Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
# 541
BirthdayЧестит Рожден Ден на Мая, нашата Кираз Flowers Cherries  щастливо детство!

Докато малката празнува, екранните и родители се гушкали и целували в рибен ресторант в Бейкоз, според
https://www.youtube.com/watch?v=AfRIHI3ZqrA
Ей, това Ханде ...

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 19:24 от Yassy_N

# 542
Привет мили момичета,:gift_heart:
след кратко преодоляване на вирус и неочаквана командировка съм на линия за нови бойни подвизи в любимата ми група на истински толерантните и уважаващи чуждото мнение съмишленици. Успявах да ви наглеждам докато си лежах, но виждам че страстите са се нажежили в един момент. В тази връзка Дари, не се отказвай да пишеш, всички харесваме постовете ти и  аз не видях нещо нередно в твоето мнение. Тук лично аз се чувствам спокойна да се съглася или не с нечие мнение, както и спокойно да споделя моето. Харесва ми също и че много познати и непознати лица слязоха от балкона и се престрашиха да пишат, както и да научават нови неща. Работата ми е изключително стресова и тази тема е мястото, където релаксирам, смея се и получавам новини за нашите любимци. Животът ми не зависи от това заедно ли са или не , денят ми също не започва и завършва с това кой с кого е, да поставям квалификации кой какъв е съвсем не е моето. От първото ми стъпване в този форум на бг мама съм само и единствено заради Ханде и Керем, които ми допаднаха като двойка и това не се е променило и до сега. Ще приключа с поздрав към Мая по повод рожденния и ден, дано да е щастлива и успешна. Сигурна съм, че и е било много трудно в началото на втори сезон и сега ми става смешно като се сетя, как от дистанция гледаше Керем докато се гушкаше с Ханде, докато после явно показваше привързаността си към него.
В очакване на утрешното награждаване съм, предполагам както всички останали. Дилеми, чакам с нетърпение и преговора, нощна смяна съм но ще направя всичко възможно да се присъединя към купона.

# 543
Инфо от арабите:
Превъзходството на Ханде Ерчел - в цифри Trophy
Първи епизод Aşk Laftan Anlamaz на турски повече от 29 милиона гледания ❤️🔥

Първи епизод  Sen Çal Kapimi на турски повече от 39 милиона гледания ❤️🔥

Първи епизод Aşk Laftan Anlamaz на арабски повече от 58 милиона гледания ❤️🔥

Първи епизод Aşk Laftan Anlamaz на хинди повече от 78 милиона гледания ❤️🔥

Gift Heart

# 544
Габи Sparkling Heart

Миси, да не я мислим Хандето. 🤣

https://twitter.com/atasayjewelry/status/1526579790668505089

Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 20:00 от midnight__sun

# 545
Яси, да имаше такъв пост в туитър, но става въпрос за случка от ноември-декември. Не е от сега. На туита имаше и сложено тъжно личице в смисъл на "с очите си видях колко са влюбени и не мога да повярвам, че са се разделили"

Марги, заобича колажи казваш, ето тогава, направих този специално за теб. И по случай празника на Мая разбира се. Stuck Out Tongue Winking Eye

Габи Hug

И нещо забавно , на което попаднах случайно. Мислите, че в Туция има цензура ? Вижте какво се случва в Иран. Joy

# 546
Няма смисъл Слънце, всичко е точно Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем в Туитър Wink 

# 547

искаме да се помирим ... нашите фенове страдат толкова, колкото и ние двамата
puj pike ne važi-malo ti kerol malo ja kaana

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 20:29 от mirka 76

# 548
От стори на Ханде.
Рекламата на Атасай

# 549
Честит Рожден Ден на Мая Басол - нашата сладка Черешка! Нека да расте много здрава, щастлива и обичана! Да сбъдне всички свои прекрасни мечти!

Дари, Sparkling Heart моля те, не се отказвай да пишеш при нас! Постовете ти са много интересни и забавни! Вчера мислех да се включа и аз, но имах много работа и го отложих за после. Вечерта прочетох какво се  е случило и безкрайно много се ядосах! Уби ми се всякакво желание за коментиране! Дали тези, които трият постове несправедливо, си дават сметка, че губят потребители по този начин?

Искам да питам модераторите на форум БГ Мама, ако всички започнем да докладваме постове от различни теми, длъжни ли сте да ги изтриете, без да се допитате до администраторите на съответната тема? Кой проверява за адекватност на докладването? Бихте ли ни обяснили защо изтрихте постовете вчера в нашата тема?

Кога смятате да ги възстановите и да се извините на засегнатите потребители?

Благодаря ви предварително!

Бихте ли обявили в темата имената на потребителите, които са докладвали и техните аргументи?

Надявам се, причината да не се окаже, че нямат картинки! Така ли си представяте форума? Нали темите са, за да се коментира в тях!

Всеки безнаказано ли може да докладва? Питам, защото съм зодия Справедливост и смятам, че всяко лошо действие се нуждае от подобно за превъзпитание! Стигнах до извода, че злонамерените хора не разбират от добро и проява на благородство! Неслучайно, Темида - богинята на правосъдието и справедливостта е със завързани очи, за да съди справедливо с везните, които държи в едната си ръка. В другата има меч, с който да  наказва злосторниците!

Малко от общите сцени на Ханде и Каан в Халка:
Скрит текст:
Kaan &Mujde ✨💫They actually never talk with words their actions talk for them and their conversation was always so cool 😎 and at another level.....Vinita
Каан & Мюжде ✨💫Те всъщност никога не говорят с думи, техните действия говорят вместо тях и разговорът им винаги е бил толкова готин 😎 и на друго ниво...
https://twitter.com/meryem909808/status/1526624891579121664

Усмивки от Халка:

Някои от феновете мислят по следния начин:
Скрит текст:
Future bride and groom sorry kaan they are more compatable than you and hande😂😂😂
"Бъдещите булка и младоженец. Съжалявам, Каан, но те са по-съвместими от теб и Ханде"😂😂😂

Няма как всички фенове да са щастливи! Голяма част си искат Ханде и Керем обратно, други приемат Каан, а трети предпочитат Атасай.

Мики, Sparkling Heart много благодаря за превода на интервюто на Керем! Беше ми интересно да прочета мнението му за начина за опазване ресурсите на планетата! Научих интересни факти и за Хосе Мухика, бивш президент на Уругвай.

Гости, Sparkling Heart приеми моите съболезнования, миличка! Светъл път нагоре към отвъдното за твоята приятелка и сила, за да свикнат да живеят с мъката на всички, които са я обичали!

Колаж от героите на Керем Бюрсин:

Ханде и Дисни:

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 22:38 от Mira07

# 550
mikipoli, нямам претенции за достоверност, споделих... в клипа е посочен час и дата, може би съм се подвела.

"Отпусни се в ръцете на мъж, който знае, че порасналите момчета плачат и треперят в пъти повече и че няма нищо лошо да са уплашени от любов, загуба или самота. Точно уязвимостта му е това, което дълбоко те докосва." Алекс Майлис

# 551
Яси, да, така е , видеото е коректно описващо туита , той е качен вчера, но тази новина се обсъжда отдавна в туитър и със стара дата. Сега ще ти покажа , да не съм голословна. В случая проблемът е в автора на видеото, че явно не е виден туитър потребител и не знае всички клюки. Коя е нова, коя е стара. А аз (за добро или зло) откакто създадохме темата съм доста активна там. Joy
Виж датата на този туит 19.04 , тогава пак се шумеше по тази тема. Blush

Ново от Керем в туитър от тази вечер Nature Sparkles

# 552
Мики, много мило, благодаря! ❤️Отбелязахме рд на Мая подобаващо, ❤️ завършвам с едно видео от сета. И преди бях впечатлена как всеки държи "своето" си детенце.
https://twitter.com/farfallablu13/status/1526521363242049537?s=2 … XnFe3-8fxj7SdhRLA

Глас в пустиня... Мира, добре си попитала, но тук със сигурност отговор няма да получиш. Щом мислиш, че все пак е редно да се вземат някакви мерки, бих те посъветвала друго...

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 00:15 от Margarita N.

# 553
Мира Hug , знаех си аз, че поне един човек ми чете скритите текстове. Stuck Out Tongue Winking Eye

Утре е сряда, очакваме преговора и награждаването. Да видим кой ще отиде да си прибере наградите, дано само не пратят пак Асена. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Вместо цитат тази вечер нося интервю на Хосе Мухика - "най-бедният президент"...просто така, защото обичам да споделям хубави и вдъхновяващи неща. Heart Exl
Скрит текст:
Аз съм Хосе Мухика, през първия етап от живота си бях фермер, за да си изкарвам прехраната. След това се посветих да се боря , да променя, да подобря живота на моето общество. Сега съм президент. А утре като всеки друг ще бъда храна за червеите.
Имах няколко спънки, доста рани, няколко години в затвора. Жив съм по чудо и въпреки всичко обичам живота. Искам и през последното си пътуване да бъда онзи човек, който влиза в бара и казва на бармана: "Налейте ми още едно от същото". Нашият начин на живот, нашите ценности са отражение на обществото , в което живеем. И се вкопчваме в това. Мислил съм много затова , прекарах повече от 10 години в затвора, в тъмницата, сам. 7 години не съм чел нито една книга и имах много време да мисля. И открих това. Или ще успееш да си щастлив с малко, без излишен багаж , защото щастието е вътре в теб , или няма да постигнеш нищо. И това не е призив за бедност , а призив за трезвост (трезва преценка). Но , тъй като сме консуматорско общество и икономиката трябва да расте, защото , ако не расте това е истинска трагедия. Измисляме си планина от излишна консумация. Хвърляме и купуваме, хвърляме и купуваме. И това , което харчим е време от живота си. Когато аз купувам нещо или ти , ти не го плащаш с пари , а с времето от живота си , което си отделил, за да спечелиш тези пари. Но с тази разлика, че единственото нещо, което не можеш да си купиш е още живот. Животът се изчерпва. И е жалко да изчерпваш живота си , губейки свободата си.
Тъй като сме малка страна президентът няма личен самолет. Решихме да купим от Франция един много скъп хеликоптер с медицинско оборудване , вместо да вземем президенстки самолет. Поставихме хеликоптера в центъра на града, за да бъде от помощ при пострадали хора и да има постоянно бързо обслужване. Толкова е просто! Виждаш ли дилемата? Президентски самолет или хеликоптер, който ще спасява животи? Това се случва постоянно. Мисля , че трезвостта има общо с това. Аз не казвам да се върнем в пещерите, нито да живеем в сламени колиби. Изобщо не става въпрос за това. Казвам да обърнем гръб на отпадъците, на  ненужните разходи и на впечатляващите къщи, които се нуждаят от половин дузина слуги. Кому е нужно това? Не е правилно. Може да се живее по-трезво. Ресурсите да се харчат в неща , от които обществото наистина се нуждае.Това е републиканския смисъл, нещо, което се изгуби в политиката. Ако искаме да имаме дворове на крале, господа феодали и васали , които да свирят на тромпети , всеки път щом господинът отива на лов. То в такъв случай се връщаме в античния свят. Защо правихме революции в името на равенството? По въпроса за президентската къща е горе-долу същото. Когато бях в Германия ме ескортираха с 25 мотора БМВ, вкараха ме в един Мерцедес, чиято врата тежеше сигурно 3 тона, защото беше цялата блиндирана. За какво е всичко това? Давате ли си сметка..
Трябва да кажа какво мисля. Няма липса на ресурси. Няма политическо управление. Политиците сме заети с това кой ще спечели следващите избори. Кой ще седне на трона. Борим се за власт и забравяме за хората и за световните проблеми. Няма екологична криза, има политическа криза. Достигнахме този етап от цивилизацията, в който имаме нужда от планетарни споразумения. А ние гледаме в другата посока. Шовинизмите ни заслепяват , жаждата за господство. Особено най-силните страни, те трябва да дават пример. Срамота е , че 25 години след споразумението в Киото (международно споразумение за контрол над глобалното затопляне), все още се колебаем да приложим елементарни мерки. Срамно е. Човекът може да бъде единственото животно способно да се самоунищожи. Това е дилемата,  пред която ще се изправим и дано да греша.
Колко е невероятна нашата природа. Учиш се много повече от болката, отколкото от добрината. Това не означава , че препоръчвам пътя на болката или нещо от сорта. Искам да предам на хората, че можеш да паднеш и отново да се изправиш. И винаги си струва да започнеш отново, един и хиляди пъти, докато все още си жив. Това е най-голямото съобщение от живота. Победените са тези, които спират да се борят. Да спреш да се бориш означава да спреш да мечтаеш. Бориш се, мечтаеш, сблъскваш се с реалността, това е смисълът на съществуването.
Не можеш да изживееш живота си негодувайки. Нещата няма да се върнат обратно. Болката, която съм изпитал няма никой да ми я възстанови. Трябва да се научиш да си носиш раните и да продължиш да вървиш, гледайки напред. Ако се посветя на това да си ближа раните , няма да продължа напред. А за мен животът е бъдещето. Това, което си струва е утрешният ден.
Викат ми и ми крещят като афоризъм: "Трябва да помним историята си , за да не я повтаряме". Аз познавам човека, той е единственото животно, което се спъва 20 пъти в един и същ камък. Всяко поколение се учи от своя опит, а не от чуждия.  Аз не идеализирам толкова човека. Какво можем да научим от чуждата история, учим се от това , което ни се случва на нас. Така виждам живота аз.

Лека нощ! Nature Dizzy

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 08:59 от mikipoli

# 554
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Отново е време за моите среднощни размисли и страсти и вероятно нямаше да пиша точно в тази леко ромоляща,  дъждовна, омайна, леко меланхолична и ухаеща на свежест майска нощ, ако не бях провокирана от случващото се в нашата прекрасна тема през изминалите дни с изтритите постове! Nature Droplet

Когато  в началото на април 2022 год. открих новата тема посветена на нашите любимци бях приятно изненадана и искрено благодарна от факта, че в крайна сметка една група ентусиасти са взели мъдрото решение да създадат тема за Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Като резултат вече приключваме третата тема, а тя е една от най-смислените, най-уютните, най-приятните и усмихнатите теми от тези, които за кратък или за по-продължителен период от време съм следила във форума! Затова случващото се с триене на постове от една страна ме радва, но от друга страна ме притеснява и веднага ще се обоснова защо! Sparkling Heart

Преди около две седмици в късните среднощни часове попаднах на пост в нашата тема на нов Потребител-гост (мнение #1), който определено в първия момент ме порази с крайната си арогантност и грубост, в следващия момент ме озадачи и възмути наличието на такъв крайно негативен стил на писане, а накрая присъствието на този пост в темата ме разтревожи и уплаши! Разтревожена и уплашена бях най-вече заради всички вас, прекрасни и слънчеви момичета, които отделяте от времето си и които с толкова много желание, страст и любов публикувате в темата всичко, което откриете за Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, споделяте музика, поезия, вдъхновяващи мисли, оригинални коментари, увлекателни разсъждения! В този момент се молех и силно се надявах Модераторите да си свършат качествено работата и си изпълнят навреме задълженията, защото според „Правилата на Форумите“ в точка 2 е записано: „Цинични публикации, както и обидни постове към други потребители, модератори или администратори, няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.“ Broken Heart

Бях изключително приятно изненадана в края на сладващия работен ден, когато проверих в темата и забелязах, че този пост го няма! Бях повече от доволна от работата на Модераторите и щастлива, че няма никакви реакции от ваша страна, което означаваше за мен, че за повечето от вас този пост е останал незабелязан! Спокойно продължих да ви следя темата, изпълнена през последните седмици с толкова прекрасни новини, невероятно красиви снимки от новите реклами на нашите любимци! Усмихвах се всеки път, когато влизах в темата, защото тук и времето и настроението беше все така весело, безгрижно, безоблачно и усмихнато! И така продължех да се радвам на всичко, което намирам в темата допреди два дни, когато отново се появи информация за изтрити постове. И в момента аз съм много объркана! Purple Heart

Объркана съм, защото така, както прочетох няколко пъти неудомявайки от стила на написаното от Потребител-гост с мнение #1 през онази нощ преди седмици, така с много голям интерес прочетох поста на dariVale за разминаванията в любовта. И ако за първия се молех да бъде премахнат възможно най-бързо, за да няма обидени и наранени момичета в темата, то във втория случай се оказа, че обидено е едно от сравнително редовно пишещите момичета в темата, постовете на което за мен винаги са били изключително приятно четиво! Объркана съм, защото дори след като отново внимателно прочетох Правилата на Форума, аз не разбирам какво е нарушението на втория коментиран от мен пост! Защото недоумявам, как може да е нарушение „призоването да бъдем толерантни към всякакви мнения в темата. Отделно от споделеното мнение къде се скъса нишката между ЗАглавните лица на темата.“ Защото бих искала да има повече хора, които „си четат където си искат, но се намесват само където им е важно!“ Защото ще се радвам да чета отново в темата интелигентните мнения на dariVale, на всички момичета пишещи в темата, както и на нови потребители! Защото съм убедена, че и Ханде Ерчел и Керем Бюрсин тепърва ще ни показват на какво са способни в професионален план! Творческото участие на Ханде Ерчел в изработването на новата колекция на бижутата Atasay е само една стъпка в правилната посока! Gift Heart

Наясно съм с равилата на форума, знам, че не мога/нямам право да искам обяснения или да търся отговори на въпросите, които ме вълнуват от Модераторите, това не е в моите правомощия. Но бих била истински щастлива, ако всички ние, заедно и поотделно се стараем още повече и не даваме в бъдеще никакви поводи на Модераторите да трият постове в усмихната ни тема! Sparkling Heart

Накрая, за да съм по темата ще ви оставя няколко снимки от последното представяне на невероятните бижута на фирма Atasay (от които и аз си харесах няколко модела Simple Smile) с участието на зашеметяващата Ханде Ерчел като лице на фирмата, като художник и творец на колекцията бижута Капсулата:

За баланс, един Керем Бюрсин, такъв какъвто повече го харесвам, за разлика от последните му снимки, залели интернет пространството, на които той е с каскет! Наясно съм, че каскетът е привлекателен и модерен аксесоар, наложен буквално насила, но пък успешно просъществувал вече повече от 400 години, но точно с този каскет (за разлика от онзи другия, от сериала) на мен Керем Бюрсин нещо не ми допадна и си позволявам да споделя това с  риск да обидя накоя от вас:

Моля да бъда извинена да дългия пост, но .... излях душата си! Скоро няма да имам никакво време и никаква възможност да пиша така пространно, защото моето време за пътешествия наближава! Но при всяка възможност ще ви чета! Sunglasses

Рано е, за да ви кажа "Добро утро", затова ви пожелавам един красив, свеж, лек и безгрижен майски ден, където и да сте! Heart

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 05:43 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт