, но сте ни далечко, а и зимно време
Много би ми се искало лятото да се съберем някъде всички и да се запознаем 

-лъжичка, чинийка, чашка

Аз все пак реших да се доверя на хируржката - все пак тя е по-тесен специалист от педката. Да се маха докато е още малко, че все пак като видим расте няма смисъл да я дразни на устната.
Оплаквах се, че заспива само на гърда и че изобщо не иска биберон. Един ден го засмука и така се научи с него да заспива. Но сега 2 нощи подред се буди в 2.30 още
Понякога и давам бибата и заспива, понякога не ще - ако не заспи веднага като и дам биберона аз я нахранвам за 10 мин и продължаваме да спим и двете и издържа до 7.30 сутринта
През деня заспива пак с биберона, ама спи по 1.5 - 2 часа без да се буди 
иначе мисля да видя какво ще каже педито и тогава да преценя с какво да почвам! 
не отнема много време(за майките които мислят да си правят в къщи),а и както казва Ели-знаеш че ти си го правил и какво има вътре
Такааа....доволна съм че Марти се справя добре с лъжичката.НАН
,така,че изчезваме на разходка 

. И по цял ден прави това. Аз я обръщам по гръб, а тя на втората секунда пак се е завъртяла и се смее
. А не искам да стои по корем много време /ортопедът изрично го спомена/ - но така сякаш й е най-добре.
Като го оставя при баба му и рееев.Направо се панира женицата не може да го успокои
Иначе при мама и тати е голям послушан.Разбира че ще го оставям и тръгвам нанякъде.
(Доменика
) Николас на мама WinnieThePooh
Мартин на мама Nadejda
Али на мама merry_lu
Ясмин на мама maira
, а за Калоян още нямам идея, но той си има баби да му мислят те.
няма да се засегна!!

но не всичко че бебка не и се спи
днес много а и ходихме на разходка че най - хакрая се сети да препече малко.
Препоръчани теми