Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

П.С. Мики, благодаря за превода на интервюто Hug

# 511
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек и успешен ден ви желая. Grinning

Мики, Flowers Hibiscus за интервюто с Керем. След вчерашното изненадващо, и според мен с нищо непредизвикано "почистване", реших да те цитирам, за да съхраня поста ти! Sunglasses Не се знае знае ли се! Rolling Eyes

Впечатли ме казаното от Керем:
- за известността: "Израствам? Но искам да кажа, че трябва да си все по-малък , докато растеш. (В смисъл на по-скромен, по-земен го разбирам аз ) Тези неща ме държат здраво стъпил на земята."
- има ли планове да работи в чужбина, мисли ли за Холивуд: "Холивуд мисли ли за мен?   Мисля, че затова трябва да питаме. Мисля, че всички тук мислим за Холивуд."
- планове: Опитвам се да правя нещата , в които вярвам, това е важното. Надявам се да се случат хубави неща.
- отношение към живота:  Мисля, че най-важното за мен в момента е , че имам право да избирам, не мога да кажа същото за всички. Понякога просто трябва да си свършиш работата и я вършиш. Но мисля, че след определен момент започваш да да се питаш дали това съвпада или не с твоите етични принципи. Ако не съвпада, може ли да съвпадне? Можеш ли да направиш нещо , да настояваш за тези неща, да се поеме отговорност
- уважава автомобила, обича скоростта, но на пътя е внимателен.
- състезания с коли: Всъщност предпочитам други неща. Например , ако говорим за тичане (бягане), ще го направя.
- за климатичните проблеми:
Истинската му загриженост и ангажираност с проблемите, свързани с влиянието на живота и активностите на хората за природните ресурси и промяната на климата на Земята. Ако всеки, в своя дом, работно място, ходенето на почивка и разходка се замисля поне малко какво прави и как това може да се отрази на природата и живота на Земята като цяло. Или поне да "надава ухо" и се вслушва в думите на активисти като Керем  и да дава своя малък принос по темата.

И Мики Heart

Скрит текст:
Сиси, много ти благодаря за думите. Hug Винаги е удоволствие да чета постовете ти и днес имаш напредък, не се извини за дългия коментар. Stuck Out Tongue Winking EyeHug

В 1:30 след полунощ вашата домакиня реши да провери дали интервюто на Керем от събота най-накрая е излязло с някакви разбираеми субитри, които не са автоматичен превод и бинго! Не издържах до утре и ви го преведох сега, бързам да го сложа и да лягам, че окъснях. Joy

Приятно четене. В спойлер е, защото е дълго. Blush
Скрит текст:
-Добре съм, вие как сте?
-Добре , благодаря. Днес е ден за осведоменост по темата за климатичната криза.
-Да.
-Какво искахте да кажете по темата?
-Най-важното...говорихме за климата, всички знаем, че има голяма климатична криза и трябва да действаме бързо. Знаете за Парижкото споразумение , което има за цел да поддържа глобалното затопляне на ниво от 1,5 градуса, сега, според новите данни, нашата вероятност да надхвърлим тези 1,5 градуса за 5 години е надминала 50%. Това е проблем , за който трябва да говорим. И спрямо това да продължим живота си съответно.
-Чухме думите ви, казахте, че правите нови договорки на сетовете? (Сет = снимачна площадка)
-Не, не , говорих за нещо там. Мисля, че е важно , вие също го знаете, виждали сте, има голяма консумация на сета. Неминуемо има консумация на пластмаса. По-точно казано трябва да направим стъпка напред към рециклирането на снимачната площадка. Да не използваме пластмаса, да раздаваме стъклени бутилки на хората, такъв тип алтернативи. Работим 100-120 човека , по 3 хранения на ден, 6 дни в седмицата. Ако работи 50 седмици , консумираме доста. За такива неща говорихме.
-Говорим, че най-големите отговорници за климатичната криза са фирмите.
-Определено.
-Вие обръщате ли внимание на тези теми в проектите и кампаниите , в които участвате? Правите ли някакво проучване затова?
-Разбира се , обръщам внимание, например това е един от първите въпроси , който задавам : "Какво правиш?" Някои марки, с които съм работил , придават голяма важност на тази тема. Всъщност една от тях е спонсор на събитието. Мисля, че най-важното за мен в момента е , че имам право да избирам, не мога да кажа същото за всички. Понякога просто трябва да си свършиш работата и я вършиш. Но мисля, че след определен момент започваш да да се питаш дали това съвпада или не с твоите етични принципи. Ако не съвпада, може ли да съвпадне? Можеш ли да направиш нещо , да настояваш за тези неща, да се поеме отговорност.
- Това за вас може ли да бъде като червена линия, която да определи дали ще приемете работата или не?
- Да, разбира се. Не е само това. Живеем в капиталистическа система, неизбежно е да консумираме , но например, ако произвеждаш нещо. Как го произвеждаш? Колко вода изразходваш? На събитието казаха, че според стандартите за производство на един  телефон са необходими 7 млн литра вода , извинете. Прахосват се 2млн литра вода за 1 телефон. Сега да преброим колко хора има тук и само Бог знае кой колко телефона има. Консумира се много вода. Трябва да говорим за тези неща. Нещо лошо ли казах?
- Не. Всъщност нашият приятел има 3 телефона. Joy Сега да продължим с вашата рекламна работа, вчера бяхте на пистата, за да запишете нова реклама.
- Да, да, да.
- Как беше? Страх ли ви е от високите скорости?
- Чудесно. Не ме е страх. Уважавам скоростта, но..чудесно беше, многа забавно. Освен това Джем, нашият пилот от формула 1 , е много сладък и има прекрасно бъдеще. Скоростта беше чудесна.
- А как сте на пътя?
- Не, внимателен съм.
- Не вдигате високи скорости?
- Не.
- Има ли някой с когото искате да се състезавате?
- Предпочитам да не правя често състезания с коли.
- На пистата?
- На пистата, не знам. Всъщност предпочитам други неща. Например , ако говорим за тичане (бягане), ще го направя. Но уважавам автомобила. Да, какво друго?
- На живо сме.
- Добре, чудесно.
- Изпращат ви поздрави от Испания и от цял свят. Испания, Америка...има много голямо внимание към вас. Какво ви печели това внимание? Има ли нещо друго? Имате ли проект в Испания?
- Водим разговори.(х2)
- Очаквате сетовете?
- Ще видим. Това, което ми носи..не знам. Израствам? Но искам да кажа, че трябва да си все по-малък , докато растеш. (В смисъл на по-скромен, по-земен го разбирам аз ) Тези неща ме държат здраво стъпил на земята.
- В момента сте на път да се превърнете в световна звезда, наясно сте с това, нали?
- Не знам, ще видим. Дано.
- Мислите ли да се установите в чужбина и да участвате в проекти там?
- Може и да се случи.
- Мислите ли за Холивуд? Да питаме това.
- Холивуд мисли ли за мен? Joy Мисля, че затова трябва да питаме. Мисля, че всички тук мислим за Холивуд.
- Запознахте се с Антонио Бандерас.
- Да.
- Например сега ще снимат със Силвестър Сталоун. Например, мисля си , вие пасвате много добре там. Joy
- За съжаление нещата не стават така. Не знам, ще видим. Опитвам се да правя нещата , в които вярвам, това е важното. Надявам се да се случат хубави неща.
- Само още едно нещо ще попитам, хората питат за Ханде.
- Някой: Благодаря. (Да приключват интервюто)
- Питат защо сте се разделили?
- Знам , но това не е подходящият момент. Благодаря.

Лека нощ и сладки сънища. :dizzy

-

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 08:27 от Dilemi

# 512
Добро утро, момичета! ❤️

Желая Ви един прекрасен и слънчев ден.
💗💗💗

Гости, много съжалявам за загубата ти. Каквото и да се каже в такъв момент, е малко. Пази я завинаги в сърцето си 🙏

Мислех, че след разделянето на темите, всеки ще намери мястото си и нуждата от триене на коментари ще изчезне. Лично аз се чувствам на мястото си в тази тема. Много момичета като мен решиха да слязат от балкона и смело да напишат, това което искат и мислят. Нека да оставим този неприятен момент зад гърба си и да продължим да пишем, защото тук се радваме на едно огромно преимущество - свобода на словото. 💐

Мики, благодарности за превода. Керем е както винаги социално отговорен и пълен с идеи и амбиции. Харесва ми, че е от хората, които остават здраво стъпили на земята и не забравят откъде са тръгнали. Това е такава рядкост в тяхната индустрия 🍀

Красиво френско творчество 💕:

Не знам дали тук имате тази снимка с добро качество от последното събитие на Керем 🌞:

И любима моя визия на Ханде в розово и с къдрава коса от СЧК 💞:

# 513
# 514
Добро утро Animal Bee

Гери, няма я снимката с по-хубаво качество, но намерих това снощи от феновете. Изчистват ги с фотошопа и стават супер, но дори размазан пак си е слънчице. Stuck Out Tongue Winking Eye

Относно пролетното почистване - нямам нищо против триенето на коментари , когато нарушават правилата, но в случая не сме обидили никого, нито актьор/актриса, нито съфорумец. Коментарите ни даже не бяха и лични мнения, а констатиране на факти, но както и да е. Прескачаме тази тема и продължаваме напред.

Не, не страдам от амнезия.
Просто си спомням само хубавото, което искам да си спомням.
Нарича се избирателна памет.
И е много здравословно да я имаш.

Марио Бенедети

П.с Дилеми, добра забележка, сега ще си го запазя и аз, че директно тук го писах. Не се знае знае ли се... Joy

# 515
Добро утро, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Мики, благодаря ти за превода по никое време. Вместо да легнеш, ти по нощите си превеждала. Sparkling Heart Керем е както винаги социално ангажиран и с позиция по наболелите проблеми. Дали ще е за климатичните промени, дали ще е за He for She, никога не остава безучастен.  

И на мен тук ми е най-добре. Направо си отдъхнах, но да ви кажа се радвам, за онази акция от края на март месец. Тя беше катализаторът, който беше необходим, за да се преместим. Нищо не ми липсва и не ми е сантиментално. Привързана съм към Вас, не към името на темата, в която се пише. На мен ми се направи услуга и имах нужда малко да си почина и да почета като страничен наблюдател. Вижте каква хубава тема излезе от цялата работа. Sparkling Heart

"Успешната романтична комедия Sen Çal Kapımı с участието на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин ще има премиера в Хондурас на 23 май."

https://twitter.com/SeriesTurcasMex/status/1526445934518972416

Е къде е Хондурас. Satisfied По-близо до Перу. Скоро няма ли и там да почва? Satisfied

Хубав ден! Flowers Hibiscus Nature Sunny

# 516
Феновете в туитър се организират до 24.05 да достигнат 2млн гледания на рекламата на БМВ с Керем. Идеята е да ги достигнат преди излизането на новата реклама.

Това е целта за днес.

Хората си намират начини да се забавляват. Stuck Out Tongue Winking Eye Да подпомогна каузата ще сложа и аз рекламата сега. Joy

# 517
# 518
Сани, няма да редактирам коментара си, но искрено се забавлявам в момента.

Ново стори от Керем.

"Липсваш ми много, много!!! Честит рожден ден!"

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1526470805038718977

Керем е честитил рожденият ден на момичето, което беше написалo курсова работа/презентация за сериала.
Същото е написала и в коментар към Ханде.

"Хей, Керем Бюрсин! Как сте? Казвам се Джулиана и съм от Бразилия. Утре, 17-ти, имам рожден ден и ще се радвам много да ме поздравите. Аз съм голям фен на твоята работа. Не знам дали и вие знаете, но аз написах университетска теза за Sen Çal Kapımı."

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 11:49 от midnight__sun

# 519
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Мики, благодаря за превода, наистина си като една истинска домакиня, всички легнахме да спим, ти остана да работиш и след нас. Heartpulse

Страхотен Керем, когато правиш нещо, трябва да го правиш със сърце и душа, за него и всичките каузи с които се е ангажирал, като една харесвана публична личност, мога само да кажа "Добре, че те има", дано наистина има не само последователи за играта му, като актьор, но да има и хора които ще се замислят малко и за природата, защото това  наистина е един от проблемите в световен мащаб. Не веднъж съм казвала, че както той, така и Ханде ме плениха не само като актьори, но и с всичките си каузи на които те са представители. Благодаря им за това! Revolving Hearts

Ех момичета, момичета и на двайсет и на трийсет по две,
дори и постовете ни да трият,
пак не спирайте да пишете. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Хубав, слънчев и спокоен ден на всички ви! Flowers Hibiscus

# 520
Мислех, че рождения ден на малката Мая беше по-рано. Явно съм се объркала от снимките на нейното празненство.

И сега ще кажа нещо...
Това е как несъзнателно малката Мая ги обединява, както Кираз го направи с Еда и Серкан ❤️😉

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 11:33 от Анонимен

# 521
Слънце не ги изтривай и аз в момента много се забавлявам Stuck Out Tongue Closed Eyes защото не се следват но доста често публикуват едно временно едно и също нещо явно имат някаква телепатия Laughing
Керем е честитил рожден ден на фенка

Нилпери споделила това вчера
Bu hafta #IMDb Starmetre'de; #ErşanKuneri dizisinde gördüğümüz #NilperiŞahinkaya; globalde 11 milyon+ isim arasında 2751. olarak listenin zirvesinde yer aldı.

Onu, zirvenin değişmez isimleri takip etti
#HandeErçel ve
#CanYaman

İşte liste-> https://socipol.com/v2/index.php?c=gallery
Преведено от турски от
Тази седмица #IMDb в Starmetre; ( #NilperiŞahinkaya виждаме в #ErşanKuneri масив; Той беше начело в списъка като 2751 сред над 11 милиона имена в световен мащаб.

Последваха неизменните имена на върха.
 #HandeErçel и
 #CanYaman

Ето списъка- > https://socipol.com/v2/index.php?c=gallery

# 522
Сани, не махам нищо. Днес ще съм най-активната сигурно. Ще ме потърпите. Satisfied

Мая е рожденичка днес. Явно са празнували по-рано. Обичам да виждам Черешка в темата, да си я публикувам, мога и още. Satisfied

mayabasol: "Ти си единственото нещо, което е по-красиво от мечтите ти в реалността. 🦋 Добро сърце, красива душа момиче. 🤍 Oбичаме те толкова много! Честит Рожден ден! 🙏🏼😇"

Ханде е коментирала под поста в Инстаграм.

# 523
Дилара също е честитила на Мая

# 524
"Успешната романтична комедия Sen Çal Kapımı с участието на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин ще има премиера в Хондурас на 23 май."[/i]

https://twitter.com/SeriesTurcasMex/status/1526445934518972416

Идвам с превод на рекламата, защото много ми хареса как са съчетали репликите.
Еда е красива млада жена, брилятна и работлива. Серкан е бизнесмен, арогантен и фанатичен на тема контрол. Един договор ще определи съдбите им. Тя има нужна от него, за да продължи обучението си.
Серкан: Искаш да завършиш университета..
Еда: Умолявах ви да не ми отнемате стипендията, но никой не ме чу!
Той има нужда от нея, за да подлуди от ревност бившата си любима.
Селин: Обвързан си, не разбирам защо го криеш.
Но любовта ще изненада и двамата. Каним те да не пропускаш тази приказна история, където ще бъдеш свидетел на този турски хит, който пристига в Хондурас и на твоя екран, за да се влюбиш в него. Heart

А ние оставаме в очакване на рекламата по БТВ. Вече се отказах и да проверявам, ще чакам, ако някоя от вас я засече по тв да пише.Sunglasses

Ха-ха майката на Мая хубаво ни подведе, празнуват рожден ден 2 дни по-рано, затова в неделя Керем беше сложил само сърца под снимката. Stuck Out Tongue Winking Eye
Нищо де , те празнуваха в неделя и ние празнувахме с тях! Днес ще празнуват пак и ние пак! Joy Слагайте любими снимки и гифчета с Мая днес, колкото ви душа иска. Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт