Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 390

#BurakDeniz ~ #HandeErçel

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 17:19 от mirka 76

# 391

Много са сладки двамата!
И сериалът е хубав!
Преживях още една любов с тях!!!

# 392
Kerem about Hande
X:now we'll ask for some Hande
Gunfer:thank you but now isn't the time to talk about it
X:we would like to know
Kerem:I know but this isn't the time to talked about it. Thank you.
https://twitter.com/i/status/1525462041947000832

# 393
Може ли да има такава сладост? Relaxed Майка й спомена на стори, че има предложения към Мая. Амбициозна майка е, но прекалява с показването в социалните мрежи.

# 394
Керем Бюрсин: „Трябва да рециклираме“

Керем Бюрсин, като посланик на домашния свят, присъства на панела на тема „Един ден сега днес“, който се проведе днес по обяд.

Отговаряйки на въпросите на пресата на излизане, актьорът каза: „Говорихме за климата, всички знаем, че има голяма климатична криза и трябва да действаме бързо. Докато Парижкото споразумение има за цел да поддържа глобалното затопляне на ниво от 1,5 градуса, сега, според новите данни, нашата вероятност да надхвърлим тези 1,5 градуса за 5 години е надминала 50%, така че трябва да говорим за тях, трябва да продължим живота си съответно. Има изключителна консумация, било то консумация на пластмаса или каквото и да е, трябва да се засили рециклирането.

Феновете не закъсняха да направят колаж от скорошните събития на Ханде и Керем:

Моментът, в който питат Керем за Ханде:
https://twitter.com/Michelle_amanim/status/1525462041947000832

Скрит текст:
Kerem about Hande
X:now we'll ask for some Hande
Gunfer:thank you but now isn't the time to talk about it
X:we would like to know
Kerem:I know but this isn't the time to talked about it. Thank you.

Керем за Ханде:
X: сега ще попитаме малко за Ханде.
Gunfer: Благодаря, но сега не е моментът да говорим за това.
X: бихме искали да знаем
Керем: Знам, но не е моментът да говорим за това. Благодаря ви.

mirka 76, Sparkling Heart видях, че ме изпревари, но няма да редактирам.

usmivkata20, Sparkling Heart много се забавлявах с Ханде и Бурак в "Любовта не разбира от думи".

GeryFan, Sparkling Heart Керем е много обществено ангажирана личност. Направи ми впечатление, че се интересува от безкрайно много неща и подкрепя изключително важни каузи. Типичен близнак!

Слънчице, Sparkling Heart
Цитат
Може ли да има такава сладост? Relaxed
за Мая или за Керем се отнася? Sweat Smile

# 395
Bell Това, което ми направи най-голямо впечатление от интервюто. Напълно съм съгласна с Керем. И понеже съм по-голяма от него се радвам, че мисли като мен.

Bell А му се чудя, защо не казва, че вече не са заедно. Няма нужда да се смущава, когато му задават въпрос, свързан с Ханде. От ТТ - "Керем винаги е проявявал уважение към жените, особено тези до него, и този път беше страхотен джентълмен. 😉Да кажа, че това не го е докоснало или притеснило обаче, не съм съгласен."  От мен - имало е любов, но вече всичко е приключило. Познавайки журналистическия свят, определено се чудя защо журналистите вече не са заснели Ханде и Каан. Явно изчакват признание от Ханде.

Bell За мен всички са били прекрасни снощи на срещата. Обаче аз си имам едно наум за тези платформи. Голям калабалък ще настане. Да видим дали Керем ще подпише?

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 17:40 от st_ina

# 396
  • София
Привет!

Мики, Гери, Сними, Мира и всички момичета, донесли новини да събитето на Керем и снимките на Ханде от вечерята на Дисни+. И за поредното "интервю" с Ханде. Направо са като templates, само сменят датата и мястото, където са причакали Ханде. Виждам, че и Мирка и Мира са "донесли" подобно интервю, този път с Керем.Rolling Eyes

Усмивка, да ти е живо и здраво детенце! Хубави неща да й се случват, да расте щастлива и обичана!

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 17:41 от Dilemi

# 397
Sparkling Heart Мира, за Мая и сестричката й. Satisfied
И Керем е голям симпатяга, с чаровна усмивка.

# 398
Така е, страхотна усмивка има - слънчевото момче на турското кино. И винаги с позиция по важните въпроси  Heart

Цитат на: st_ina
...
Познавайки журналистическия свят, определено се чудя защо журналистите вече не са заснели Ханде и Каан. Явно изчакват признание от Ханде.

Бих се радвала да е това... Но доколкото съм забелязала журналистите не са от тези дето ще проявят уважение и разбиране, да чакат търпеливо пък съвсем не вярвам. Клюката и без друго е разпространена.
В случая или няма какво да заснемат, или Ханде и Каан умело се крият. Защо и от кого - те си знаят. Но ми е странна ситуацията. Време е да се покажат, да сложат край на слуховете и да продължат спокойно живота си. До следващия въпрос. 🙃 Кога е сватбата 😆

# 399
Някои чакат Ханде и Каан да се покажат, други чакат Керем под ръка с перуанската девойка, трети чакат Ханде и Керем под ръка сдобрени и щастливи. Важното е нещо да се чака. 🙃

Някои неща са предопределени да се случат

Мисля, че не е нужно да ви казвам на коя снимка ми напомни тази картинка. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

И Ханде , и Керем винаги са заставали и ще застават зад важни каузи , понякога го афишират, други път изобщо не се вдига шум, но ние знаем , че го правят. Добри хора , с добри сърца. Heart

# 400
Който каквото иска да се говори за тях. Само те си знаят какво има по между им.
Прекрасни Ханде и Керем

# 401
Фенове са засякли Керем, с това каскетче не може да се обърка Joy

Предполагам, че е на боксов мач да гледа тези момчета, беше ги споделил на стори през деня. Предполагам , че са негови приятели от боксовия клуб.

# 402
Там е Мики. Ето какво пишат феновете: "Керем беше забелязан в Arena Always There, за да подкрепи приятелите си"

Фенове са засякли Керем, с това каскетче не може да се обърка Joy

Предполагам, че е на боксов мач да гледа тези момчета, беше ги споделил на стори през деня. Предполагам , че са негови приятели от боксовия клуб.

# 403
Flowers HerbОла амигос!
Седемдневната ваканция в Мадирид, свърши...Sob
Някои момичета искаха пътеписи, но мисля, че всичко трябва да се види ... за това няколко снимки...Nerd
Двореца на краля!

Чета и гледам, много имам да наваксвам, Ханде - Атасай, Дисни+, Керем - в подготовка за нова реклама наBMV, човешкото му и социално участие в каузи да "спасим света". Множество интервюта на Ханде от вечно притискащи я с наглост и глупост журналисти. Безумни и досадни въпроси и към Керем в края на интервюто... лудост, някъква за сензации!
В Мадрид, няма и помен от гостуването му. Може би, е бил сензация повремето на пребиваването му.
Изящество
и
Слънце                       

Хубава вечер!
Мразя разтоварването на куфара след ваканция!

# 404
„Казах десет минути, а измина един час, съжалявам“

От фен: Това е той. Тези малки детайли. Когато го срещнах, трябваше да го чакам половин час и първото нещо, което направи, беше това. Извини се, че не дойде при нас по-рано. И дори още не беше ял, а беше почти 15 часа. Той е най-добрият.

Яси, добре дошла. Flowers Hibiscus Наистина доста неща се случиха, докато те нямаше, но все хубави. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт