Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 245
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Най после успях да прочета всичко,че и да се разпиша.Няколко дни нямах нет,а вие още малко ще свършите новата тема.Относно представянето - казвам се Кристина,години - 27.Завършила съм стопанско управление в Бургаски свободен университет.Там се залюбихме и с мъжът ми,тогава бяхме колеги.Резултатът от това лежи на дивана и крещи с пълен глас,голямо е мрънкало напоследък само с него трябва да се занимавам,да пеем,да се смеем и ако може да се носим постоянно на ръце.Живея в София от близо 3г.Работех във фирма за производство и монтаж на PVC и
Al дограма докъм шестия месец от бременността ми.
Ставам,че мрънчо мрънка вече на сърдито.

# 166
  • Варна
Здравейте мами,
аз съм Галя от Варна - щастлива майка на бебе Еми. Съжалявам, че в този весел форум ви занимавам с това, но съм много притеснена. Настинала съм доста. Днес не се чуствам въобще добре, а най-голямото ми притеснение е да не заразя малката. Моля, дайте ми съвет как да я предпазя. Засега нося маска от която Емка се стресира и ми става още по-тъжно. Освен, че не мога да я целувам, а и се плаши и плаче от мен. Ще съм ви много благодарна, ако споделите опита си.

# 167
Emmilly,освен с маска не знам по какъв друг начин би могла да предпазиш бебка.И аз се разболявам,да се надявам,че няма да заразя Ема  Praynig
dew,дано пръстчето се оправи с компресите  Praynig
А сега ето малко снимки от нас с бебе Ема:
Тук е с накрайника
Тук с Лорето
А тук...тук дели едно ложе с Максималния....нека всички момци завиждат на щастливците

А тук може да разгледате новите снимки на Ема http://snimka.bg/album.php?album_id=79056
Леа вечер  Hug

# 168
Popova, за пореден път - имаш си страхотна госпожичка, голяма чаровница е и ми изглежда супер спокойно бебе Hug

като разглеждах сега снимките и видях Макс как се дърпоти нещо на последната, сетих се, че все ще ви питам имате ли проблеми с обличането на юлчетата newsm78

с Траянче напоследък водим война едва ли не за всяко копченце по бодито... а обличането на блуза (или каквото и да е) през главата е повод за мощна истерия, която приключва едва в прегръдките на мама Blush
за космонавта няма да говоря, ще сложа само това ->  ooooh!
за шапка -> две х  ooooh!
имам чувството, че го мрази това обличане, ама гол няма да му се отдаде скоро да остане та...пилим си нервите взаимно Crossing Arms

# 169
Ивичка, и Ели много плачеше, когато я обличах с тесновати дрешки през главичката. Когато са широчки обаче- няма проблем! Изглежда от притискането на  раменните ставички е този плач.
Emmily, защо мислиш, че от маската се плаши? Ако си сигурна, че просто си настинала и не си била в контакт с вирусоносители... не би трябвало толкова да се безпокоиш. Аз на няколко пъти понастивах, но бебката устоя. Ренито да каже, тя изкара нещо такова. Но че трябва да внимаваш да не я заразиш- факт.
Dew, а да не би да е от рязане на нокътчета? Неприятно.
Mariaeli,и ние с мъжо така се запознахме,на работа.колко сме се натискали по ъглите Embarassed...
Мами,не искам да захващам пак тази толкова дъвкана тема, но искам да ви помоля за нещо Praynig
тъй като смятам да захранвам по Коледа и съм почнала да търся всевъзможни схеми за захранване и както може да си очаква вече съм се хванала за главата от варианти, искам да помоля вече захранилите мами /които имат и желание естествено/да ми споделят на Лични своята схема или да ми пуснат линк към нея.искам да си сверя часовника така да се каже.

Jorjito  Hug
И аз искам тези схеми! Ако някой така и така ще се аби, да дава инфото! Кака обещава вече да си записва. Благодаря предварително!
Абе мамита, вий сте го ударили на безразборен колегиален секс! Мариаели, я кажи тая поговорка дето е срещу добрите luvbed колегиални отношения?
Ивка76, имай милост, казвай у icq-то или у басейно се цопнахте по-напред?
Тцтцтц, Попова, вие дори не сте почакали колеги да станат чадата! Joy Супер са! newsm10
Лека вечер на всички!  bouquet

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 17:55 от prascho

# 170
Ивичка  Hug Ема найстина е много спокойно бебе,и нямам никакви проблеми с нея,относно обличането  Heart Eyes Но виж Синеочка може да сподели мъките си относно обличането на Лорето.
Прасчо,няма лошо и колеги да станат,но Макси е един голям чаровник,и просто се изкуших за няколко снимки.

# 171
  • София
Popova, Ема много прилича на теб.Знам,че активната гимнастика я имате от доста време и аз от доста време се каня да купя на Люси,но още не съм.Та се чудя до каква възраст може да се ползва,в смисъл,че още малко и на бебчовцете вече хич няма да им се стои в легнало положение и не знам има ли изобщо смисъл да купувам.А много ми се иска да намеря нещо с което да успея да накарам моето бебочество да се занимава самостоятелно поне за малко.Сега каквото и да правя все трябва да го наглеждам,защото напоследък е решил,че трябва да се завива през глава с всичко,което му попадне - одеала,пелени,та дори и с блузките,с които е облечен.После много иска това нещо,което му е на главата да се махне,но все още не сме усвоили как става процесът по отвиването,та мама трябва да реагира на секундата,а и ме е страх да не се задуши.

# 172
dew, стискам палци да мине бързо всичко и да не е нещо сериозно!

Емили, с маска можеш да я предпазиш. Ако кърмиш, тя получава антитела от теб. На моята бебка и се размина вече една моя настинка, сега пак се поразболявам - дано не прихване.

ivka76, не мога да те посъветвам нищо за нощното хранене - Ясмин сама си го спря. Към 2ри месец ядеше в 3 и 6, след това постепенно запона да измества яденето - от 3 стана 3.5, 4, 4.5 и така постепенно се сля с това към 6. Сега има периоди, в които се буди към 4 (като днес например) ама след това спа до 7.30  Simple Smile

Ивичка, гледай да не са тесни дрехите които минават през главата. И по възможност избягвай сложните за обличане. Аз имах проблем само с 1 боди, което се беше посвило след пране..

Прасчо, Жоржито, аз в предната темичка писах схемата оттук за захранването надълго и широко - аз смятам да се придържам към нея, т.е пюре от ранни моркови за начало, после другите зеленчуци 1 по 1, оризова каша и тн...

# 173
Dew, а да не би да е от рязане на нокътчета? Неприятно.
аз все още не съм рязала ноктите на краката, защото няма нужда.
дано не се окаже, че е от нокътчето, защото може би ще се наложи хирургическа намеса.  #Crazy

лека и спокойна вечер ви пожелаваме.

# 174
Ивичка и Лора се сърди. Тоест дере се като незнам кво дори и при най-малкият намек за ръкав или шапка. Това с по-широчките дрешки Прасчо не помага, защото нашите са все с по няколко номера по-големи, нали си е дунда. Просто мрази всякакви манипулации свързани с драгоценната и личност, дори крема за лице я побърква. Днес дори бяхме с Попова и Пингвина в заведение и аз докато я облека якето и шапката ма тръгване за 2 минути просто всички ме гледаха като... А иначе е толкова спокойно и кротко бебе. Та така за Лора.
А сега да се включа и аз в представянето.
Казвам се Боряна, на 28 години съм. Образованието ми е техническо - инженер по Автоматика съм.Работя в строителна фирма не точно по специалността, макар че се зачудвам да изкарам и ПГС още една магистратура, така и така се научих чертежи да поразпознавам. Как да е, мисля живот и здраве другата година ако Лора тръгне успешно на ясла да се връщам на работа, защото при нас няма кой да я гледа, аз и не ща. Ако не обмисляла съм варианта и за детегледачка.Това ми е малко болен въпрос, но има време ще го мисля.
Съпругът ми е пилот на транспортен самолет, заедно сме от 3 години, оженихме се миналата година септември. Той ме врънка за бебе още от април, ма аз не та не. Даже исках ей сега пролетта чак, но някак ме прилъга един път есента и аз в еуфорията от след сватбата се поддадох. Та от един път стана Лора.
Това е от мен Hug

Прасчо, аз съм си измислила нещо като моя схема, водя се от една дето Ася я беше дала...Но незнам дали ще ти допадне, защото заради чувствителността на Лора и атопичният дерматит ще сме много внимателни.Та примерно ще изчаквам по 7 дена с въвеждането на нова храна и млечни, жълтъци и други алергени чак след година и нещо.

Хайде чао че много дълъг постинг стана, а аз мноооого дългите не ги чета Embarassed Embarassed Embarassed

# 175
  • somewhere over the rainbow
Pipi, здравословни проблеми ме спират от разходките и ми е много мъка Cry...че иначе се водя активна личност.
Жоржи,аз скоро я давах мойта схема /дето Рени вика,че е като на Лиляна Трифонова/. Ама копнах само за 5-ия месец. Ще потърся линка и ще ти го пратя-там има за всички месеци Peace
Ивка,ми досега не съм чула някой да е отказал успешно бебока от нощното хранене. Или сам се отказва,или си папка до 3 годинки ooooh! Ако искаш пробвай просто да не се храните като се събуди. Щото то си е навик,не е глад. Дая примерно се буди нощем,но аз не й давам да яде /уж за да спре да се буди/. Играем си,пием вода,смучем биби и заспиваме. Ама така е вече месец,та докога ще е,незнам ooooh!
Емили,ако кърмиш,кърми колкото се може повече,носи маска и се моли бебче да не се зарази. Но ако кърмиш,наистина вероятността да се зарази е малка. Praynig
На мен пък Ема ми прилича на баща й! Crossing Arms
Дълго стана,Синеочка няма да го прочете Tired

# 176
  • Варна
Благодаря ви мами,
Прасчо, мисля си че маската я плаши, защото реве като ме види. Предполягам, че малката ми Еми няма да се разболее щом като цял ден беше в контакт с мен ,макар и с маска. Най-кофти ми е, че цял ден не съм я целувала нито веднъж.

# 177
Най-накрая успях да изчета всичко.  newsm68 Тия дни Калоян просто е като лепка за мен. Или ще спи на цица или ще иска да се разхождаме или да си играем. Като ме види, че сядам на компа и  newsm45
Аз се казвам Анита и съм на 30 години от София. Завършила съм Икономическия университет и по някаква случайност, работя по специалността си "Социално и застрахователно дело", т.е. в застрахователно дружество. Вече си правят устата да се връщам на работа, ама още не съм решила кога ще е. Мисля да се гледаме поне до годинка, но ще видим. С мъжът ми се познаваме близо от 10 години. Бяхме в една компания и накрая се взехме  Joy Той се занимава с електромонтажи.

И аз съм за яслата.  newsm10 Така децата стават по-контактни.

Аз мисля да захранвам след Нова година, така че схемите ще са ми от полза и на мен.

Емили и аз бях болна, но маска не сложих. Щом аз съм се заразила и той е в кюпа. Педи каза, да сложа маска и само да го кърмя, а друг да се грижи за него, но нямаше начин.

За шапката - няма шанс да е на главата му. Дърпа и реве и караме на качулки.

За хапването през нощта - два пъти със сигурност.

Най-новото при нас е, че Калоян се опитва да лази. Дига дупе и се влачи - много е смешен. И аз му помагам като му подпирам крачетета и той се придвижда.

Това е за сега от нас.

Лека вечер на всички.  newsm51  

# 178
prascho искаш да бъда брутална а?нали знаеш там където си вадиш хляба не си вади ...... Embarassed Embarassed ти си виновна Laughing
за обличането ooooh! просто май при всички ни е едно и също. Правя се на палячо само и само да кротува.
А пък нощно време-задължително 2 пъти Sad
айде лека вечер че ми изгоряха картофите!!!

# 179
Ехоо, ето ме и мен днес...нямах нет вчера и не можах да се включа,но по-добре късно отколкото никога...са казали хората  Wink
Та, аз съм Нина, на 24г. завърших английската гимназия в Бургас, после кандидатствах във ИУ Варна, но не положих нужните усилия и не ме приеха.Бях започнала работа в един хотел в Сл.бряг и много много нямах време да уча...затова се записах в Колежа по туризъм в Бургас,а след това се прехвърлих за степен бакалавър в университет"Проф.д-р Асен Златаров".Специалността ми е Организация и Управление на Хотела&Ресторанта,но в ресторант никога не съм работила...Работих като администратор през лятото,заедно с това се занимавах и с резервациите в хотела, а зимата правех преводи от и на английски докато учех. Тази година ми предложиха да работя като представител на западна туроператорска фирма в Сл.бряг,но вече бях бременна и отказах. Не знам кога ще работя пак, но не бързам да се връщам.
Иначе с татито се запознахме в София,но той си е оттук. Бяхме се хвърлили с момичетата да беснеем една вечер, та чак до Сф стигнахме и хоп там се "натресох" на любовта на живота си и резултатът от 4-гогишната ни връзка е малката ни буба.

Сега да питам нещо дето ме тормози: на бебчетата, които спят по гръбче главичката отзад по-сплескана ли е?Защото Пламена спи така, но пък главата й винаги е на една страна,но някак ми изглежда по-равна отзад  newsm78 Чак косичката й е опадала там?

Общи условия

Активация на акаунт