Лала и аз се възползвах от твоите коледни курабийки.Мерси за инфото!

Да ти е жив и здрав малкия дунди! 
, надявам се и Дая да се оправи по-бързо! А за Алекс няма ли пържолка 

, като се сетя какъв мишок беше като се роди сега не мога да й се нагледам на гънчиците по крачетата. Иначе добре поплакахме на гадната ваксина, но поне е последната. Другия месец само ще се теглим. Някой преди беше казал за компресче с мед на боцнатото място - ефикасно ли е
, аз досега само с риванол съм слагала, но от последния път още имаме топчица 
/ и сега си изяжда цяло пюре, кашата също с шише я давам
И тук е много студено и въобще не става за разходки 

, но пък пръстите си смучем с удоволствие;
, но пък пълзим в леглото на заден ход
;
, не спираме да ритаме, докато и последната капчица вода не излезе навън!

да са ви живи и здрави на всички бебочетата, страхотни сладури са като гледам по снимките.
. Бебка ни е голяма глезанка и никак не иска да стои самичка, а освен това сме на смесено хранене, че на мен ми е малко кърмата...и кърмата я давам само със шише, изцеждам всеки път колкото кърма има и добавям разликата от АМ. Бебка се оттучи от сукането още към края на втория месец, че си имаме проблеми със запушен нос, което й затруднява сукането.
Иначе съм учила във Варна в строителен техникум и после Икономически университет-Икономика и управление на строителството. Винаги съм работила в областта на строителството и много ми е интересно. Колкото до връщането на работа...замислям се за след Нова година, че шефовете ми намекват...
но това ще стане само ако измислим как ще бъде гледането с бабите.
само дето малко се стряскаме от гмуркането...но се надявам скоро да го преодолеем.

и досега върви горе-долу добре с изключение на зеленчуковото пюре, което от няколко дни се мъча да й дам и не ще и не ще. Мъчих се да ги приготвям сама
от картоф, от моркови и от тиква по отделно и по мое мнение ставаха много вкусни, но Мадлена не мисли така.
затова се принудих и взех готово пюре от тиква и картоф на Хип, и взе, че й хареса така че за сега ще взимам от него, докато посвикне. А пък каши още не сме давали, по нататък.

http://ilianas.hit.bg/Schemes.html#kasha
Да не стане някоя беля и аз от нехайство да пропусна...
А шейна решихме да прелакираме моята детска, тя е една дървена такава и се дърпа. Ще върши работа първоначално, пък после ще купуваме модерна 

Препоръчани теми