Ай да се похваля най-сетне и аз, че днес Самуил се обърна за пръв път от корем по-гръб /без чужда помощ/!!! Еднократно, надали му хвана точно цаката, щото се измори и на втори опит стигна до половината и кльопна. То щото го направи, като опъна ръцете в лактите както беше по-корем и оттам се прекатури настрани и по-гръб, а за неговите осем и кусур кила това си е тежка категория фитнес!!!

За „т”-то и аз мисля, че има тенденция за опростяване и в момента вървят и двете форми, но мнението ми е още по-аматьорско и от това на НАН, защото дори и филолог не съм
. Само щях да кажа и аз за Рентген, че е име на човек, но гледам maira ме е изпреварила.П.С.A-a-a, темата за муньовците направо ме съдра от смях, когато вървеше...Верно, че май не и е мястото в тази класация...
и професионална майка по останалите въпроси
Ако нямаш нищо против,мисля да се консултирам с теб,когато не съм сигурна за нещо,разбира се на ЛС,че наистина не му е тук мястото
...Много държа на правописа,а не всичко знам. 
И все пак, за да затворя съвсем скобата за т-то в "порасна"
надникнах в един правописен речник от 60-та година, където "раста" си е "раста" , а "расна" си е "расна".
много е хубав този линк за щастието 
ама си мисля, че още е рано да седят и не я задържам за дълго така. Макар че като я сложа обратно да легне и недовоства 

.

и честно казано идея си нямам като ми свърши какво ще работя, защото в нашият малък град е много трудно да си намериш работа!