Мили момичета, мога много да Ви разказвам за Мадрид и атмосверата там, но темата е за Керем и Ханде!
Радвам се, че се отделих за малко от темата и социалните мрежи. Подейства ми отрезвяващо. Живота си върви и съдбата на едни не се припокрива или свързва с други. Всеки носи своя кръст и изминава сам своята Голгота. / според християните/
В стремежа си да наваксам пропуснатото ... прочетох, такива небивалици :
- Ханде е купила с парите от Атасай маслинова гора в планината Кааз за да и напомня голямата любов на Керем.
- Керем купува най-хубавата гривна от Атасай, разбира се за Ханде.
- Каан, ревнува Ханде от Керем, затова тя не обявява официално връзката им.
- Ханде, отива при майката на Керем за да договори собствената си сватба.
- Керем се обадил да честити РД на бащата на Ханде, в отговор на обаждането на Хатде за РД на майка му.
и т.н. смехории като всички твърдят, че източниците им са от близки до тях.
Само те знаят каква е истината защото това е само тяхно, лично и емоционолно обвързващо. Млади, креативни и социално ангажирани хора са и двамата. Често в нашите географски среди това трудно се прощава!
С нищо не са го заслужили, напротив трябва да ги адмирираме, че ни спасяваха в трудно време с красиво разказаната ни приказка за ЛЮБОВТА!
Вярно е и на мен ми се иска тази приказка да има продължение и за тях, но съдбата както казах е индивидуална.
Важното е да са ЩАСТЛИВИ!

Аз, ще ги запомня така!

И ей така, животът продължава. Не мога да не ги кача и аз. Когато семейството ти е далеч, а изборът на приятели си направил сам. 

Свободно се изразява мнение, без неудобство, извинения и притеснения, че ще има обидени.