Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 089
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Серкан и Кираз Gift Heart

Wink

Wink

# 256
  • София
Какво правим? Разкажете.

Мело: Защо си толкова замислена? Какво стана?
Еда: Страхувам се, Мело. Страхувам се. Направих всичко, за да си спомни, но той стои насреща ми като стена.След два дена ще се омъжа, въпреки, че не е истински брак. Играя на комар с живота си. А ако не си спомни?
Мело: Ще си спомни. Серкан няма никога да ти позволи да се омъжиш.

Еда: Не зная. Но знам, че има чувства към мен. Момиче, понякога чувам сърцето му. Усещам неговия ритъм. Но я има Селин. Настройва го срещу мен. И Серкан, каквото и да става, й има доверие.

Мело: Добре. Какво си казахме? Какво си казахме, Дада? Този куршум е вече последен за тази любов! Обявявам мобилизация. Вече сме във война! Ще се бием на фронта, никога няма да си тръгнем. Тази любов ще се върне тук. Достатъчно. Джерен?!

Джерен: Може ли да се присъединя към мобилизацията? Момичета, много съжалявам. Преживях ужасни неща. Обидих всички вас и всички наоколо. Обидих себе си, тъгувах. Но не го направих нарочно. Престанах да пия лекарствата. Не знам. Много се извинявам. Не питайте защо ги оставих.
Мело: Добре. Няма да питаме.

Джерен: Ферит ми предложи един лекар. Ще започна да ходя при него. И ще се върна в старото си състояние. Еда, много те обидих. Много се извинявам. Не го направих нарочно. Извинявай много.

Еда: Ти ми прости. Защото мислех за своите проблеми. Не те чух, изобщо не поговорихме.

Джерен: Прости ми. Прости ми. Много те обичам.
Еда: Аз те обичам повече.

Джерен: Какво правим? Разкажете.

Иска се особена сила на характера, истинско чувство за истина и справедливост, честно и искрено  отношение към семейството, приятелите, осмислен избор кои са истински важните и ценни неща от живота, за да имаш смелостта да признаеш, чи си сгрешил и да поискаш прошка.
     Въпреки особеното си психическо състояние, ако си припомним, всичко казано от Джерен беше правилно и вярно. Всичко казано на различни хора, по различни поводи. С изключение на  казаното за характера на Еда. За някои черти на характера и поведението на Еда. Че  Еда  погубва чужди животи, за да постигне своето. Че не мисли за никой друг, само за себе си. Че винаги иска да е на първо място, да става на нейното.-
     И спирането да пие лекарства е оголило чувствителността на Джерен, способствало е да измисля и фантазира, да прави грешни изводи и умозаключения.
     И капката, която препълва и прелива чашата... появата в живота им на Дениз... Фантазиите и милите спомени от първите младежки любовни трепети... неизживяни по различни, неизвестни за нас причини. И започва да завижда на Еда за отношението на Дениз към нея и да я смята за виновна за всичките неудачи в своя живот.

Всеки иска да бъде обичан, да си има някого. И се бори, доколкото му позволява възпитатието и житейския опит да намери и запази намерената любов. Няма значение от годините, от възрастта. Разбираемо, на моменти наивно и мило смешно, понякога тъжно и почти безнадеждно...
     Приключи романтично-любовно-криминалното приключение на Айдан и Айфер с италианският Дон Жуан. Алекс, с парите на Айдан, от нейно име и от името на Айфер, е направил дарение на фондация“Приемане на мерки срещу извънземни атаки“. И фонд „Незабравени предателства“. Алекс не е забравен, но е в графата „неизживяна... по различни причини любов“...
И... Отвово, на Първо място е Основната тема. Най-важната тема на Айдан и Айфер, /и разбира се къде без Сейфи!/ отново са децата – Серкан и Еда. Тяхното бъдеще и щастие.

Нека сдобрим  Серкан и Еда.

Айдан: Казваш, че е свързано с децата. Какво не ми казваш? Не мога повече да издържам тази тайнственост.
Сейфи: г-жа Айдан...
Айдан: Защо не съм изненадана, че си тук?
Айфер: А къде да отиде? Естествено, че ще дойде тук. Аз да не съм чужда?

Айдан: Нали знаеш, че той ни предаде?
Айфер: Знам, да. Но сега имаме нещо по-важно. Трябва да го решим и трябва да сме заедно. Айдан. Айдан.
Айдан: Мръсен предател.

Айфер: Айдан, виж, послушай ме. Това положение въобще не ми харесва. Тяхната любов не е такава, която лесно се намира. Това е голяма любов.
Айдан: Винаги сме казвали, винаги.
Айфер: Сватбата на Еда е след два дена.
Айдан и Сейфи: Два дена ли?
Сейфи: Толкова скоро?

Айфер: Именно. Трябва да направим нещо, Айдан.
Айдан: Дойдох на вратата ти, молих те, но ти нищо не направи. Беше ти все едно.

Айфер: Какво стана? Ти огорчи Еда, а аз трябваше да отворя обятията си ли, Айдан? Какво трябваше да направя?
Айдан: С какво я разстроих? Не можах веднага да й кажа, че Серкан е жив.

Сейфи: Г-жи, момент. Искам да кажа нещо. Кажете истината. След всичко това, любовта повече няма да ви срещне. Вие сами убихте последната любов. Хайде да защитим това, което има. Нека сдобрим г-н Серкан и г-жа Еда.

Айдан: Така, скъпи малък предател, имаш идея ли?
Айфер: Имаш идея ли, малък предателю?
Сейфи: Да. Много ще ви изненадам.
Айфер: Айдан, вече започнах да се изненадвам.
Айдан: Кой знае за какво мислиш, ти, малък предателю.

Айфер: Ти, малък предателю!
Айдан: Не го съжалявай.
Айфер: Няма, но и ти силно удряш.
Айдан: След като аз му плащам заплатата, мога силно да удрям.
Айфер: Ти си простила, нали, Айдан?
Айдан: Ще помисля.
Айфер: Айдан, добре стана, не се притеснявай.

Мирът и разбирателството са възстановени. Великолепната тройка са обхванати от ентусиазъм да направят и невъзможното, но да съберат на едно място Еда и Серкан и да се опитат да ги сдобрят. И да победи голямата любов...
Идеята:
     Ще купят билки за отпускане и срещу уроки, част от билките ще сложат в смес за кексчета, от другата част ще направят чай.
     Айдан ще изиграе ролята на депресирана и изплашена от трудностите на реалния живот жена и майка, ще се затвори в стаята си, и няма да иска да излезе от там, колкото и да я моли Серкан.
     Сейфи разтревожен ще се обади на Айфер, и тя ще предложи на Еда отново да се опита да помогне на Айдан.

И... Когато всички се съберат, ще се почерпят с кексчетата и чаят...И се надяват билките да си свършат работата....

# 257

... с мама Heartpulse

Gift Heart

# 258
Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 20:48 от midnight__sun

# 259
И аз съм тук вече. Точно така Марги, днес ще видим другият голям абсурд в сценария. Joy Не ми хареса как го измислиха , но поне ни заведоха в добра посока за следващия вълшебен епизод и всичко им простих. Joy

# 260
Ефирност Gift Heart

Sparkling Heart и за малко баланс Wink

# 261
  • София
Много ще се разстроиш, Серкан Болат.

Еда: Свали това от мен. Повече не издържам...
Серкан: Много си красива.

Еда: Серкан?
Серкан: Ако си толкова отегчена, защо ще се омъжваш?

Еда: Какво правиш тук?
Серкан: Какво правя аз тук? Това е моят кабинет. Ти какво правиш тук?
Еда: Какво мога да правя според теб? В сватбена рокля, в този кабинет?
Серкан: Не ме интересува много какво правиш в сватбена рокля.

Еда: Отпусни се. Това, което ще правя в сватбена рокля, няма да го правя с теб.
Серкан: Наистина много се разстроих.
Еда: Ще се разстроиш. Много ще се разстроиш, Серкан Болат.
Серкан: Защото не съм се оженил за теб?
Еда: Защото не си си спомнил.

Серкан: Тогава, ако позволиш, искам да поработя в кабинета си.
Еда: Хм. Тогава ми помогни, разкопчай.
Серкан: Какво да разкопчая?
Еда: Сега... За да работиш тук, първо трябва да сваля сватбената рокля...Да се преоблека и да изляза. Затова, помогни ми да я сваля. Хайде. Разкопчай.

Серкан: Готово.

Еда: Хайде, излез.

# 262
https://twitter.com/i/status/1524438710762278913
някой поиска да види цялата червена (лилава) рокля от буталото atasay

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 20:56 от mirka 76

# 263
Да допълня поста на Мирка Wink

https://twitter.com/i/status/1524438710762278913
НЯКОЙ ПИТАЛ ЗА ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА, ЛИЛАВА РОКЛЯ

# 264
  • София
Имаш ли да ми кажеш още нещо?

Еда: Оскуба ме умишлено, за да ме заболи. Нарочно го направи.
Мело: Със сигурност го е направила нарочно. Направо е откачила, като ви е видяла заедно.
Джерен: Защо я гледаш тази глупачка? Малко ли са те скубали като дете? Притеснява ли те това?

Еда: Мога да й направя това, което правех като дете.
Джерен: Мога ди ти помогна.
Мело: Стига сте говорили глупости. Не. Наистина...На колко години е тази. Откъде го измисли това скубане на коса?

Джерен: Казвам ви, че е глупачка. Глупачка. Не разбирате ли?
Мело: Да вървим.
Джерен: Да. Ние влизаме.
Еда: Добре.

Серкан: Виж. Извинявам се от имета на Селин. Тоест... Нямаше нужда де те скубе така. Но не се безпокой. Говорих с родителите й. Ще я накажат за това.
Еда: Един ден ще се извиниш за всичко, направено от Селин. Но този ден не е днес.

Серкан: За кой ден говориш?
Еда: Ще разбереш, когато този ден дойде.
Серкан: Добре. Добре ли си? Тоест, много ли те заболя?
Еда: Ти как мислиш?

Серкан: Според мен... Не мисля, че оскубването те заболя твърде силно.
Еда: Колко хубаво. Лека-полека започваш да си ме спомняш.
Серкан: Все пак съжалявам.

Еда: Имаш ли да ми кажеш още нещо?
Серкан: Не.
Еда: Добре тогава. Ако позволиш...

Серкан: Нямам какво да кажа.

Какво ще правиш, когато си спомни?

Ферит: Намали. По-бавно де. Какво правиш, Селин? Какво правиш?
Селин: Трябва да говорим, Ферит.
Ферит: За какво ще говорим по това време?
Селин: Отлично знаеш, за какво ще говорим.
Ферит: Може и да знам, може и да не знам, Селин. Кажи, за какво ще говорим?

Селин: Ферит, слушай. „Ние“ не съществува вече. Затова спри да играеш тази игра.
Ферит: Селин, можеш да си спокойна. Не чувствнам нищо към теб.
Селин: Така ли? Тогава защо играеш тази игра? Разни снимки и прочее. Мислеше, че няма да се сетя ли?
Ферит: Напротив. Отлично знаех, че ще се сетиш.
Селин: Защо не дойде направо при мен да говорим, а играеш тази игра?
Ферит: Защото няма какво да ти кажа, Селин. Няма да какво да спорим.

Селин: Ако Серкан беше видял снимките?
Ферит: Може би така грябваше да стане.
Селин: Виж, Ферит. Това на снимките е нещо мимолетно. Няма никакво значение.
Ферит: Тогава защо толкова се страхуваш?
Селин: Какво искаш?
Ферит: Нищо не искам, Селин. Но не мога да понасям напразно да нараняваш хората и да ги правиш нещастни.

Селин: Не правя това.
Ферит:Правиш го, Селин. Правиш го. Възползваш се от загубата на памет на Серкан, и се опитваш да си създадеш живот с него. И докато правиш това, нищо друго не те интересува.
Селин: Ферит, Серкан сам ми се обади и ме извика при него. Освен това със Серкан бяхме заедно. Много добре знаеш това.

Ферит: Бяхте заедно. В миналото. Селин, вие се разделихте. Всичко беше свършило.
Селин: Ферит, Серкан е старият Серкан. Разбираш ли? Спомня си времето с мен и това му изглежда логично.
Ферит: Според теб, това достатъчно ли е, Селин? Какво ще правиш, когато си спомни? Ще го удариш по главата, за да забрави отново? Какво ще направиш?

Селин: Ферит, ще ти кажа нещо. Гледай си работата, става ли? Не се бъркай в живота ми.
Ферит: Селин.
Селин: Щастието не е трудно нещо, не го търси надалеч... И такива неща...
Ферит: Подобни неща. И такива неща, да. Подобни неща.

# 265
Мирка, да, аз питах. Grinning Видях в клипчето зад кадър, което Слънцето качи, че изобщо не е червена роклята всъщност. Joy

Сега ще ви споделя няколко снимки на Ханде с баща й, по случай неговия празник днес. Heart Exl

# 266

Gift Heart

Сладурчета ни ... Heartpulse

# 267
Малко ми се губи втори ден вече този баланс. Stuck Out Tongue Но знаете, че съм посредата. Satisfied

Два милиона прегледа е събрала рекламата за Under Armour.

# 268
  • София
Sen Aşkımızdan - Evrencan Gündüz, Melisa Karakurt y Ece Cansu Ertuğrul

Скрит текст:
Опитах, не се получи
Опитах, не ти пукаше.
Каквото и да направех, не ти беше достатъчно
Радвах се, а ти не се засмя.
Плаках, не се натъжи
Каквото и да правя,
ти не обичаш толкова, колкото аз
Докато се съмняваш в нашата любов,
Вярвам в малкото щастливи мигове
Макар никога да не си мислил
Се опитвам да намеря начин
Да преодолеем проблемите заедно
Чаках, но ти не дойде
Казах ти, не си чул
Нещо изглеждаше просто не както трябва
Докато се съмняваш в нашата любов,
Повярвах в малкото щастливи мигове

Знам, че се опитваш да си спомниш любовта ни.

Серкан: Защо по света няма сандвичи „На любовта“?
Еда: Има, направихме го. Винаги ще ти правя сандвичи „на любовта“.
Серкан: Но Дениз ще яде твоите сандвичи „на любовта“. Дениз ще ги яде.

Еда: Ти също си ял.
Серкан: Какво?
Еда: Но ти не помниш. Пожелавам ти да си спомниш.
Серкан: Не си спомням.

Еда: Спомни си. Хайде, спомни си.
Серкан: Не си спомням.
Еда: Ще си спомниш! Сега вече ще си спомниш! Спомни си! Помниш ли? Погледни ме. Погледни ме. Помниш ли?

Серкан: Не.
Еда: Тогава ще си спомняш още малко. Може би нещо ще се случи с главата ти и ще си спомниш. Еда...Еда... Събуждаш се и ме викаш.
Серкан: Еда, не се спомням.
Еда: Добре.

Серкан: Яж още малко десерт. Вземи.
Еда: Мирише на шоколад.
Еда: Серкан. Серкан, виж.
Серкан: Какво?

Еда: Виж, Сириус.
Серкан: Къде го видя?
Еда: Виж, падаща звезда. Пожелай си нещо. Пожелай се нещо. Пожелай си нещо.
Серкан: Тихо! Намислям.
Еда: Какво си пожела? Какво си пожела? Ще се сбъдне ли желанието ти? Мисля, че моето желание се сбъдва.

Айдан: Погледни ги само, колко са красиви.
Айфер: Яяа... Браво на нашите деца. Браво
Айдан: Да преживеем тази нощ, утре идва пролет.
Айфер: Пролет ли? Лятото дойде, лятото!

Сейфи: Много се разчувствах.
Айфер: Не плачи! Сейфи, не плачи.

Серкан: Много странни звезди. Никога преди не бях забелязвал тези звезди.
Еда: Да. Виж колко е красиво. Знаеш ли? Нещастен си.
Серкан: Не, не съм

Еда: Нещастен си. Мислиш, че си щастлив, но отвътре страдаш. Знам, че страдаш. Знам, че се опитваш да си спомниш любовта ни.
Серкан: Страдам отвътре...
Еда: Знам. Всичко. Например...когато ме погледнеш, виждам как се разтапяш отвътре.
Серкан: Наистина ли?

Еда: Да, виждам. Виждам, как отвръщаш поглед от мен, докато се опитваш да скриеш вълнението си. Виж, сега го правиш. Отново го правиш. Например...Усещам как сърцето ти бие по-бързо, докато се опитваш да стоиш гордо пред мен.

Серкан си спомня: Дори когато казваш името ми, чувствам сърцето ти да трепти.

Айфер: Ще се целунат ли?
Айдан: Целувка ли идва?
Серкан: Сърцето ми не е там.
Еда: Но сърцето ти е тук. Чувам.
Серкан: Сърцето ми е в носа?

Еда: Дай да видя. Чувам сърцето ти.

Серкан: Утре се омъжваш. Ще се ожените утре!
Еда: Ти също ще се жениш.
Серкан: Утре се омъжваш.
Еда: Серкан...

Тримата: Идва, идва!  Целувка...

Сейфи: Целунаха ли се? Не видях.
Айфер: Не, няма целувка.

Серкан: Какво правите?

# 269

Миси пусна фрагмана за следващия епизод. 😂😂😂
Нова снимка

Общи условия

Активация на акаунт