Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Гери, Sparkling Heart благодарение на твоите разсъждения, набрах смелост да напиша и моите.

Цитат
На първо място ме озадачи факта как нейната мениджърка се държи приятелски с Акиф след всичко, което той написа за Ханде през последните две години.

Мениджърката на Ханде е също такава и на Демет Йоздемир, както и приятелка на двете. Акиф е в близки отношения с Демет. С пресата, макар и жълта, по-добре приятел, отколкото враг. Какво беше казал Сун Дзъ: Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо.

Според мен Каан Йълдъръм е червена херинга.

Скрит текст:
ЧЕРВЕНАТА ХЕРИНГА (RED HERRING) КАТО ИДИОМАТИЧЕН ИЗРАЗ
Червена херинга (red herring) е идиоматичен израз в британския английски, който означава подвеждаща информация. За първи път фразата е използвал британският журналист и памфлетист Уилям Кобит в началото на XIXв. В свой разказ той описва как като момче се е опитвал да отвлече вниманието на ловджийските хрътки от следата им, използвайки red herring, в неговия случай – осолената и маринована риба.
След това фразата започва да се употребява като метафора, по повод публикуваните от  тогавашната преса фалшиви новини за Наполеон Бонапарт, окачествени като „подвеждащи и неверни“, или като „червена херинга“, по аналогия с разказа на Кобит.

Red herring в литературата е художествен похват при който се забавя действието, с цел отвличане на вниманието. Обикновено се използва в детективските романи, за да не стане ясно веднага кой е убиецът.

Red herring е чест подход в ежедневието на тийнейджърите. Поставете им задача, например да си разтребят стаята и те ще започнат да ви показват някакви уебсайтове, да ви разказват какво е казала госпожата в училище и така нататък, с цел да ви отвлекат вниманието. Същият прийом се използва и от политиците по време на техните диспути.

Като добър приятел на Ханде Ерчел и Бурджу Йозберк, Каан отвлича вниманието на пресата. Той доскоро снимаше в Коня сериала за Мевляна Руми с Деврим Йозкан. Снимките свършиха миналата седмица. Сигурна съм, защото Деврим публикува снимки от прощалното им парти. Каан вече би трябвало да е в Истанбул.

Може да не е присъствал, за да не отвлича вниманието от Ханде и бижутата върху себе си и евентуалната им връзка.

Когато Ханде беше според пресата с Каан в Лондон, Атасай Камер беше също там. Публикува стори от концерта на Стинг, който се провеждаше в това време в Лондон. В момента тече световното турне на Стинг за 2022 г.

По време на визитата на Ханде и Гамзе в Милано, Атасай Камер публикуваше сторита от Венеция.

Според мен, Ханде е започнала сътрудничество с марката Атасай - не само за реклама, но и като автор на дизайна на бижутата за новата колекция. При евентуален успех, тя би могла да продължи ползотворното сътрудничество с тях. Журналистите веднага обаче побързаха да ѝ припишат връзка с Атасай Камер и по този начин омаловажиха работата ѝ по колекцията.

Спешно ѝ трябваше червена херинга, която да отвлече вниманието от нея и Атасай Камер.

Дали Ханде Ерчел има връзка с този или онзи не е моя работа. Възхищавам се на това, с което се занимава - творчество, изкуство, благотворителност, любов към животните - едно прекрасно момиче с красива душа и състрадателно сърце!

Работата по една колекция изисква конкретна идея, обща визия и елементи на бижутата. Необходими са обширни познания в областта на изкуството. Вижте Панагюрското съкровище - всички съдове имат еднаква визия и въпреки това са различни.

Ханде каза, че красотата на природата е била вдъхновителка на колекцията.

Посещението на музеите и картинните галерии, които предприе Ханде е било за натрупване на вдъхновение, въображение и концепции.

Да си красива, интелигентна и талантлива жена в този мъжки свят не е лесна работа. Бих казала, че е изключително трудна дори.

Завист и злоба към успелите винаги ще има от страна на посредствените, които вместо да опитат да се усъвършенстват и успеят, изливат енергията си в плюене и омраза.

Този свят съществува благодарение на антиподите, на противопоставянето - ден и нощ, топло и студено, добро и зло.

Как иначе ще изпъкне и блести доброто и красивото, ако няма противоположност за сравнeние.

# 211
Добро утро Animal Bee
Нося ви постиженията в социалните мрежи снощи, като искам да отбележа няколко факта:
1. Снощи беше Евровизия.
2. Феновете пак се изпокараха какво е казала Ханде.
3. Някои фенове не харесват Атасай и си мислят, че те са виновни са всичките клюки по адрес на Ханде.Grinning
4. Фокусът отново беше изместен от важното към маловажното.

Мира, страхотен коментар. Hug

# 212
  • Плевен / София
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Ханде е божествена. Sparkling Heart Голяма красавица е и на злобарите не им е лесно. Няма за какво да се хванат просто. Или не е добра актриса, или не им е интересна с позите си. Satisfied Лесно дават оценки на другите и ги поставят в рамки, а щеше да е хубаво и те самите да могат да се погледнат отстрани. Ханде е възпитана, мила, доброномерена и изящна. Винаги страняща от скандали, премерена и с усмивка на лице. Просто сияе! Nature Star

Усмивка, така и не успях да разбера къде си се позиционирала в цялата работа. Бях на мнение, че клониш повече към Ханде, отколкото към Керем, а ти си била посредата. Мислех, че си се отказала да пишеш дори в темата.

Къде е мишока на Гости? Satisfied

Скрит текст:
Тук е...

Да пием и по кафе....

Мира, съгласна съм с написаното от теб. Наистина, за някои хора е трудно да се понесат нечий успех...

# 213
Мира, аз също те поздравявам за коментара 🥰

Даже научих нещо ново 😁

Виж ти червената херинга колко значения може да има ☺️

Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Гери, Sparkling Heart благодарение на твоите разсъждения, набрах смелост да напиша и моите.

Цитат
На първо място ме озадачи факта как нейната мениджърка се държи приятелски с Акиф след всичко, което той написа за Ханде през последните две години.

Мениджърката на Ханде е също такава и на Демет Йоздемир, както и приятелка на двете. Акиф е в близки отношения с Демет. С пресата, макар и жълта, по-добре приятел, отколкото враг. Какво беше казал Сун Дзъ: Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо.

Според мен Каан Йълдъръм е червена херинга.

Скрит текст:
ЧЕРВЕНАТА ХЕРИНГА (RED HERRING) КАТО ИДИОМАТИЧЕН ИЗРАЗ
Червена херинга (red herring) е идиоматичен израз в британския английски, който означава подвеждаща информация. За първи път фразата е използвал британският журналист и памфлетист Уилям Кобит в началото на XIXв. В свой разказ той описва как като момче се е опитвал да отвлече вниманието на ловджийските хрътки от следата им, използвайки red herring, в неговия случай – осолената и маринована риба.
След това фразата започва да се употребява като метафора, по повод публикуваните от  тогавашната преса фалшиви новини за Наполеон Бонапарт, окачествени като „подвеждащи и неверни“, или като „червена херинга“, по аналогия с разказа на Кобит.

Red herring в литературата е художествен похват при който се забавя действието, с цел отвличане на вниманието. Обикновено се използва в детективските романи, за да не стане ясно веднага кой е убиецът.

Red herring е чест подход в ежедневието на тийнейджърите. Поставете им задача, например да си разтребят стаята и те ще започнат да ви показват някакви уебсайтове, да ви разказват какво е казала госпожата в училище и така нататък, с цел да ви отвлекат вниманието. Същият прийом се използва и от политиците по време на техните диспути.

Като добър приятел на Ханде Ерчел и Бурджу Йозберк, Каан отвлича вниманието на пресата. Той доскоро снимаше в Коня сериала за Мевляна Руми с Деврим Йозкан. Снимките свършиха миналата седмица. Сигурна съм, защото Деврим публикува снимки от прощалното им парти. Каан вече би трябвало да е в Истанбул.

Може да не е присъствал, за да не отвлича вниманието от Ханде и бижутата върху себе си и евентуалната им връзка.

Когато Ханде беше според пресата с Каан в Лондон, Атасай Камер беше също там. Публикува стори от концерта на Стинг, който се провеждаше в това време в Лондон. В момента тече световното турне на Стинг за 2022 г.

По време на визитата на Ханде и Гамзе в Милано, Атасай Камер публикуваше сторита от Венеция.

Според мен, Ханде е започнала сътрудничество с марката Атасай - не само за реклама, но и като автор на дизайна на бижутата за новата колекция. При евентуален успех, тя би могла да продължи ползотворното сътрудничество с тях. Журналистите веднага обаче побързаха да ѝ припишат връзка с Атасай Камер и по този начин омаловажиха работата ѝ по колекцията.

Спешно ѝ трябваше червена херинга, която да отвлече вниманието от нея и Атасай Камер.

Дали Ханде Ерчел има връзка с този или онзи не е моя работа. Възхищавам се на това, с което се занимава - творчество, изкуство, благотворителност, любов към животните - едно прекрасно момиче с красива душа и състрадателно сърце!

Работата по една колекция изисква конкретна идея, обща визия и елементи на бижутата. Необходими са обширни познания в областта на изкуството. Вижте Панагюрското съкровище - всички съдове имат еднаква визия и въпреки това са различни.

Ханде каза, че красотата на природата е била вдъхновителка на колекцията.

Посещението на музеите и картинните галерии, които предприе Ханде е било за натрупване на вдъхновение, въображение и концепции.

Да си красива, интелигентна и талантлива жена в този мъжки свят не е лесна работа. Бих казала, че е изключително трудна дори.

Завист и злоба към успелите винаги ще има от страна на посредствените, които вместо да опитат да се усъвършенстват и успеят, изливат енергията си в плюене и омраза.

Този свят съществува благодарение на антиподите, на противопоставянето - ден и нощ, топло и студено, добро и зло.

Как иначе ще изпъкне и блести доброто и красивото, ако няма противоположност за сравнeние.

# 214
  • София
Добър ден мили виртуални приятелки!
Още съм под впечатленията на снощната красота. Прекрасни постове сте написали всички, които наистина цените и оценявате качеството и красотата.

Мира, прекрасно написан пост. Много безпристрастно и точно си отбелязала всичко това, което се опитват да направят турските завистници с Ханде.

А днес продължават да излизат още красоти от снощното представяне. Сестрата си е сестра. Кръвта вода не става. Хубаво е да има човек един истински верен човек до себе си.

Приятелките също бяха там снощи да й дадат едно истинско приятелско рамо. Както пее Георги Христов: "Нямам нужда от много приятели, стигат ми двама, трима, ала само такива, които в сърцата си рани от моите болки да имат."

А най-изненадващо и същевремено много мило беше присъствието на съпругите на верните приятели на Керем. Това показва, че Керем също дава своята подкрепа на това невероятно силно и красиво момиче, макар и скрито.

Да попитам, това не е ли Гюлфер или просто прилича на нея?

# 215
БлагаВест, не е Гюнфер, но приликата е огромна 😊

И мисля, че жената с черната коса, е една от приятелките на Ханде - Ебру Чандан. ☺️

А Пънар Сабанчъ, да, тя не може да се сгреши. Има много индивидуална красота. Аз лично много я харесвам, защото е интелигентна и начетена жена.
Даже следя страницата й в Инста и непрекъснато в сторитата си препоръчва книги. 💐

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 10:38 от Анонимен

# 216
Прекрасни!
  Слънчев, пъстър и усмихнат ден ви желая!

"Най-мъчно се понася чуждо щастие".
(За собственото кой ли е готов?).
Понякога едно случайно "здрасти"
е сигурна заявка за любов.
                 Добромир Банев

От снощи в ума ми се върти любимо стихотворение от Евгений Евтушенко.
Някак си го свързвам с това слънчево и нежно, но силно момиче, което упорито следва и сбъдва мечтите си.
   Не мога да понасям половини -
   небето дай, земята цяла дай!
   Реки, морета, планини, долини
   са мои - няма място за делба.
   Земя, недей да ме залъгваш с части.
   Дай всичко, здрав е моят гръб.
   Не искам нито половинка щастие!
   Не искам нито половинка скръб!

# 217
Оляха се Imp

Жалко, че отново се опитват да отклонят вниманието от истински значимото и постиженията, но дано не са успяли да ѝ помрачат настроението.
Да е все така слънчева и да постига всичко към което се стреми, пък дали с Каан, Хакан или Осман - все тая. Дано е оценявана заради това, което е, а не заради мъжа до нея.

Не им е времето и мястото на въпросите за ашковете. Вярно, че послъгват известните, но е тяхно право предвид натиска на който са ежедневно подложени. Пък и има нещо наречено личен живот.
Така или иначе да обичаш или да се разделиш с някого не е престъпление. С когото и да е след време ще лъснат някъде заедно, какво толкова...

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 11:32 от Margarita N.

# 218
# 219
Привет, момичета!
Какво се случва ? Затисната от задачи май съм пропуснала поредна драма!? 🤔

Рекламата и Ханде са много хубави.

# 220
  • София
Днес е рожденият ден на бащата на Ханде, татко Кая Ерчел.
Нека да е жив и здрав, да се радва на успехите на своите талантливи и красиви дъщери. Да дочака внуци и от Ханде. В домът му да има детска глъчка и смях. 

Коментарите за невероятната колекция на Атасай&Ханде Ерчел продължават.
Особено внимание се обръща на колекцията изработена по модели на самата Ханде. Дискутира се това, което тя вчера е казала на промоционалната вечер.

Цитат
"Вдъхновявам се от много неща, основен източник на моето вдъхновение е природата. Уникалните красоти на природата. От книгите, които съм чела, филмите, които съм гледала, моето виждане за изкуството. Моята любов! Всички тези фигури, които имат смисъл в моят живот."
Проектирала е фигурка на пеперуда, като пръстен, която е посветила на своята майка.
Твърди се, че пръстенът с форма на луна представлява "нощта на любовта".
Пръстенът, който изобразява корона пък е взет от любимата фигура  "короната на лъва".
А този невероятно красив пръстен е изображение на любимото й бяло сърчице.

# 221
Сними, ето го повода за поредната драма. Satisfied
Цитат на: Mira07
...
Имате връзка с г-н Каан, как вървят нещата?
„Благодаря, всичко върви добре. Тук сме, за да поговорим за нашата колекция от капсули. Ще говорим за лични въпроси по-късно.“
Ние ти благодарим.
\"О, наистина много благодаря. Много ви благодаря, радвам се, че дойдохте.\"

Частта от интервюто, в която я питат за Каан Йълдъръм и Ханде бързо отклонява въпроса от личния живот към повода за присъствието на журналистите - колекцията, която е по нейни идеи и рисунки:
https://twitter.com/allaboutercel/status/1524066825864200193
А аз като много от феновете в мрежите не разбрах кое върви добре - работата, личния живот или и двете Sweat Smile
Опитват се да омаловажат труда ѝ и да я накарат да направи самопризнание, че е с Каан... И какво ако им го каже в прав текст, ще я оставят на спокойствие и ще ѝ пожелаят щастие ли... Да бе. Нетърпеливо чакат да преминат към следващия въпрос - кога ще се жените Satisfied

Мира, цитирах теб, понеже отговора на въпроса го открих в твоя пост.Kissing Heart

# 222
Честит празник момичета! Flowers HibiscusWear Mortar Board

11 май - ден на Светите равноапостоли Методий и Кирил. Честит празник на всички творци превъплащаващи словото в различен жанр. На всички учители отварящи прозореца към знанието на нашите деца, на всички учени по света! Честит празник на българските библиотекари!

Вие не веднъж показвате такъв талант,  със вашите размисли, поезия, проза и съчинения, затова честит празник и на вас!.

Като гледах рекламата на Ханде, за пореден път се убеждавам,че тя не само е красива, талантлива, но и Жена с главна буква.
Красотата на Ханде е съвършена, скромността и добротата и е рядкост, която определено ми докосна сърцето, таланта който има като модел, актриса и художник, а може да има и още за който не знам, ме кара да гледам на нея с възхищение към всичко което прави.
Спомням си в едно интервю на Керем, когато каза, " Ханде е без никакво его",  разбира се не я познавам, но съм напълно съгласна с него. И защото за пореден пък се убеждавам, че тя изглежда така прекрасна,  защото всичко което прави, го прави с любов и отдаденост. Не мога дори да си представя как е да седиш и половин час в пустинята, пък камо ли да снимаш цял ден, нищо, че като я гледах и на мен ми се прииска да съм там, но съм сигурна, че и 10 мин. няма да издържа.

Хубав ден!
Извинявайте пак за дългия пост.Blush

# 223
Здравейте хубав ден Purple Heart
прелестна Ханде и много хубава реклама

май се задава нова реклама на BMW
https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1524351549799120904?s … QQvU8mw4PpTHGyH6ghttps://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1524354255951474690?s … QQvU8mw4PpTHGyH6g

Стори на Ханде
https://twitter.com/Mirabe15Claudia/status/1524360323603611652?s … HxGjHJDvywrWDJiQg

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 15:10 от sani1212

# 224

Общи условия

Активация на акаунт