринуденост, и в нея има нещо дълбоко човешко, кристално чиста доброта.
Радвам се, че ненатрапливо, тихо, с усмивка и достойнство постига мечтите си.

По времето на "Халка" срещнах и първите грозни коментари относно актьорската й игра. Реакцията ми беше: "Я да видя какво толкоз не му харесват на това момиче." Така попаднах на " Любовта не разбира от думи", който в по-голямата си част ми бе интересен и забавен. А по повод нехаресването на Ханде в " Почукай на вратата ми", отдавна се питам коя доказано добра актриса би се вписала в образа на Еда. И не мога да си представя никоя, която би изиграла така удивитетелно и характерно образа ѝ.

Напоследък забелязвам тенденция за баланс😉, а и не само за това...

И преди харесвах Керем. Но с Ханде и след(?) Ханде го харесвам повече. Сякаш е по земен и непринуден.

Искам да припомня едно интервю на Керем в което говори за честността, смирението и уважението.
Не мога да се отърва от усещането, че изброява качествата, които харесва в Ханде.  Много уважавам хора, които не само могат да оценят добрите качества в другите, но и се стремят да ги усвоят. Смиреност някак не ми се връзва с Керем. Може би  последователност, смелост. Защото много добре е усетил отговорността и възможностите, които носи известността.
"Славата промени ли  живота ви?
- Ще кажа че не се е променило нищо в моя живот, но промени мен. Хубавото е, че тя ми отвори пътища, за да правя нещата, които харесвам, като защита на феминистки каузи, като работата ми с "He for She", борбата срещу глобалното затопляне и други."
Затова мисля, че Керем е роден да буди, пали и увлича след себе си и каузите си.

Относно честността...  Смятам, че и Ханде, и Керем(всеки по своя начин) са достатъчно честни с феновете си, отчитайки служебните си договорености и свободата и желанието си да отразяват личните си взаимоотношения. Всичко онова, което на нас ни харесва или не ни харесва в поведението им след раздялата е само начин да запазят себе си и уважението към любовта си. И да избегнат жълтениите. Доколкото е възможно. Аз не мисля, че някой от тях двамата в момента има връзка. Не е лесно след проект в който си вградил не само душата си, а и любовта си, след връзка, в която си се разкрил без остатък, да останеш цял и продължиш напред. Радвам се, че и двамата усилено работят. Работа, работа и пак работа. Да са заети ръцете и умът. За да не човъркат в раните. Представям си ги след време, когато с усмивка, много топлина и лека тъга разказват за красивата си любов. И се надявам по-бързо да надмогнат болката и разочарованието си, за да ги видим естествено усмихнати и щастливи.

Балансирам така

и ви пожелавам: Лека нощ!

# 409
„Ако преброя колко костюма имам, тогава вероятно са шест и ако кажа колко от тях нося, тогава са 2 или 3 от тях. Например имам тениска, която нося от 16-годишен, приятелите ми знаят за нея и майка ми ме мрази за това.” Joy
Питат го дали занася тези дрехи на шивача, ако се скъсат или повредят, а той отговаря, че ги носи такива, каквито са, дори и да са скъсани.

https://mobile.twitter.com/bursinnercel/status/1525506800396673026
Това му изказване ми напомни за една снимка от Малага, човекът не лъже, че си носи скъсаните дрехи Stuck Out Tongue Winking Eye

s...v , страхотен пост, на човек чак му става неудобно да пише след теб. Stuck Out Tongue Winking EyeHug
Представям си ги след време, когато с усмивка, много топлина и лека тъга разказват за красивата си любов. И се надявам по-бързо да надмогнат болката и разочарованието си, за да ги видим естествено усмихнати и щастливи.
Като продължение на твоите реплики ми се иска да сложа един цитат, който ми попадна днес.
Трикът е сърцето ти отново да стане силно, без да губиш нежността на душата си.Heart Exl

Лека нощ! Nature Dizzy

# 410
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 411
Добро утро момичета!
Усмихната неделя ви пожелавам.

# 412
Яси, браво, не си идваш с празни ръце 😍

Силве, споделям мнението ти.
Така я усещам Ханде и аз - отговорна към работата си, показваща уважение към тревица, мушица и въобще всяка жива душица.

Като актриса - без да съм я гледала преди и да имам намерение да се връщам назад, намирам я за достатъчно убедителна в Почукай на вратата ми. И не, не виждам никоя друга в ролята на Еда - жизнерадостна, нежна, крехка, но и едновременно с това толкова силна и целеустремена. На моменти усещането е, че Ханде сякаш изигра себе си.🧚
Друг освен Керем също не бих могла да си представя в ролята на Серкан. 🤖
Идеално се сляха с персонажите си и дори да не беше смесването на плодове и зеленчуци просто ни завладяха.

Забелязвах Керем и преди (чисто визуално тогава ми беше по-симпатичен), но истината е, че през последните две години го преоткрих и ми е по-интересен като личност 🙃

Не съм писала скоро толкова позитивен коментар! 😱🤣

# 413
  • София
Привет! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Grinning
s...v,  Flowers Hibiscus хареса ми какво си казала за отношенията между Ханде и Керем. Желая им щастие, и много хубави проекти!
Мики, Flowers Hibiscus за всички преводи и снимки!
Благодаря и на всички момичета, Flowers Hibiscus които носят новини и снимки!

Яси, хубави снимки си донесла! Сградата на една от снимките много ми напомня на  Флатайрън Билдинг, в  Ню Йорк, наричан още "Ютията".  "Ютията" e един от първите небостъргачи в града.Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Flowers HerbНося, Ви още снимки ...

Скрит текст:

Важното за Керем и Ханде е, не престават да работят по проектите си, на върха на вълната са, правят всичко много прецизно и креативно. Това не се харесва на някои, но те са добри хора, отговорни и професионалисти. Лудости всякакви прочетох ..., но за мен са това!

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 10:39 от Dilemi

# 414
най-добри пожелания sck
- Евровизия снощи, очакваната победа на Украйна
_ja аплодира за Konstraktu-IN corpore sano, специална песен (5-то място)
_разбира се, че е гледал NOLETA в Рим-1000 победи в кариерата си
-ако и нашите бяха по-щастливи заедно, толкова различна информация има от истината до жълтата преса и само феновете, които напълно загубиха живота си.Нека си довършат историята!

# 415
Bell И снощи са "сгащили" Каан. Никой не може да се крие вечно. От Бирсен - "HandeErçel'le sürpriz aşkı hakkında ilk kez konuştu."  /за първи път говори за изненадващата си любов с Ханде Ерчел/ Всичко бе въпрос на време. Лош вестоносец съм в неделя. И както вчера написах, Керем остави топката в тяхното игрище.

Bell Животът продължава. Нека са щастливи и успешни всички.

https://www.tv100.com/kaan-yildirim-ilk-kez-konustu-handeyle-ili … iyor-video-608325

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 11:17 от st_ina

# 416
Добро утро на всички! ❤️

Желая Ви прекрасна неделя 🌞

Яси, добре дошла.
Страхотни снимки си ни донесла!
Дано си починала добре и се връщаш заредена 😎

Тази сутрин и аз видях интервюто с Каан.
Няма да крия, че не съм във възторг. 🤷‍♂️
Ханде си знае...
Скрит текст:
Керем като че ли не заслужаваше историята да се повтаря...

Времето ще даде отговор на всичко.

Последното стори на Керем - радвам се, че снощи е бил на боксов мач с приятелите си. Да се забавлява 😁

# 417
Добро утро по обяд Animal Bee

Нови снимки от вчера

Да преведем и "интервюто" с Каан Joy
Йълдъръм каза: „Всичко е много хубаво, много приятно. Благодаря, всичко е наред. Всичко е наред”

Нека хейтът към Ханде да започне сега...оп, той вече е започнал. Joy Не забравяйте, че ние сме само странични наблюдатели и виждаме само 1% от живота им. Smirk Ако за някого Ханде е станала "черна", спокойно може да си я отследва и да се преориентира към друга тема във форума. 🙃

# 418
Само да кажа, че от моя страна към Ханде не е хейт. Нямам право да й държа сметка. Просто съм малко по-емоционална от това, което виждам и чета, но ще уважа решението й. 🙏

Надявам се Керем и тя да бъдат щастливи. ❤️

И да идват тези нови проекти, че да се приключи темата личен живот. 🍀

# 419
Попаднах на част от превода на Керем....
Последната част от интервюто на Керем Бюрсин...
Керем за Ханде
" сега ще попитаме нещо за Ханде"
Гюнфер: Благодаря, но сега не е моментът да говорим за това
" бихме искали да знаем.."
Керем: Знам, но не е моментът да говорим за това. Благодаря ти.

Ханде Ерчел пък на едно от последните 4 интервюта взети в период от 5 дни попита репортера:
Ханде: Как разбра, че съм тук?
Репортер: източник ни даде тази информация.
Контрола на мениджерите, но до кога .

Може Каан да говори много но аз от Ханде не съм чула да потвърждава както беше сторила с Керем преди.
Така че в мен се прокрадва мисълта дали всичко това около Ханде и Керем не е нагласено  от техните менъджъри а в действителност истината да е съвсем друга. Тоест между Ханде и Керем Да няма никакви проблеми те да са си заедно но заради трети лица да правят всичко това.

Някаква фенка е посетила местата на Sen Cal Kapimi

Много ми е любопитно къде се намират тези места в Истанбул и как може да се посетят. Явно тур агенциите не ги посещават.

И тези восъчни фигури някакъв музей ли е?

Общи условия

Активация на акаунт