Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 241
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Лала разбирам те!На мен ми казва така на мъжа ми брат му!Елице та Елице!Даже ми се беше обаждал един път на цветница да ми честити имен ден че съм била Елица тоест елха!А моя мъж ми казва от близо 2 години Елке направо умирам като го чуя и все се дърлим!Сега казва Елка и Юлка!И заради него всички комшии вече ми казват Елке!Онзи ден съседите от 1-ия етаж се бяха заключили и от терасата питали за мен( виждали ли сте Елка),една друга комшиика дето не знае че така ми викат,и тя взела да търси по земята елка и питала къде я изпуснахте колко е голяма!Тя търси калкулатор а те питали за мен къде съм да ги спасявам!Направо съм се смяла 2 дена с този случай!Та така на мен все ми казват по друг начин но не и по име!

Иначе за запознанството ами така стана smile3538 bambam  33uu

За нощното хранене съм чувала с вода да се отказва ама ние не можем пробвахме!Ще си се храним!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 181
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честита месечинка на Ева! Да расте здраво и послушно дете!
Maira, завиждам ви за "пролетното" време!
Ivka76, съвет не мога да ти дам за отказване от нощното хранене по простата причина, че не съм се сблъсквала с такъв проблем.
Dew, Marine, дано бързо се оправят бебчовците!
Emmilly, и аз мисля, че макста е най-удачния вариант.
Mariaeli, я кажи от къде ги вземаш тези елементи за колажи!
За обличането - на Вяра хич не й се нравят дрешки, които се обличат през главата, както и по-тесничките. А обръщането го практикиува с пълна сила.
Колкото до готвенето за Коледа и Нова година, аз няма да взема голямо участие. Хич ме няма по тая част, мъжо е готвачът вкъщи    chef и  понеже се справя много добре, аз не си давам зор  Embarassed! Е, сладки се хващам да проготвя от време на време!
Връщането на работа съм го запланувала за 07.2007 най-рано, но не по-късно от 09.2007. Не че много ми се иска да си оставя детенцето, но в работата ми има много новости и колкото по-рано се завърна, толкова по-добре. Пък и отсъствието ми е свързано със загуба на клиенти...За финансовата част няма нужда да споменавам! В началото мама ще гледа дечко. Иначе и аз съм за яслите, но не съм се замисляла сериозно, кога ще я запиша там.
За захранването - мисля да е след празниците и сега събирам инфо от всички възможни страни /включително и за марките пюрета и съдържанието им - луда работа/, та се пообърквам, но ще си създам някаква собствена схема.
Това е от нас. Лека и спокойна вечер на всички!

# 182
pepi111 изтеглих една програмаwww.funphotor.comпробвай ще ти хареса Wink

# 183
Здравейте и от мен.

Успях да изчета всичко, но тотално се обърках кой кой е Crazy Laughing
За протокола и аз да се представя: казвам се Валя почти на 26 год. (на 10.12. имам РД), завършила съм езикова гимназия с английски език, след това ТУ-София, специалност Индустриален мениджмънт. 2007 г. ми предстои дипломиране в Софийския университет - Българска филология (имам още 2 изпита + държавен). Три години съм преподавала английски на деца от 5 до 12 години в частна езикова школа, в момента работя като редактор.
С мъжа ми сме от близо 3 години, женени сме от 1 год. Той също е инженер с тази разлика, че си работи по специалността, а мен ме е срам да кажа, че съм инженер Embarassed.

Ние също се храним нощно време и все се надявам да се откаже скоро, защото аз със сигурност няма да мога да я отуча - реве като на заколение, ако не й дам ВЕДНАГА! Mr. Green

Това от мен засега.
Лека и спокойна Hug

# 184
  • София
Честита месечинка на Ева и от нас с Яна   bouquet!

И ние сме в отбора на мразещите обличане и това е отскоро - 1-2 седмици. То са писъци и мрънкане - голям ужас! Иначе аз почти нямам дрешки, които се обличат през главата - всичко съм избирала да с лесно обличане, но това не помага  ooooh!.

Аз предишния път пропуснах да си кажа името, защото също много не го харесвам - Елка. Ели, твойта случка ме подсети, че в техникума такъв прякор ми бяха лепнали - Калкулатора, много го мразех  Mr. Green. А като стана дума за запознаването с половинките, ние с моя мъж направихме 13 години, откакто се познаваме (и откакто сме заедно). Запознахме се на рождения ден на мойта съквартиранка (сега наша кума) в Студентски град. Намерих го под една маса да обсъждат с един пънкар Теория на Хаоса и аз, като една физичка, се намъкнах и аз под масата да им я обясня. После искаше да ме изпрати, обаче аз го завлякох у тях, колкото и да се дърпаше   Joy. Иначе официално сме женени от март 2004.

# 185
betta тая теория май и досега я обясняваш Laughing Peace

# 186
Водих я ЕВа на лекар-гастроентеролог-каза, че всичко си е наред, ако продлжава да не иска да яде да и давам по малко глюкоза в млякото- за сега обаче смятам да се въздържа. ТЯ друго не яде за сега, мисля след 3-4 дни да започваме с пюретата. Пробвах пюре от ябълка обаче и се появиха много колики и оттогава не иска и мляко. Храним се с триста зора по 1 час.
Dew дано се оправи крачето на бебка.
Емили и аз зная само за маската.
ИВичка, Ева също не обича да я обличам, почти винаги реве, иначе е спокойно бебе.Ако може по цял ден да е гола ще е най-щастлива. Иначе всичко си слага в устата и на главата-пелени, лигавници.
Ивка, аз отучих Ева от нощното хранене още 1 месец.Просто не и давах да яде. Няколко дни рева и накрая започна да си спи по цяла нощ.Има ефект-100% , но незная дали ще ти хареса метода, трябва да имаш много здрави нерви.

# 187
  • някъде
НАН  Hug отдавна оздравя малкият мишок и дано не се разболява, че е много лошо! Praynig Даже после и аз бях болна! Tired А снахата как е, мина ли и вече Hug  bouquet
За обличането- имаме проблеми само след къпане- малко мрънка, но татко му го занимава с разни дрънкалки и се оправяме! Иначе всеобщото мнение, че обличането през главата дразни бебето при нас не важи- много се кефи като го обилчам така и даже и усмивки раздава!поне засега Mr. Green
За храненето през нощта не мога да кажа как да се откаже- при нас стана изведнъж докато беше болен- първата нощ не се събуди, а чак към 6 сутринта стана, на втората се събуди няколко пъти, но само един път яде и оттогава само още веднъж ми се е будил към 3, но пък после спа до 8,30! Дано и занапред да е така Praynig Аз съм на мнение, че по-добре да му дам да яде, отколкото да го тъпча с вода или да го оставя да плаче! Peace
Narina и Алекс спи само по гръб но главата му рядко е настрани, та ми се струва че малко се е сплескала! Даже свекитата постоянно ми намекват че му била сплескана да го слагам настрани, но като не иска детенце, как да го накарам! Crazy
kris79, подпъхвай хубаво завивките под него и няма да ги изважда! И Алес прави така но аз го загащвам, е не че понякога не го намирам олигавил цялото одеало ooooh!
Dew, дано се оправи крачето на бебончето! Praynig
Утре ще казвам как сме се запознали, че стана много дълго и може да го прескочите Tired
 Hug  bouquet

# 188
Дълго стана,Синеочка няма да го прочете Tired

Ми няма я, ти кво си мислиш  Wink
Хайде сега щом си по четенето дай бърз разбор на всички постинги след твоя ред по ред.  Laughing Диди, и ти камъни в моята градина, а? помня, аз помня да знаеш.....

Мгиздова дано не се наложи да пробягваш до глюкоза. Thinking Абе, дано си прояде детето. Ами ти примерно как процедираш с храненето - даваш докато изяде или спираш за малко и после пак. Мисля си ако се залиса нещо дали не можеш да я излъжеш.  newsm78 А и друго си мисля, бебче което не наддава му се дава да яде нощем. При вас незнам какъв е точно случая, но да не би това да има някаква връзка с неяденето...

# 189
  • Варна
Ivka 76,и ние ядем нощем.мисля че докато бебче само не реши,каквото и да правиш ще е без резултат.
Narina,ние имахме проблем защото нашия спеше по гръб с глава обърната само наляво.главичката се беше сплескала и трябваше да я обръщаме постоянно надясно за да се оправи.бая зор видяхме,но сега всичко е наред и главичката си е нормална.и косичката беше опадала,но после започна да расте.
NAN,ще ти бъда благодарна  bouquet  bouquet  bouquet
Maira,нещо не съм догледала Embarassed

А ето това е нашата любима физиономия

# 190
И Алекс имаше период на отказване да яде и  докито ме посъветва да му давам докато е сънен.И така,още докато се усети какво става бутам му цицата на бързо и си хапваше.Как го прекарах само а, Mr. Green
От боледуващите мами,кажете какво пиете,защото на мен ми разрешиха само Осцилококцинум,но положението ми е доста по-тежко,за да се оправя с него Sick

# 191
Здравейте!!!
Ето ви малко смях за събуждане!http://aistigave.hit.bg/Logistics/  Прави впечатление че хората не си тровят душите със автомобили, а всичко си вършат на колела!На запад много хора така се предвижват! Party

Кой ме питаше за филмите,да кажа че за филми да не ми говорите!От 12 часови смени във видеотеката сигурно само 2 не съм гледала филм!Абсолютно всички които са излезли или ще излизат са гледани,знае се за какво иде реч,препоръчват се,и клиент да търси филм и аз да не се сетя е абсурт!Но вече взех да ги забравям пък и не гледам така,и ми е много добре!

Хайде че ревем за нещо!

# 192
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ
newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525
Вчера писах, писах и се скапа нета #Cussing out
Та сега отново. За представянето - Ганка, 24г./18.12./, родом от Средец /на 30км. от Бургас/, живея и работя в Бургас. Завършила съм Стопанско Управление, но 2 години работя във фирма за производство на мебели като проектант-дизайнер. Със съпруга ми сме заедно от 6.5 години, но сме семейство от 1г.и 2 дни /в тази връзка ще почерпя на патерици Wine Glass newsm38/. За връщането на работа май ще е на пролет, че нещо шефовете ме притискат напоследък, пък и парички си трябват доста #Crazy

Маймунджелъци правим много - в общи линии всеки ден с нов номер. Брррррррррр с плюнчене е хита в момента, бабуууу, мамамама /или амамам, но на мен по-ми се иска първия вариант hahaha/, обръща се  newsm32и прави коремни преси редовно.

Искам да попитам майчетата, които дават пюренца вече, как приемат бебоците зеленчуковите, защото ние имаме голям проблем с тях. Плодовите и кашичката я яде с голямо желание, но зеленчуковите пюрета Sick, а не ми се мисли какво ще е с месните зная че са много по-гадни и от зеленчуковите. В тази връзка вие каква каша давате. Аз взех Фризокрем царевична с 4 плода newsm78

За отучване от нощното хранене тя сама спря да се събужда, незная как стана newsm78

Дано всички болно бързо да оздравяват, че идват празнициииииииииии newsm44 newsm68

Днес сме на консултация и после пак ще се включа да се отчета

Засега толкова ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

[/color]

# 193
Хайде добро утро и от нас!
Жорито, като го видях Митето на снимката все едно видях Марти.Същата обърната долна устна прави като го избие на рев.Ама много ти е сладък мушмурока!!! Hug

# 194
добро утро!
jorjito твоя сладур много ми напомня на мен когато бях малка имам подобна снимка а и моята сестра(която е по-голяма) много ми се подиграваше за тази муцунка защото тя не можеше да си обръща така устничката.
ако трябва да те успокоя второто е по-спокойно Joy Joy Joy Joy Joy
знам го от личен опит Марти много плачеше(той и до сега си плаче за щяло и нещяло) а малкия е много спокоен  .
пък и аз съм второ дете и съм била като слънце във къщи защото усмивката не мие слизала от лицето а сестра ми много е плачела направо е подлудявала родителите ми
Така че се замисли Peace Peace Peace Joy Joy Joy Joy
голяма прегръдка от нас Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт