Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 085
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Wink

П.С.
Защо сте толкова злобни бе хора (явно четете и тук) ... гледайте си темата и не си занимавайте с нас Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем Wink

Gift Heart

# 481
"Почукай на вратата ми е класиран на 7-мо място в ТОП най-популярни телевизионни предавания по HBOMax в световен мащаб." Trophy

# 482
Добра вечер, прекрасни!
Приветствам идеята на mikipoli и се включвам със заразяващи усмивки на любимците ни. 

Скрит текст:
Усмивката

Усмихвай се, когато ти се плаче,
усмихвай се, когато те боли,
дори когато кръстът ти се влачи,
усмихвай се и леко го носи.

Не се усмихваш, криво ти е, зная.
Не се усмихваш, знам, че те боли.
Съчувствам ти, дори предчувствам края,
че без усмивка мъртъв ще си ти.

С усмивка ведра посрещни зората,
с усмивка щедра поздрави деня!
усмивката ти нека е отплата
затуй, че теб те има на света.

Съдбата си самичък коригирай,
усмихвай се, превземай висини!
Усмивката пътечката намира,
с усмивката си в път я превърни!

Когато камък тегне на сърцето,
когато стене болната душа,
сълзите си изтрий, засмей се! Ето,
усмивката ще върне радостта.

В усмивката оглежда се душата,
в усмивката се къпе любовта.
усмивки нека греят на лицата!
С усмивките си нека да спасим света!

# 483
Слагам част от изтрия ми коментар от обяд, беше в отговор на коментара на Дари, който за съжаление го няма.

Дари Hug , точно така мисля и аз , бяхме го обсъждали и тогава, че човек се уморява в един момент да прави компромиси. Да , те са важни , но не и да са основата на една връзка , особено ако са само едностранни. И защо не можем да приемем , че са се разминали във възгледите си , мечтите за бъдещето и т.н. Защо е нужно единият да е черен, а другият бял? Не сме ли всички в сивата гама? Joy

Продължавам с усмивките, ред е на Мюжде от "Халка".

Настроението ми в момента отново ще опиша с цитат : "можеш да скъсаш всички цветя, но това няма да спре пролетта."
Бих се радвала Дари да продължи да пише в темата, но това си е нейно решение. Моето желание не се е убило, даже напротив. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 484
Инфо: с Гугъл Wink
"Към днешна дата (16.05) всички спечелили ще присъстват на  Младежките награди. Церемонията ще се  състои на 18 май 2022 г от 19.30 ч., засега никой от победителите не е съобщил, че няма да е там."

Gift Heart

# 485
Момичета,

Много е хубава идеята за усмивките. Отивам да си намеря любимите усмивки, а сега едно любимо гифче, макар и не по темата.

# 486
Гости, съжалявам за загубата и болката ти!

Дари, не мога да повярвам, че 20 часа по-късно от този твой пост: "Във всеки случай в точно тази тема ще срещнеш много повече толерантност каквото и мнение да изразиш - за Ханде, Керем и нещата от живота.", се намери доброжелател, който да промени мнението ти. Сигурна съм, че не е от пишещите тук. И не разбирам защо се случва, щом не е в разрез с правилата.

Да подминем с усмивка!

# 487
Усмивка 2 в 1 - Еда и Азизе

И много чар

# 488
# 489
# 490
# 491
# 492
# 493
  • Плевен / София
Моята усмивка....

Размерът на двете снимки не зависят от мен...Такива съм ги свалила от интернет пространството...Важна е усмивката нали?

# 494

Общи условия

Активация на акаунт