Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 100
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Flowers HerbМили момичета, мога много да Ви разказвам за Мадрид и атмосверата там,
но темата е за Керем и Ханде!
Радвам се, че се отделих за малко от темата и социалните мрежи. Подейства ми отрезвяващо. Живота си върви и съдбата на едни не се припокрива или свързва с други. Всеки носи своя кръст и изминава сам своята Голгота. / според християните/
В стремежа си да наваксам пропуснатото ... прочетох, такива небивалици :
- Ханде е купила с парите от Атасай маслинова гора в планината Кааз за да и напомня голямата любов на Керем.
 - Керем купува най-хубавата гривна от Атасай, разбира се за Ханде.
 - Каан, ревнува Ханде от Керем, затова тя не обявява официално връзката им.
 - Ханде, отива при майката на Керем за да договори собствената си сватба.
 - Керем се обадил да честити РД на бащата на Ханде, в отговор на обаждането на Хатде за РД на майка му.
и т.н. смехории като всички твърдят, че източниците им са от близки до тях.
  Само те знаят каква е истината защото това е само тяхно, лично и емоционолно обвързващо. Млади, креативни и социално ангажирани хора са и двамата. Често в нашите географски среди това трудно се прощава!
  С нищо не са го заслужили, напротив трябва да ги адмирираме, че ни спасяваха в трудно време с красиво разказаната ни приказка за ЛЮБОВТА!
  Вярно е и на мен ми се иска тази приказка да има продължение и за тях, но съдбата както казах е индивидуална.
 Важното е да са ЩАСТЛИВИ!
 Аз, ще ги запомня така!

# 436
Привет!

Тези умни телефони понякога правят глупави грешки, понякога смешки.😁 Извинявайте!

Честит Рожден ден на Мая!
Да порасне здрава и смела, за да следва собствените си мечти!

Видях "новините" от Каан. Нямам вяра на турските журналисти. Чета ги и до там.
Споделям собствени усещания и мисли, което също ги поставя под съмнение за вярност.☺

Колкото в началото исках Ханде и Керем да съхранят любовта си, толкова сега искам да намерят човека, с когото се чувстват смислено,  по човешки значими, и щастливи.

Понякога дребните недоразумения откриват разликите в приоритетите ни, вижданията за живота, и къде сме ние в този живот. И е по трудно да простиш на себе си, отколкото на другия.
Времето е най-добрият и най-справедлив съдник.

Хубава вечер, момичета!

# 437
Ново от Керем Wink

# 438
Много хубави снимки от Керем, обаче има лек пропуск в семейната снимка и феновете веднага го коригираха. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 439
Bell И ей така, животът продължава. Не мога да не ги кача и аз. Когато семейството ти е далеч, а изборът на приятели си направил сам.

# 440
  • Плевен / София
Bell И снощи са "сгащили" Каан. Никой не може да се крие вечно. От Бирсен - "HandeErçel'le sürpriz aşkı hakkında ilk kez konuştu."  /за първи път говори за изненадващата си любов с Ханде Ерчел/ Всичко бе въпрос на време. Лош вестоносец съм в неделя. И както вчера написах, Керем остави топката в тяхното игрище.

Bell Животът продължава. Нека са щастливи и успешни всички.

https://www.tv100.com/kaan-yildirim-ilk-kez-konustu-handeyle-ili … iyor-video-608325
Защо лош....Животът продължава....Не всяка любов е с щастлив край...по важното е след края и да не остава горчив спомен....
Керем като истински джентълмен остави да обявят има ли връзка или няма тези, които трябва да го направят....

# 441
Цитат
Bell И снощи са "сгащили" Каан. Никой не може да се крие вечно. От Бирсен - "HandeErçel'le sürpriz aşkı hakkında ilk kez konuştu."  /за първи път говори за изненадващата си любов с Ханде Ерчел/ Всичко бе въпрос на време. Лош вестоносец съм в неделя. И както вчера написах, Керем остави топката в тяхното игрище.

Здравейте, момичета Simple Smile
Да ви кажа ли, тези двамата чисто визуално по си подхождат. (Човек май търси нещо, което прилича на самия него.) Аз Каан го видях за първи път в "Халка". Спомням си, че в края се разведе и за събитието го спрягаха с Хазал Субашъ, която, ако не ме лъже паметта, по това време някъде се раздели със своя екранен партньор, с който живееше - Еркан Мерич. Ама кой знае... Играеха в "Халка" две хубавици - Хазал и Ханде.

