Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 076
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Почвам първа тогава. Sparkling Heart Flowers Cherries

# 526
Телепатия 😆🙃

Мики, благодаря за превода и не само за този, а по принцип. Изпитваш удоволствие когато и ние знаем за какво се отнася.
Вчера си е за вчера, няма да го мисля напразно и днес.
За Дари ме е яд, че го отнесе, някои от нас си го търсим, но тя не е дала повод. Ако я помолим да не се отдръпва няма да ни послуша, затова само ще си пожелая заради себе си и останалите, любимците ни да я провокират дотолкова, че да не може да се сдържи и да има какво да каже.
Забелязали сте всички, не може да не сте. Има си 3-4 тук, които вливат здрав разум на нас, неразумните 😆 И не ми се иска изцяло да ни лишат от присъствието си.

Накарахте ме да заобичам колажите, оригинални намирате винаги.

# 527
Честит Рожден Ден на Мая!

Желая и да има едно безгрижно, щастливо детство. Balloon Birthday Tada Flowers Cherries

# 528
Един колаж от мен по случай рождения ден на Мая. Да е жива, здрава и много много щастлива ❤️❤️❤️💗💗💗💐💐💐

Освен телепатия, вселената много ясно иска да каже нещо на Ханде и Керем.
Дано разберат посланието 😊

# 529

Kissing Heart нещо любимо и от мен.

# 530
# 531
Честит рожден ден на Мая Birthday Flowers Cherries

Gift Heart

Kерем в Инстаграм Wink

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 14:05 от mi_si

# 532
# 533
Един колаж от мен по случай рождения ден на Мая. Да е жива, здрава и много много щастлива ❤️❤️❤️💗💗💗💐💐💐

Освен телепатия, вселената много ясно иска да каже нещо на Ханде и Керем.
Дано разберат посланието 😊

Гери, дано тази телепатия ги отведе утре заедно на наградите. Joy Ние няма да им се сърдим. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 534
# 535
  • София
Честит рожден ден на Мая! Heart Eyes
Да има хубаво и весело детство, да расте щастлива и обичана! Heart

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 17:11 от Dilemi

# 536
Керем днес в Туитър Wink

Gift Heart

# 537
Керем е лайкнал този туит. Sunglasses

Във връзка с темата за свръхконсумацията и как човек трябва да се задоволява с малко не само от екологична гледна точка. Думите на Керем ми напомниха днес за един друг човек, който адмирирам. Адмирирам начинът му на мислене и възприятие към Света. Той се казва Хосе Мухика и президент на Уругвай 2010-2015г. Преди години попаднах случайно на статия за него, след това прочетох биографията му и изгледах всичките му интервюта. Сега ще ви оставя в скрит текст на кратко биографията му , а довечера, ако имам време ще преведа и любимото ми интервю с него...просто така, защото обичам да споделям хубави и вдъхновяващи неща. Heart Exl
Скрит текст:
Хосе Мухика е роден на 20 май 1935 г. в уругвайската столица Монтевидео. През 1970 г. се присъединява към партизанското движение Тупамарос и след военния преврат през 1973 г. е арестуван. Прострелван е 6 пъти и общо прекарва 14 години от живота си в затвора. Около 7г. от тях прекарва в карцер, в нечовешки условия, без право да чете и да разговаря с когото и да било. Когато излиза на свобода след падането на диктатурата през 1985 г., той се отказва от въоръжената борба и подема политическа кариера. Когато го избират за президент отказва всички облаги и продължава да живее във фермата си, наследена от баща му. Дарява 90% от заплата си за благотворителност, остава му около средната работна заплата в Уругвай – 775 долара месечно. През 2010 г. посочва в годишната си данъчна декларация, че богатството му възлиза на 1800 долара – толкова струва неговият Volkswagen Beetle модел 1987 г. Същата година той дарява половината от собствеността си – земя, трактори и една къща. Те струват общо около 215 хил. долара.

Нова снимка с Ханде

Феновете се шегуват, че това са Еда и Серкан като малки. Joy

# 538
Честита да е Мая. Flowers Hibiscus Flowers Cherries Днес става на 7 годинки. Sparkling Heart

# 539
Честит рожден ден Мая. Бъди здрава, щастлива и едно чудесно детство.
 Керем и Ханде поздравиха  сериалната си дъщеря Мая Башол в соц.мрежи. Тяхната любов продължава и в реалния живот, виждат се и прекарват време заедно, когато имат тази възможност, сподели Мая не отдавна в едно интервю .

Керем сподели видео в Инстаграм сторито си, като написа: "Липсваш ми много!!! честит рожден ден.
Ханде сподели снимка на която написа:
"Обичам те мое кексче"

Общи условия

Активация на акаунт