Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 094
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Във връзка с младежките награди, които ще се връчват на 18.05  - излязоха в мрежата анонси за всяка от категориите, с които ще обявят победителите.
Анонс за категория "най-добър телевизионен сериал"
https://mobile.twitter.com/HandeArabFans/status/1526097065348145153

Анонс за категория "най-добра актриса от телевизионен сериал"
https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1525009165139288064

Анонс за категория "най-добър актьор от телевизионен сериал"
https://mobile.twitter.com/kerembrsnfans/status/1525808987412873217

Продължавам си днешната тема и с усмивките на Хазал от "Черната перла"

# 466
Bell Днес в   https://www.milliyet.com.tr/cadde/hande-ercelin-tarzinin-fiyati- … aya-cikti-6755015   -    Hande Erçel'in, Kaan Yıldırım ile çıkan aşk iddialarına yakın çevresine, "Kimseyle aşk yaşamıyorum. Kafamı dinleyeceğim bir süre" dediği öğrenilmişti.  /накратко с мои думи - няма "любовни отношения с никого" и си е дала почивка от такива/
Bell В линка към Milliyet може да прочетете с гугъл преводача цялата статия, която обобщава последните няколко дни. Ей, не ги слушат главите тез журналисти. /за феновете ще замълча, че съм представителна извадка/
Bell И изобщо не е препоръчително да се ходи на работа с личен лаптоп. Хубав ден, момичета.

Bell И нека ни е пролетно и влюбено. Продължаваме да следим мача отблизо. Очакваме проекти, че ми писна що клипчета изгледах и вестници прочетох на турски. /нека не влизаме в обяснителен режим, защото всеки има лично мнение/

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 14:08 от st_ina

# 467
Едно поздравче .... Wink

... и без лоши чувства  ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 468

Вадя от статията на Миллиет горния колаж. Навремето не обърнах много внимание Каан ли е, кой е до Ханде.
Сега като гледам - на него ми прилича.
Свързвам го с факт от неговата биография - "След като получи диплома по маркетинг от Университет Брунел в Лондон, учи актьорско майсторство в Башкентската академия за комуникационни науки."

Сигурно са приятели и сигурно като такива са се разходили до Лондон, защото Каан го поназнайва от студентстването + доброто владеене на езика.
С тази допълнителна информация доста ми се навързва логиката на отношенията (нелюбовни според мен) Ханде-Каан.
А въпросната академия за комуникационни науки е вероятно част от Башкентски университет Анкара.

# 469
❤Привет, момичета!🍀

Наскоро се заговори за евентуален общ проект на Ханде и Аслъ Енвер.
Попаднах на това:
37-годишната Аслъ е подписала договор с продуцентска компания O3 Medya да оглави неин нов сериал с работно заглавие "Казвам се Фарах" (Adım Farah). Той ще бъде адаптиран по аржентинската теленовела "La Chica Que Limpia" и по американската "The Cleaning Lady", като ще разкаже необикновената история на лекарка, заминаваща за чужбина в търсене на лечение за рядкото заболяване на сина си. Сблъсквайки се с несправедливостите в чуждата държава, Фарах ще бъде принудена да смени самоличността си и да заработи като чистачка в мафиотско семейство. Обещаващият проект ще стартира тази есен в Турция, като се водят преговори с каналите FOX и ShowTV за излъчването му.

Надявам се слуховете за съвместна работа да са верни и видим Ханде в ролята на Фарах. Ама, знаеш ли....?

Ханде като Азизе...с полуусмивка, криеща дълбока болка и тъга.

# 470
  • Плевен / София
Гости, страхотен ти е коментарът. Flowers Hibiscus Само въпросче имам, ние ли трябва ли да се успокоим? Имам ли нужда да успокоя топката? Знаете, че съм заядливка, когато нещо е в разрез с разбиранията ми, но пък е хубаво да ми се каже, ако прекалявам. Satisfied Animal Hear No Evil

Скрит текст:
Бабче, Flowers Hibiscus чуден ти е коментарът с придружения текст.

