Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Подгрявка за купона довечера Wink

Gift Heart

# 556
Добро утро момичета Пожелавам ви един спокоен ден изпълнен с положителни емоции.  А ако сред вас има деца с зрелостници, Успех дано се справят.

Днес се надявам Ханде и Керем Да присъстват заедно на церемонията по връчването на наградите им които спечелиха.

# 557
По една роза от Серкан Болат за всяка от вас

и пожелание за успешен ден.

Леле, колко сте продуктивни през нощта някои. Flushed Kissing Heart
Мики, интервюто е страхотно. За нещата от живота.
nrgmama, онова което ме впечатли тогава е, че абсолютно никой не се върза, а бомбата беше обезвредена навреме.

До довечера. Чака ни преговор и награждаване. 🙃

# 558
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Мики, прочетох интервюто. Не ти е напразен превода и старанието. Flowers Hibiscus

nrgmama, от нощните птици съм и го видях. Елементарна провокация!

https://twitter.com/dishani_ch/status/1526810516638748672 Flowers Cherries 🤖

Хубав ден е днес! Nature Sunny Чакаме награди. Дано поне един да отиде. Satisfied

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 10:20 от midnight__sun

# 559
mikipoli благодаря ти за това интервю! Можем да си мечтаем някой наш политик да мисли по този начин. Flowers Hibiscus

Мира Hug , знаех си аз, че поне един човек ми чете скритите текстове. Stuck Out Tongue Winking Eye

Утре е сряда, очакваме преговора и награждаването. Да видим кой ще отиде да си прибере наградите, дано само не пратят пак Асена. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Вместо цитат тази вечер нося интервю на Хосе Мухика - "най-бедният президент"...просто така, защото обичам да споделям хубави и вдъхновяващи неща. Heart Exl
Скрит текст:
Аз съм Хосе Мухика, през първия етап от живота си бях фермер, за да си изкарвам прехраната. След това се посветих да се боря , да променя, да подобря живота на моето общество. Сега съм президент. А утре като всеки друг ще бъда храна за червеите.
Имах няколко спънки, доста рани, няколко години в затвора. Жив съм по чудо и въпреки всичко обичам живота. Искам и през последното си пътуване да бъда онзи човек, който влиза в бара и казва на бармана: "Налейте ми още едно от същото". Нашият начин на живот, нашите ценности са отражение на обществото , в което живеем. И се вкопчваме в това. Мислил съм много затова , прекарах повече от 10 години в затвора, в тъмницата, сам. 7 години не съм чел нито една книга и имах много време да мисля. И открих това. Или ще успееш да си щастлив с малко, без излишен багаж , защото щастието е вътре в теб , или няма да постигнеш нищо. И това не е призив за бедност , а призив за трезвост (трезва преценка). Но , тъй като сме консуматорско общество и икономиката трябва да расте, защото , ако не расте това е истинска трагедия. Измисляме си планина от излишна консумация. Хвърляме и купуваме, хвърляме и купуваме. И това , което харчим е време от живота си. Когато аз купувам нещо или ти , ти не го плащаш с пари , а с времето от живота си , което си отделил, за да спечелиш тези пари. Но с тази разлика, че единственото нещо, което не можеш да си купиш е още живот. Животът се изчерпва. И е жалко да изчерпваш живота си , губейки свободата си.
Тъй като сме малка страна президентът няма личен самолет. Решихме да купим от Франция един много скъп хеликоптер с медицинско оборудване , вместо да вземем президенстки самолет. Поставихме хеликоптера в центъра на града, за да бъде от помощ при пострадали хора и да има постоянно бързо обслужване. Толкова е просто! Виждаш ли дилемата? Президентски самолет или хеликоптер, който ще спасява животи? Това се случва постоянно. Мисля , че трезвостта има общо с това. Аз не казвам да се върнем в пещерите, нито да живеем в сламени колиби. Изобщо не става въпрос за това. Казвам да обърнем гръб на отпадъците, на  ненужните разходи и на впечатляващите къщи, които се нуждаят от половин дузина слуги. Кому е нужно това? Не е правилно. Може да се живее по-трезво. Ресурсите да се харчат в неща , от които обществото наистина се нуждае.Това е републиканския смисъл, нещо, което се изгуби в политиката. Ако искаме да имаме дворове на крале, господа феодали и васали , които да свирят на тромпети , всеки път щом господинът отива на лов. То в такъв случай се връщаме в античния свят. Защо правихме революции в името на равенството? По въпроса за президентската къща е горе-долу същото. Когато бях в Германия ме ескортираха с 25 мотора БМВ, вкараха ме в един Мерцедес, чиято врата тежеше сигурно 3 тона, защото беше цялата блиндирана. За какво е всичко това? Давате ли си сметка..
Трябва да кажа какво мисля. Няма липса на ресурси. Няма политическо управление. Политиците сме заети с това кой ще спечели следващите избори. Кой ще седне на трона. Борим се за власт и забравяме за хората и за световните проблеми. Няма екологична криза, има политическа криза. Достигнахме този етап от цивилизацията, в който имаме нужда от планетарни споразумения. А ние гледаме в другата посока. Шовинизмите ни заслепяват , жаждата за господство. Особено най-силните страни, те трябва да дават пример. Срамота е , че 25 години след споразумението в Киото (международно споразумение за контрол над глобалното затопляне), все още се колебаем да приложим елементарни мерки. Срамно е. Човекът може да бъде единственото животно способно да се самоунищожи. Това е дилемата,  пред която ще се изправим и дано да греша.
Колко е невероятна нашата природа. Учиш се много повече от болката, отколкото от добрината. Това не означава , че препоръчвам пътя на болката или нещо от сорта. Искам да предам на хората, че можеш да паднеш и отново да се изправиш. И винаги си струва да започнеш отново, един и хиляди пъти, докато все още си жив. Това е най-голямото съобщение от живота. Победените са тези, които спират да се борят. Да спреш да се бориш означава да спреш да мечтаеш. Бориш се, мечтаеш, сблъскваш се с реалността, това е смисълът на съществуването.
Не можеш да изживееш живота си негодувайки. Нещата няма да се върнат обратно. Болката, която съм изпитал няма никой да ми я възстанови. Трябва да се научиш да си носиш раните и да продължиш да вървиш, гледайки напред. Ако се посветя на това да си ближа раните , няма да продължа напред. А за мен животът е бъдещето. Това, което си струва е утрешният ден.
Викат ми и ми крещят като афоризъм: "Трябва да помним историята си , за да не я повтаряме". Аз познавам човека, той е единственото животно, което се спъва 20 пъти в един и същ камък. Всяко поколение се учи от своя опит, а не от чуждия.  Аз не идеализирам толкова човека. Какво можем да научим от чуждата история, учим се от това , което ни се случва на нас. Така виждам живота аз.

Лека нощ! Nature Dizzy

# 560

Здравей момиче

днес чакаме да видим или не да видим Ханде и Керем на церемонията по награждаването
означава, че нощната смяна ще има работа

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 11:23 от mirka 76

# 561
Добро утро, прекрасни!

Слънчев, спокоен и усмихнат ден от мен!

Чета всичко публикувано в темата, в явен и скрит текст и ви се възхищавам на уменията бързо, точно и навреме да откриете и споделите актуалната информация за любимците ни.
                      Затова, моето искрено Благодаря!

По една роза за всяка от вас, с любов от Eргена.
Хубавото на темата е, че е изпълнена с позитивизъм, толерантност и уважение към всяко мнение, съпричастност към радостта и болката на другия, няма желание за надмощие и надприказване, няма иронизация. Всеки прави това, което може и в което е добър. Синхронизацията е като при работливите пчелички в пчелния кошер.
А аз получавам всичко наготово, като търтея в пчелина / срам не срам, но да си го кажа/
Ето и днес - чакам с нетърпение преговора - Dilemi - сърдечно благодаря! и церемонията по награждаването.

Завършвам с думи на Мевляна: Това, което търсиш, търси теб.     Хубав ден, прекрасни! До скоро!

# 562
Добро утро и от мен Animal Bee

Мирка, редактирай се на кирилица, да не ти изтрият поста. Rotating Light
Дилеми , май работиш още по преговора, тази сутрин ми се губиш от поглед. Stuck Out Tongue Winking Eye
teseto , много се радвам да те видя отново, радвам се, че си ни последвала и в тази тема. Flowers Hibiscus
За всички , които прочетоха скрития текст - за добрите, скромни и човечни хора трябва да се говори, иначе почваме да губим надежда, че изобщо съществуват. Heart Exl

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 11:23 от mikipoli

# 563
Мирка, редактирай се на кирилица, за да не ти се изтрие поста. Въртяща се светлина
който пост? правя всичко на кирилица

# 564
Номер 560 от тази сутрин, сега виждам, че си го редактирала, браво. Hug

Ханде в туитър тази сутрин

Дали ще отидат да си вземат лично наградите не знам, но купон довечера в темата ще има. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 565
Бабче Flowers Hibiscus Sparkling Heart

И преговор довечера имаме. Трябва много да бързам, за да не изпусна купона. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ново

"Красивият актьор Керем Бурсин беше сред познатите лица, уловени в обективите ни в Каньон, където дойде наскоро. Керем Бурсин първо обядва с близките си приятели в Le Pain Quotidien, след това посети магазина Leica в Каньон и разгледа камерите."

Усмивка, наскоро питаше къде ще се проведат наградите. Тук е посочено, че ще са в хотел Grand Cevahir.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 12:00 от midnight__sun

# 566
Ханде при следващото интервю с папараците. Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://twitter.com/portamiviaa/status/1526901076825341953?s=20& … RFnqTuVJliID5kl_Q

# 567

Flowers Herb Добър да е деня и вълнуваща да е вечерта, Ви момичета!
В очакване съм, ... както казва Серкан Болат - лаптоп на Еда.
Благодаря на mikipoli за навременните корекции, на nrgmama за стила на изказа и, на Dilemi за усърдето по преговорите, на Марги_N за грижовността към всички пишещи в темата, за ежедневнато "Добро утро!" на mi_si, за оптимизма на БлагаВест. Тук се чувствам у дома.
Леле все едно мене ме награждават...Yum
Flowers HibiscusМомичета, които не съм споменала чета Ви, всички сте 100% мои близки до душата хора!

# 568
Марги, стресна ме този клип Joy радвай се , че не си изтървах телефона, щях да си искам пари за нов от теб. Joy

Феновете творят

Рисунки, колажи Animal Lion

И да си вземем дневната доза Еда Йълдъз Nature Sparkles

Яси, и аз чувствам всички техни успехи като мои. Особено за успехите на сериала мисля, че сме помогнали много. Тази активност от чужбина в  социалните мрежи, ако я нямаше, нещата нямаше да се развият така. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 569
Керем Бюрсин бе в Каньон, където дойде на обяд наскоро. Керем Бурсин, който първо обядва с близките си приятели, след това посети магазина Leica в Каньон и разгледа камерите.

Общи условия

Активация на акаунт