Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Така, пролетното почистване мина, а аз си продължавам по темата с усмивките. По хронологичен ред е ред на Азизе от "Азизе", за съжаление сюжета в сериала не предполага наличие на много усмивки, но все пак успях да открия няколко. 🕵‍♀️

Сред бури и мълнии,
В житейския мраз,
При дълбоки загуби
И в тъжен захлас,
Да покажеш усмивка и доброта
Е най-висшето изкуство на света.

В следващия пост ще е нашата любима героиня. Heart Eyes

# 496
Flowers HerbЗа усмихнатите момичета в Нашата тема

Усмихвайте се!

# 497
Много любима сцена ! Направо се разтапям 🥰И не спирайте да пишете ! Много е егоистично от моя старана ,но много ми е удобно ,комфортно и уютно да си чета тук новините около Ханде и Керем.

# 498
# 499
Усмивката 😍

# 500

Flowers HerbЗа лека нощ!
„Най­-доброто отмъщение е огромният успех.“ Франк Синатра

и усмивката на Керем!

# 501
И сладката малка Кираз(Мая)

# 502
  • София
Истината е като лъва; не е нужно да я защитаваш. Остави я на свобода; тя ще се защитава сама.
Августин Блажени

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 23:38 от Dilemi

# 503
Керем Бюрсин и Ханде Ерчел спечелиха наградите на Турция за младежта “Türkiye Gençlik Ödülleri” за най-добър актьор и актриса в телевизионен сериал.
Една заслужена победа за нашата двойка. Със страхотната си актьорска игра и химия, като Еда и Серкан и приноса на други поддържащи актьори, "Почукай на вратата ми" спечели най-добър турски телевизионен сериал на Türkiye Gençlik Ödülleri.
Церемонията ще се проведе в сряда, 18 май.

Дано нашите присъстват на церемонията. А защо не и заедно. Тъкмо ще запушат устите на всички папараци. Би било чудесно.

# 504
Хоп, дойде ред и на нашата любима героиня Еда Йълдъз от един сериал, чието име забравих, ама казват , че бил много хубав. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Exl

Важното най-често е незначително. Както усмивката е по-важна от всичко. Често тя е и най-главното. С усмивка се благодари. С усмивка се възнаграждава. С усмивка се дарява живот. И има усмивки, заради които си готов да умреш.

# 505
Гарантирам ви, че ще имаме труден момент. Гарантирам ви, че рано или късно някой от нас ще иска да избяга. Но също така ти гарантирам, че ще съжалявам до края на живота си, ако не те помоля да бъдеш мой. Защото дълбоко в себе си знам, че ти си този за мен. - Избягалата булка

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 00:18 от mirka 76

# 506
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Забелязали сте, че не съм от най- пишещите тук, но се опитвам да не ви изпускам и да съм информирана от вас за всичко случващо се за нашите герои. Четяла съм всеки пост от/ до, и когато има нещо което ме натъжава някак си не мога да остана безучастна, затова искам да изкажа моите съболезнования на Гости, наистина да загубиш близък човек е неутешима болка, защото знам, че понякога приятелите са ни по близки и от някои роднини. Бог да я прости! Hands Pray
Дари, незнам защо се отказваш от тази тема, тук все си мисля, че за момента сме си в мир и спокойствие, тук сме да намерим онова което в този труден и забързан живот не може да ни даде, онова време в което ние се губим и забравяме къде сме и губим представа за място и време, поне така ми действате вие на мен.
Надявам се нещото което те е подразнило да мине с времето и да не спираш да пишеш тук.
"Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки". – Св.Франциск от Асизи

Мики , Благодаря ти за днес в  деня, когато осъзаемо имаше нещо напрегнато, ти като една истинска домакиня се опитваше да повдигнеш настроението със усмивките на Ханде. Благодаря ти! Hug

Аз ще сложа Еда с Мело едно истинско приятелство , макар да е на филм, всеки има нужда от добри приятели.

"Усмивката е вид ключ за щастие, който може да отвори всяка врата." Х.Е.,,🍀🌺🍀🌺🍀🌺

"Не е ли животът такъв?
Без значение какво се случва, намиране на нещо, което да те усмихне във всеки един момент. Това трябва да бъде мотото на всеки.".Х.Е.

Момичета не спирайте, всичките сме тук с една цел, да се забавляваме.
И един чаровник. Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека и спокойна нощ! Nature Stars

И хората които ни събраха, заедно или не, ние сме заедно тук и сега, влюбени във всичко което правят те! Revolving Hearts

# 507
# 508
Turkey (Sorted by Popularity Ascending) / Турция (подредено по нарастваща популярност)

https://www.imdb.com/search/title/?country_of_origin=TR

Birth Place Matching "Turkey" (Sorted by Popularity Ascending) / Място на раждане, съвпадащо с "Турция" (подредено по нарастваща популярност)

https://www.imdb.com/search/name/?birth_place=Turkey Trophy

Лека нощ! Nature Sparkler

От архивите
К: Ако можеш да се довериш на партньора си, значи си най-щастливият човек, защото каквото и да правиш, има на кого да се облегнеш. И това е нещо като любовта, нали?

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 02:02 от midnight__sun

# 509
Сиси, много ти благодаря за думите. Hug Винаги е удоволствие да чета постовете ти и днес имаш напредък, не се извини за дългия коментар. Stuck Out Tongue Winking EyeHug

В 1:30 след полунощ вашата домакиня реши да провери дали интервюто на Керем от събота най-накрая е излязло с някакви разбираеми субитри, които не са автоматичен превод и бинго! Не издържах до утре и ви го преведох сега, бързам да го сложа и да лягам, че окъснях. Joy

Приятно четене. В спойлер е, защото е дълго. Blush
Скрит текст:
-Добре съм, вие как сте?
-Добре , благодаря. Днес е ден за осведоменост по темата за климатичната криза.
-Да.
-Какво искахте да кажете по темата?
-Най-важното...говорихме за климата, всички знаем, че има голяма климатична криза и трябва да действаме бързо. Знаете за Парижкото споразумение , което има за цел да поддържа глобалното затопляне на ниво от 1,5 градуса, сега, според новите данни, нашата вероятност да надхвърлим тези 1,5 градуса за 5 години е надминала 50%. Това е проблем , за който трябва да говорим. И спрямо това да продължим живота си съответно.
-Чухме думите ви, казахте, че правите нови договорки на сетовете? (Сет = снимачна площадка)
-Не, не , говорих за нещо там. Мисля, че е важно , вие също го знаете, виждали сте, има голяма консумация на сета. Неминуемо има консумация на пластмаса. По-точно казано трябва да направим стъпка напред към рециклирането на снимачната площадка. Да не използваме пластмаса, да раздаваме стъклени бутилки на хората, такъв тип алтернативи. Работим 100-120 човека , по 3 хранения на ден, 6 дни в седмицата. Ако работи 50 седмици , консумираме доста. За такива неща говорихме.
-Говорим, че най-големите отговорници за климатичната криза са фирмите.
-Определено.
-Вие обръщате ли внимание на тези теми в проектите и кампаниите , в които участвате? Правите ли някакво проучване затова?
-Разбира се , обръщам внимание, например това е един от първите въпроси , който задавам : "Какво правиш?" Някои марки, с които съм работил , придават голяма важност на тази тема. Всъщност една от тях е спонсор на събитието. Мисля, че най-важното за мен в момента е , че имам право да избирам, не мога да кажа същото за всички. Понякога просто трябва да си свършиш работата и я вършиш. Но мисля, че след определен момент започваш да да се питаш дали това съвпада или не с твоите етични принципи. Ако не съвпада, може ли да съвпадне? Можеш ли да направиш нещо , да настояваш за тези неща, да се поеме отговорност.
- Това за вас може ли да бъде като червена линия, която да определи дали ще приемете работата или не?
- Да, разбира се. Не е само това. Живеем в капиталистическа система, неизбежно е да консумираме , но например, ако произвеждаш нещо. Как го произвеждаш? Колко вода изразходваш? На събитието казаха, че според стандартите за производство на един  телефон са необходими 7 млн литра вода , извинете. Прахосват се 2млн литра вода за 1 телефон. Сега да преброим колко хора има тук и само Бог знае кой колко телефона има. Консумира се много вода. Трябва да говорим за тези неща. Нещо лошо ли казах?
- Не. Всъщност нашият приятел има 3 телефона. Joy Сега да продължим с вашата рекламна работа, вчера бяхте на пистата, за да запишете нова реклама.
- Да, да, да.
- Как беше? Страх ли ви е от високите скорости?
- Чудесно. Не ме е страх. Уважавам скоростта, но..чудесно беше, многа забавно. Освен това Джем, нашият пилот от формулата , е много сладък и има прекрасно бъдеще. Скоростта беше чудесна.
- А как сте на пътя?
- Не, внимателен съм.
- Не вдигате високи скорости?
- Не.
- Има ли някой с когото искате да се състезавате?
- Предпочитам да не правя често състезания с коли.
- На пистата?
- На пистата, не знам. Всъщност предпочитам други неща. Например , ако говорим за тичане (бягане), ще го направя. Но уважавам автомобила. Да, какво друго?
- На живо сме.
- Добре, чудесно.
- Изпращат ви поздрави от Испания и от цял свят. Испания, Америка...има много голямо внимание към вас. Какво ви печели това внимание? Има ли нещо друго? Имате ли проект в Испания?
- Водим разговори.(х2)
- Очаквате сетовете?
- Ще видим. Това, което ми носи..не знам. Израствам? Но искам да кажа, че трябва да си все по-малък , докато растеш. (В смисъл на по-скромен, по-земен го разбирам аз ) Тези неща ме държат здраво стъпил на земята.
- В момента сте на път да се превърнете в световна звезда, наясно сте с това, нали?
- Не знам, ще видим. Дано.
- Мислите ли да се установите в чужбина и да участвате в проекти там?
- Може и да се случи.
- Мислите ли за Холивуд? Да питаме това.
- Холивуд мисли ли за мен? Joy Мисля, че затова трябва да питаме. Мисля, че всички тук мислим за Холивуд.
- Запознахте се с Антонио Бандерас.
- Да.
- Например сега ще снимат със Силвестър Сталоун. Например, мисля си , вие пасвате много добре там. Joy
- За съжаление нещата не стават така. Не знам, ще видим. Опитвам се да правя нещата , в които вярвам, това е важното. Надявам се да се случат хубави неща.
- Само още едно нещо ще попитам, хората питат за Ханде.
- Някой: Благодаря. (Да приключват интервюто)
- Питат защо сте се разделили?
- Знам , но това не е подходящият момент. Благодаря.

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 08:10 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт