Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 100
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
azisiq, да!  Grinning От 2016 година в музея на мадам Тюсо в Истанбул има восъчна фигура на Керем.  Sunglasses По това време, той е едва 3-тият турски артист с фигура в този музей. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Попаднах на част от превода на Керем....
Последната част от интервюто на Керем Бюрсин...
Керем за Ханде
" сега ще попитаме нещо за Ханде"
Гюнфер: Благодаря, но сега не е моментът да говорим за това
" бихме искали да знаем.."
Керем: Знам, но не е моментът да говорим за това. Благодаря ти.

Ханде Ерчел пък на едно от последните 4 интервюта взети в период от 5 дни попита репортера:
Ханде: Как разбра, че съм тук?
Репортер: източник ни даде тази информация.
Контрола на мениджерите, но до кога .

Може Каан да говори много но аз от Ханде не съм чула да потвърждава както беше сторила с Керем преди.
Така че в мен се прокрадва мисълта дали всичко това около Ханде и Керем не е нагласено  от техните менъджъри а в действителност истината да е съвсем друга. Тоест между Ханде и Керем Да няма никакви проблеми те да са си заедно но заради трети лица да правят всичко това.

Някаква фенка е посетила местата на Sen Cal Kapimi

Много ми е любопитно къде се намират тези места в Истанбул и как може да се посетят. Явно тур агенциите не ги посещават.

И тези восъчни фигури някакъв музей ли е?

# 421
Прочетох в Туитър, че Черешка днес е рожденичка, да е жива и здрава 🎉

Не обичам и не съм от тия дето се бъркат в хорските работи, но да си кажа все пак 😆

Ние, хората не си приличаме едни с други. Мислим, възприемаме и реагираме по различен начин на заобикалящия ни свят. Някои превъзмогваме разделите трудно, други - разочарованието от любовта го преодоляват с нова такава.
В конкретния случай с Ханде и Керем. Ако няма изневяра от страна на някой от двамата, горчив вкус лично на мен не ми остава.
Няма защо да си кривя душата сега. 🙃
Когато малко след раздялата с Мурат Далкълъч побързаха да я спрягат с Керем нямах нищо против, даже ги орисвах на щастие и да остареят на една възглавница. 😆 В момента не виждам разлика. Малко след разрива с Мурат се е хванала с Керем, скоро след Керем пък излиза, че вече е с Каан. Да, не ми е по вкуса препускане от една връзка в следваща, но щом не се отнася за мен - не ми е проблем. Въздържам се е от ненужни обвинения и обидни квалификации. Подобно на всички вас.
 Реално, като почитател и страничен наблюдател кой с кого е, не ми се отразява по никакъв начин.
Неприятни усещания изпитвам открай време само към бившата на Керем - СС заради славата, която ѝ се носи като цяло, но този път дали Керем е бил отново зарязан или е зарязал той, можем само да гадаем... Всички продължават напред в крайна сметка и повод за драма няма или поне аз не виждам такъв...

# 422
Ето я и малката рожденичка, прекрасна е. Heart Eyes

Ако искате да обвините някого, то обвинете себе си, че си създавате очаквания за живот, който не е вашият.

Heart Exl

# 423
И какво .... купонът си продължава Wink

Харесвах ги като двойка .....,  Wink но много по-важното е, че харесам Ханде и Керем като индивидуални личности, така че всичко си е постарому Stuck Out Tongue Winking Eye
П.С.
На този свят нищо не е сигурно освен смъртта и данъците..... Така че ... Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts

Gift Heart

# 424
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Първо, за интервюто да си кажа, че мен не ме интересува какво е казал Каан. Интересува ме какво казват Ханде и Керем. Те нищо не се казали и като продължават да не го правят се получава така. Ще се пише за тях още, докато с едно изречение не приключат темата.  

Има две тенденции в последно време:
   1.   Ханде се хвана набързо с Каан и излезе лека жена.
   2.   Керем се сваля в Мадрид/Малага със Стефани, но всичко е точно, защото е нещастен и утешава мъката си по Ханде.
Такива са настроенията. Двулични! Такива са били от края на януари насам в старата тема, но прикрити на фона на общото настроение тогава. Така и не разбраха някои, че може да харесваш и двамата, без значение от раздялата и нови половинки.

В общи линии, нямам проблем с техни нови връзки. Съвсем нормални неща са, събраха се и се разделиха. Не знам защо някои имат очаквания, че Ханде или Керем трябва да чакат колко... половин година, година или пет, докато продължат напред. Не виждам проблем, че някой е намерил нова любов след приключването на друга. Когато се раздели Ханде набързо с Мурат, никоя от нас не го жалеше и всички бяхме щастливи, че може би между Ханде и Керем ще пламне нещо. Защо някои трябва да проектират очакванията за живота си върху други? Или пък разочарованията си!

Да ви кажа, до преди известно време се дразних като си позволяват да пишат за Ханде и Керем по другите теми. Повече се е коментирало Ханде като цяло. Но в последно време взе да ми харесва. Цялата тази негативност от турските журналисти, фалшивите профили в Туитър, създадени специално да плюят по нея, пълненето на страници по други теми с Ханде, засилват още повече симпатиите ми към нея.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 16:43 от midnight__sun

# 425
Инфо:
"Според новините в пресата, в допълнение към рекламната такса от 1,5 милиона TL от AtasayXHandeErcel, тя ще получи и дял от продажбата на капсулната колекция, която е проектирала, като тази цифра ще достигне 2 милиона TL. "

# 426
За някои фенки никоя жена никога няма да е достатъчно достойна за любов, щом става въпрос да дели 1 легло с любимеца им.😏
Всъщност голямата фенска подкрепа за Ханде и Керем спираше някои хора да си изказват мнението за Ханде, ето , вече пречки няма.

Тази тема е за всички , които харесват Ханде Ерчел и Керем Бюрсин заедно и поотделно. Sunglasses

# 427
Няма смисъл изобщо да си пълним сърцата с негативизъм и омраза. 😉
По този начин ние вредим повече на  себе си, а не на тях. 😉
Оставаме с красивите спомени и продължаваме напред 🤷‍♂️

Хектор с Ясемин днес ❤️🍀:

Добавям, че малкото слънце Мая, има рожден днес. Да се радва на здраве и безгрижно детство. 💕

И постиженията на Ханде 😁:

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 17:18 от Анонимен

# 428

Ще си позволя да се пошегувам с днешната "новина" . Тенденцията при папараците /според коректора на тел. - папагалите Joy /се обърна - този път първо излезе професионалната новина, след това постоянно повтаряната в последно време лична Joy Joy Joy

# 429
Сними, шегата е добра, но не бих разчитала, като нищо да използват шума и утре да обявят името на новия проект на Ханде за Дисни+ Sunglasses
Heart Eyes

# 430
За някои фенки никоя жена никога няма да е достатъчно достойна за любов, щом става въпрос да дели 1 легло с любимеца им.😏
Всъщност голямата фенска подкрепа за Ханде и Керем спираше някои хора да си изказват мнението за Ханде, ето , вече пречки няма.

Мики, някои половинки на актьори с теми тук, още не могат да бъдат приети от феновете им. Единия се ожени и има 2 деца, но пак не я одобряват избраницата. Друг пък е във връзка от 6-7 години, но и там все още недоволстват. Satisfied

Мая е рожденичка! Прекрасна е! Flowers Hibiscus Flowers Cherries

# 431
Сними, шегата е добра, но не бих разчитала, като нищо да използват шума и утре да обявят името на новия проект на Ханде за Дисни+ Sunglasses
Heart Eyes
Ами лошо няма да го обявят най-после този проект 🍾
Аз очаквам и корица на Harpersbazaar Турция Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 18:18 от Snimi

# 432

18.5 .... ще дойде ли да вземе наградите?
Мисля, че Керем ще дойде, а и ти

и двамата воини и този каан има дете,ееее намериха си партньори

вълната изтрива всичко.......тъжно

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 17:50 от mirka 76

# 433
Керем е коментирал в Инстаграм под публикацията за рожденият ден на Мая. Sparkling Heart

Липсваме им! С толкова много спряни сериали в последно време ще е така. 🤣

# 434
Мирка, много добре се справяш с преводача и по-дълги коментари започна да пишеш. Браво! Heart

Общи условия

Активация на акаунт