# 442
Мая и празника продължава

Изглежда добре сред приятели

# 443
Ситуацията в момента Wink Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

По-добре на хората в устата, отколкото в краката ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

# 444
Sparkling Heart

"Ханде Ерчел е класирана на 19-то място в Instagram, за акаунти с най-високо качество в киното и актьорите/актриси за месец май."

Добре се движи, измежду световни знаменитости. Да не я мислим най-добре.

https://influencermarketinghub.com/top-cinema-actors-actresses-influencers/

# 445
Днес цял ден се бъркам коя е темата посветена на Ханде Ерчел във форума... Thinking
В живота има адски малко неща, по-трудни от това да признаеш пред себе си, че си лицемер. Ф. Бакман

По случай празника на Мая
Семейство Болат Heart Exl

Еда и Кираз

Дилара беше харесала този туит на 9.03 , когато Ханде отследва Керем в инстаграм. Дали този туит е бил свързан със ситуацията тогава, не се наемам да гадая, но е подходящ за ситуацията във форума днес и описва настроението ми. Blush

# 446
Във всеки случай в точно тази тема ще срещнеш много повече толерантност каквото и мнение да изразиш - за Ханде, Керем и нещата от живота.

# 447
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Новината на деня се дискутира от всички фенове на ХанКер. Папараците добре преметнаха Каан Йълдъръм, че Ханде е потвърдила връзката им и той не ги опроверга.

Моите усещания са малко по-различни - според мен става въпрос за приятелство, което е по повод лекуване на душевни рани и от двете страни. Ханде - заради раздялата с Керем, а Каан, защото се разпадна връзката му с Хадисе. Като добавим и предстоящата женитба на Хадисе с Мехмед Динчерлер, който пък е от бившите на Ханде, картинката за взаимното лекуване на разбитите сърца, става по-очевидна.

В живота много двойки са започнали съществуването си след като са се утешавали от предателството на половинките си.

Забелязвам съвпадения в житейските пътища на Каан и Ханде:
Каан срещна бившата си жена Езги Еюбоглу на снимачната площадка на Adı Mutluluk/Казва се Щастие - романтична комедия от 2015 г., която беше излъчена по FOX. Продуцент на сериала е Али Гюндогду, а генерален координатор е Асена Бюлбюлоглу.
Езги Еюбоглу е родена на 15 юни 1988 г., зодия близнаци.
Три години продължи брака им, в две от които Езги игра главна роля в историческия сериал за Абдулхамид заедно с Бюлент Инал и Акън Акъньозю.

Цитат
Спомням си, че в края се разведе и за събитието го спрягаха с Хазал Субашъ, която, ако не ме лъже паметта, по това време някъде се раздели със своя екранен партньор, с който живееше - Еркан Мерич. Ама кой знае... Играеха в \"Халка\" две хубавици - Хазал и Ханде.

Кате, Sparkling Heart след развода с Езги, Каан започна връзка с Хадисе:

Серкан, Ханде и Каан по време на снимките на Халка:

Ето ги Ханде Ерчел и Хазал Субашъ от времето на Халка:

Цитирам този туит, защото ми хареса мнението, изказано в него:
Цитат
There is an immense power in a woman who, under severe criticism, still is bold enough to live her life how SHE wants👏
We are her fans and we will support her decisions in regards to her private life too, but more importantly we respect her boundaries 🧿🧿🧿

Има огромна сила в една жена, която под остра критика все още е достатъчно смела да живее живота си, както ТЯ иска👏
Ние сме нейни фенове и ще подкрепяме решенията й по отношение на личния й живот, но по-важното е, че уважаваме нейните граници 🧿🧿🧿

Чакам с нетърпение следващия проект на Ханде. Всички сериали с нейно участие са интересни:

Честит Рожден Ден на Мая Басол - нашата сладка Черешка! Да расте здрава, щастлива и да сбъдва всичките си мечти!

На рождения ден на героинята ѝ в нашия сериал доста си поплаках.

# 448
# 449
Дари, +1. Hands Plus1 Свободно се изразява мнение, без неудобство, извинения и притеснения, че ще има обидени.
Реално, няма и защо нещата да се приемат толкова присърце. Просто форум. Тук сме, за да споделяме.
Мики, а ти се радвай, че и първата тема за Керем не е активна, т.е. оригиналната, в която е обсъждан сериалът му В очакване на слънцето. В заглавието мисля, че пак беше включено името Ханде. 🙃Колежката му Ханде Доандемир.
Представи си тогава... 🤣
Не че и в момента не си говорим през терасите. Но може би закритите пространства са били пречка за откритото общуване и сега  всеки се възползва от възможността да си каже 😉

Общи условия

Активация на акаунт