"Ханде Ерчел се класира тази седмица на 2-ро място сред турските актьори в IMDB Starmetre и на 3615 място сред повече от 11 милиона актьори от цял свят.
Керем Бюрсин, заема 4-то място в Турция и 6348 в световната класация."

https://www.socipol.com/v2/index.php?c=imdb

Не разбира се...Всеки може да се вълнува колкото и за каквото си иска....Притеснявам се от "гости" в темата, които могат да нажежат обстановката....За съжаление реалният живот ни "удря" шамари....
Скрит текст:
Снощи почина моя приятелка от рак...а тепърва трябваше да се радва на порасналите си деца и да чака внуци...

# 471
  • София
Привет, Heart Eyes момичета! Бабче, за крачките , Дари за разминаването. Flowers Hibiscus

Странни понякога, многолики и различни са изпитанията, на които ни подлага животът ни. На кого каквото e писано, или както казваше баба ми: Каквото ни е драснато! Sunglasses Всеки се справя сам или с помощта на близки и приятели с предизвикателствата пред себе си. Понякога успешно, понякога не. Но това го разбираме, когато се изкачим по хълма на годините и погледнем назад и надолу. Понякога съжаляваме за нещо и някого, понякога благодарим и благославяме.

За Ханде и Керем ще кажа само, че се появиха в много труден и преломен момент в живота ми. Харесах ги визуално, харесах ги, как се превъплащават в Еда и Серкан, завладя ме, увлече ме енергияга, страстта, любовта, която виждах в очите, ръцете, жестовете им. И както го каза Ина, влюбих се в любовта им. Пък когато разбрах че са  двойка и в живота - още повече!
Благодаря им за усмивките, за радостта, за оптимизма, който внесоха в живота ми. Heart
Какво се случва с тях сега?!  Каквото и да е, бързо да минава и да не оставя дълбоки, болезнени рани в душите им. Времето е пред тях, желая им да се случва, за каквото си мечтаят и работят, да срещнат сродните си души или пък да намерят отново път един към друг! Каквото им е драснато! Stuck Out Tongue Winking Eye

Гости,
Скрит текст:
Преживях преди година същото, когато си замина ММ. Жалко за приятелката ти. Светла й памет. Животът така или иначе продължава за живите, много по-различен за най-близките. Живот!

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 17:35 от Dilemi

# 472
Привет, Heart Eyes момичета! Бабче, за крачките , Дари за разминаването. Flowers Hibiscus

Благодаря за благодарностите, само дето поста ми вече е ИЗТРИТ!!!!
Защото призовах в него да бъдем толерантни към всякакви мнения в темата.
Отделно от споделеното мнение къде се скъса нишката между ЗАглавните лица на темата.
Да са живи и здрави ДОКЛАДВАЛИТЕ ГО!!!!
Само не разбирам защо всеки не си чете където си иска, пък да се меси само където му е важно.
Като в детската градина сме - по-готино е да ритнеш кубчетата на другарчето, отколкото да построиш своя къщичка!
Моето участие приключи до тук!!!

# 473
На мен също ми липсват два поста мисля. Този, че това е оригиналната тема на Ханде, което реално е така. Не нарушавам правила. Седи си в заглавието на темата. Satisfied Този с резултатите от IMDB, който ще сложа пак явно. Но всичко е точно.

Гости, съжалявам за загубата ти.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 19:12 от midnight__sun

# 474
Художникът от Алжир отново твори , този път май е Керем. Thinking Пуснал е стори познайте кой е това? Stuck Out Tongue Winking Eye

Да припомня рисунката на Ханде Heart Exl

Рекламата за БМВ май се очаква на 24.05? Thinking

Гости, моите съболезнования 🫂
Скрит текст:
Не е виновна математиката, формулата за изчисляване на дължината на един живот е лесна: извадете четирицифреното число вдясно от това вляво, умножете резултата по 365 и добавете по още един ден за всяка високосна година. Но колкото и да пресмяташ, резултатът не може да е верен. Дните са твърде малко, не стигат за цял живот.
Относно другото няма за какво да се притесняваш, не виждам причина някой да пише при нас , не сме дали повод. Не сме ние тези, които обиждат и прекаляват с епитетите.

Още усмивки от Азизе и Еда очаквайте по-късно. Innocent

Хахаах, Дари , видях че си писала, докато аз съм писала. И моят коментар го няма май. Joy Инка,  какво казваше за свободата на словото?? Joy Смешно е...

# 475
Мики, много са ти хубави гифчетата с различни роли на Ханде. 😍

Желателно е да не лайквате този пост 🤣 Вие може и да сте забравили, но аз не съм - казах, че се надявам в едната тема да не се коментира другата, а в следващите редове правя точно това.

Накратко - всяко чудо за три дни. 🤣
Отнася се както за Керем-Ханде-Каан, така и за обяснителните режими в двете теми които включват Керем Бюрсин в заглавието си.
Да, наясно съм, че не е съвсем ОК така през терасите. Но явно от това сме имали нужда и сме чакали само точния момент да настъпи...
Ударихме дъното веднъж, не мисля, че от онова по-зле има накъде. 🙃А и тези, които сте на двете места едновременно, забелязвате ли?
Сега "комуникацията" тече по-гладко. С риск още малко да се изложим някои, да си противоречим и омръзнем на четящите.
Но поне нищо недоизказано няма да остане, а от чувство за благоприличие след като си кажем ще спрем.
Нали през другото време все сме толерантни и не искахме преждевременно да разваляме купона, трупали сме явно в себе си неприятните усещания и като ескалира напрежението - не можем да се познаем. И виждаме причините във всеки друг, само не и в себе си.
Не различните мнения и обтегнатите отношения бяха причина за разделението, а акциите по почистването. Сега да се пълнят страници с Ханде не е проблем, но тогава очевидно такъв имаше. И не говоря за публикациите свързани със семейството ѝ. В един момент всички включващи Ханде се изтриваха от модератор.
Отделно от това Миси беше с предупреждение, а Слънцето пък направо с наказание за седмица. 😆
Със закъснение, но направихме нужното и подсигурихме спокоен престой и тук, и там.
За обсъжданите актьори крайно обидни квалификации от които да ти става неудобно няма, неприлични жестове също, диагнози на потребители не се поставят...
От древните в раздела съм, не е първата криза на която ставам свидетел, само се надявам да я преодолеем като големи хора и всеки да стои там където му е добре.

# 476
"Двойката Ханде Ерчел и Керем Бюрсин остава начело в класацията на IMDB Starmetre Turkey, като е на 2-ро (Ханде) и 4-то (Керем) място пред останалите турски актьори."

https://www.socipol.com/v2/index.php?c=imdb

# 477
Ново с Керем:
https://twitter.com/i/status/1526224662996582400
Липтон (малко старо Wink  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 478
  • Плевен / София

Благодаря за благодарностите, само дето поста ми вече е ИЗТРИТ!!!!
Защото призовах в него да бъдем толерантни към всякакви мнения в темата.
Отделно от споделеното мнение къде се скъса нишката между ЗАглавните лица на темата.
Да са живи и здрави ДОКЛАДВАЛИТЕ ГО!!!!
Само не разбирам защо всеки не си чете където си иска, пък да се меси само където му е важно.
Като в детската градина сме - по-готино е да ритнеш кубчетата на другарчето, отколкото да построиш своя къщичка!
Моето участие приключи до тук!!!

midnight__sun постът ти с класацията на Ханде и Керем съм го цитирала само, че част от него е "скрит", за да не става дълъг поста...Може да се върнеш назад и да го видиш...Така, че е запазен.Вижда се снимката на Мая/Кираз....

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 19:35 от gostenka68

# 479
Дари, яд ме е, защото коментарът ти беше в десетката.

Гости, изобщо не зацепих. Написах го пак набързо. Relaxed

От вчерашното "интервю" на Каан, нищо не разбрах. От това: "Всичко е наред! Всичко е чудесно!", на мен не ми стана ясно какво е това потвърждение. За приятелска връзка ли се говори, за любовна ли? Съвсем възможно е покрай първата да пламне втората. Разбирам тази негативна настройка към Ханде. Не е лоша жената, Satisfied има много качества и няма да ги изброявам сега. Събрали сме се не малко хора и изписваме трета тема. Явно с нещо ни е впечатлила, харесала и ни е задържала вниманието. Дори отделянето в обща тема (така необходимо и според мен закъсняло с едни 50-60 теми) и раздялата, не можа да ни откаже и секне желанието да пишем за тях двамата на едно място. Негативното не е от сега, а просто се чака повод, за да бъде нападната.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 21:23 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт