Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 35 895
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Да си припомним тийзъра на Eflâtun.

Nature Stars Sparkling Heart

# 661

Поетесите, скрихте ми шапката днес. Наистина Hands Clap

# 662

"На нея й стигат леглото, библиотеката, телевизорът и кафеварката между четирите стени, където си е самодостатъчна. Хайде, че кафето е готово, а ние нямаме време за губене и не пием студено кафе. Защото любовта е редно винаги да е гореща. И винаги само между двама." от Мариана Петрова /кратък разказ "Любовта е приказка".

Много тихо в социалните мрежи, след вчерашното очакване ... и в темата ритъма е забавен. Защо ли?

Чаровници ...

# 663
  • София
Да си припомним тийзъра на Eflâtun.

Скрит текст:
Nature Stars Sparkling Heart

"- Но този часовник не е счупен. Изостава. Може би малко обиден.
- Син.
- Мида.
- Жълто.
- Чадър.
- Няма да свърши, няма да свърши... да се изправи пред истината...
- С каква истина...
- ...
- Добре дошъл, Ефлятун."

"Филмът „Ефлятун” е като жена, която става по-красива с възрастта поради своята простота... Развива се в съзнанието ми и се надявам, че ще му бъде от полза. Защото този филм е като отглеждането на дете. Те трябва да гледат, но в същото време трябва да могат да гледат хоризонта заедно". Джунейт Каракуш

"Ефлятун - на арабски това име е използвано за древногръцкия философ Платон. Друго значение е лилавият цвят."

# 664
Усмивка, Дилеми, не тъжете , че е свършило, усмихнете се , защото се е случило. Heart Exl

Никой не заслужава сълзите ти..

И още един колаж с Черешка за повдигане на настроението. Stuck Out Tongue Winking Eye

Яси , не знам защо другите са тихи, аз вече сама почвам да омръзвам на себе си. За последния месец и нещо, откакто сме направили темата, съм по -активна в бг мама, отколкото за последните 10години общо. Joy Активна по писане имам предвид, иначе и преди си четях. Joy

От туитър Sunglasses

# 665
Яси, не знам при другите как е положението, но при мен след интензивен ден в темата, наситен с новини и клюки, ми трябва поне един почивен. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека нощ! Nature Sparkler

# 666
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Посред нощите да се разпиша и аз.
Моето виждане за тишината днес е, че малко или много имахме някакви очаквания за наградите на 18, където  очаквахме да има някаква реакция от нашите хора, не че сме очаквали да отидат там хванати за ръка, но някакси остана като в мъгла, никаква информация, кой, къде и как взе наградите ( поне аз не разбрах).  Макар и наградата да не е "Оскар" все пак е награда и не мисля, че не можем да се радваме и на нея. Спомням си, когато взимаха някаква награда винаги я споделяха със снимки, а ние и се радвахме все едно ние я получаваме, а сега е пълен мрак, от никъде, никаква информация.

Но както се казва ние сме търпеливи и чакаме слънцето да изгрее и на нашата улица.

Аз разбирам, че и двамата се опитват да се разделят с СЧК, защото и двамата имат или ще имат нови проекти и нови роли, а феновете все още не могат да се разделят с Еда и Серкан, което със сигурност може да им създаде някакъв проблем по-нататък, защото от сега нататък все ще чакат тази химия, физика и биология от тях и ако я няма, а то надали ще се повтори, ще понесат много критики, а знаем хората какви "цветни" могат да бъдат.

Но макар и тишина днес, аз от все сърце се забавлявах с   Марги, Слънцето и Мики , момичета страхотни сте, какви таланти има тук, надявам се да не спирате да творите и ако има и други таланти да се включат към вас, а ние останалите да им се радваме както досега. Revolving Hearts

С нетърпение чакам да видя този филм на Керем, Eflătun, но кой знае кога ще мога да го видя на разбираем език за мен. Blush Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ или лек ден! Grinning

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 02:39 от Sisi*9

# 667
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 668
Мики, крила си ги поетичните си заложби умело,
започвай да се включваш вече по-смело Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

Да видим разбрала ли съм правилно и ще обясня ли както трябва

Азисия, не виждаш поста си тук, защото си го пуснала другаде.
Усеща се колко чиста душа си, но на моменти не четеш с разбиране или прескачаш постове, разсейваш се в коя тема какво си пуснала и накрая така се получава... В случая нещата са си по местата.

Добро утро!

Маги противоположно на това които казваш чета си постовете права си за това че невинаги успявам да дочета всички постове но се старая повечето да си ги чета. Ако съм ви заблудила относно изтрия пост моля да ме извините не съм искала да обвиня някого или да засегна не това съм целяла  напротив просто исках да разбера. Може наистина доказателства грешка в коя тема съм публикувала съответния пост но сигурно съм мислила че го публикувам тук за това и писах.
Моля даме извините още веднъж.

# 669

Азисия, не го мисли! 🙃😘

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 08:02 от Margarita N.

# 670
Добро утро! Animal Bee

Ханде е видяла и харесала рисунката на Ейми. Преди 1-2 седмици и Керем беше споделил даже в инстаграм клипчето как Ейми го рисува. И двамата оценяват таланта й. Heart Eyes

„Човекът, който е започнал да живее сериозно отвътре, започва да живее по-просто отвън.“
 Ърнест Хемингуей

# 671

какво мълчание по темата ...... нашите се успокоиха малко

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 12:57 от mirka 76

# 672

И докато чакаме за новини, нещо за настроение Wink

# 673
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Ще си позволя да наруша мълчанието тук Stuck Out Tongue Winking Eye , но ми попадна това за Керем, някой знае ли повече.

Според информацията в бекстейджа Керем Бюрсин и Пънар Дениз ще се срещнат в нов филм. Подробности за този филм, който ще се снима за Disney Plus, вече се очакват с нетърпение.

Мисля, че може да излезе добър филм, Пънар я гледах малко в'' Присъда'' и ми допадна как играе, но да видим.

# 674
Сиси, нямам представа дали е някаква нова новина или отново претоплят стари манджи , както каза Дилеми вчера. За Пънар и Керем споменаха на финала и на каченото видео от Дилеми вчера. Не го коментирах, защото реших, че става въпрос за старата фалшива клюка, която феновете бяха пуснали предния месец и се завъртя и от журналистите. Мисля, че сега лятото Пънар има проект с Ураз К.
Туитнах набързо имената им и ето какво излезе

Края на април на лайва на UCIM също намекнаха за проекта.

Стара снимка , която днес сефте виждам. Joy

В оригинал е снимана с предната камера, затова я обърнах да се чете надписа. Heart Exl
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 16:01 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт