Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 235
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас .тука е страхотна мъгла,но все пак сме на разходка.Та да ви се представя и аз:казвам се Деси,на 33години съм,завърщила съм32СОУ-руската гимназия и след това "Филаретова"-рехабилитация.Никога обаче не съм се занимавала с това.Работя като брокер, но май тая няма да я бъде,не се издържа така.Тати се казва Станислав.Имаме магазин за алкохол и цигари и той си се занимава с него.Женени сме вече цели 16 години,та това е,нищо интересно.
Лала и аз се възползвах от твоите коледни курабийки.Мерси за инфото!

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 15:01 от pigi

# 211
  • някъде
Добре дошла на новото мамче! Hug
Аз преди малко писах, но дадох без да искам на червеното хиксче горе и  ooooh!
Бибошка, ти ни удари от земята! Crazy Да ти е жив и здрав малкия дунди!  bouquet
НАН Hug, надявам се и Дая да се оправи по-бързо! А за Алекс няма ли пържолка Whistling
Абе НАН, кво лято, кви 5 лева, при нас само що не е завалял сняг ooooh!
Pingwina  Laughing много ме развесели Hug
Подаръци не съм решила още какви ще купувам, пък и с тези ограничени финанси не мога да купя всичко каквото искам за съжаление Confused
Аз не мисля, че е редно да се дават пюрета и каши с биберон- нали това е целта на захранването- да се научи бебока да папка с лъжичка! Peace
Спирам, че ме чакат за   bath1 Wink

# 212
Пак съм аз hahaha

Току що се върнахме от консултация и да кажа резултата - моето момиче вече е 6700 и 60см., на мама голямата шиша Joy, като се сетя какъв мишок беше като се роди сега не мога да й се нагледам на гънчиците по крачетата. Иначе добре поплакахме на гадната ваксина, но поне е последната. Другия месец само ще се теглим. Някой преди беше казал за компресче с мед на боцнатото място - ефикасно ли е newsm78, аз досега само с риванол съм слагала, но от последния път още имаме топчица Thinking

didi_81 и аз започнах захранването с лъжичка, но след като по мен имаше повече пюре, отколкото в бурканчето се отказах /на всяка лъжичка правим бууууууууу hahaha/ и сега си изяжда цяло пюре, кашата също с шише я давам Naughty  И тук е много студено и въобще не става за разходки Cry

Pingwina супер си  Joy Joy Joy

Бибошка браво на момчето все така да расте и хубавее

# 213
  • Sofia
А като давате с шише /пюрета и каши/ през каква биба тече бе момичета  newsm78

# 214
Здравейте Юлски майчета и от нас!
И аз не съм писала отдавна поради разни причини. Тук е мястото да благодаря на N_A_N , че ме върна в темичката!

накратко за нас:
- още сме само на кърма, даже и водичка не искаме да пием;
- бибирони и всякакви други залъгалки не траем smile3504, но пък пръстите си смучем с удоволствие;
- не се обръщаме още (много ни тежи дупето) newsm32, но пък пълзим в леглото на заден ход newsm30;
- най-голямо удоволстие ни доставя къпането newsm37, не спираме да ритаме, докато и последната капчица вода не излезе навън!
- любимата ни играчка е баткото;
- на последвната консултация (миналия вторник) бяхме 7,5 кг и 67 см.

Исках да ви кача и някоя снимка, но ще трябва да попрочета как става, а сега няма да имам това време.

Сигурно има още неща, за които не се сещам в момента да ви информирам, а и едва ли ще успея да прочета всичко, което сте изписали до сега, но да знаете, че сташно се радвам, че отново съм в темичката на Юлските мами!

# 215
Леле, NAN, откога ли е тази приятна изненада с попълването на снимчиците по лентата; аз чак сега я видях! Безкрайно благодаря!  bouquet
Синеоче, и аз смятам предпазливо да въвеждам нещата за хапване, че татито ни е с полиалергия.
Майра, аз съм си копирала един твой пост, но ако може да ми напомниш около коя дата беше онзи семинар при вас? Че скоро след него беше написала доста по въпроса за захранването.
За разходките- днес бях 1,5 часа навън докато ми замръзна носа. А бебка си спеше чудничко.
От вчера на галено ми казват Мoнтафонка. Радвам си се аз, много хубаво ми звучи- и накрая, какво мислите че се оказа това? Ами елитна порода швейцарски кравички Joy
До скоро!  bouquet

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 19:24 от prascho

# 216
  • София
Здравейте юлски мамчета  Simple Smile да са ви живи и здрави на всички бебочетата, страхотни сладури са като гледам по снимките.
И аз искам да благодаря на N_A_N за припомнянето на нашата темичка...че и аз съм от големите калпазанки, за нищо не ми стига времето  Sad. Бебка ни  е голяма глезанка и никак не иска да стои самичка, а освен това сме на смесено хранене, че на мен ми е малко кърмата...и кърмата я давам само със шише, изцеждам всеки път колкото кърма има и добавям разликата от АМ. Бебка се оттучи от сукането още към края на втория месец, че си имаме проблеми със запушен нос, което й затруднява сукането.
Колкото до захранването едва от няколко дена започнах да давам сокче от ябълка. На последната консултация преди 1 седмица бяхме 6.800кг и 63см. И на нас ни тежи дупето и не се обръщаме още. За сметка на това краката са вечно потни от непрекъснато риткане  Laughing
И на кратко за мен, видях че има нещо като представяне-казвам се Силвия, на 31 г. от Варна съм, но от 3г. живея в София. Причината както може да се досетите за преметването...е нашето татенце  Simple Smile Иначе съм учила във Варна в строителен техникум и после Икономически университет-Икономика и управление на строителството. Винаги съм работила в областта на строителството и много ми е интересно. Колкото до връщането на работа...замислям се за след Нова година, че шефовете ми намекват... Wink но това ще стане само ако измислим как ще бъде гледането с бабите.
Сега ще тичам, да ходя да подготвя терена за плуване на беба-много се забавлява  Grinning само дето малко се стряскаме от гмуркането...но се надявам скоро да го преодолеем.
Поотплеснах се...извинете са дългия постинг  Embarassed

# 217
  • някъде
Ей prascho, голям шемет си Hug  bouquet
Добре дошли на новите- стари мами Hug

# 218
Здравейте! wavey
На последната консултация преди 1 седмица бяхме 6.800кг и 63см.
И ние сме така - вчера бяхме на консултация и тежим 6800 и сме 63 см. Имаме си страхотни мишелински гънчици по крачетата и гривнички около китките. Голяма дунда калпазанкова - така й казвам от днес. hahaha
За захранването - аз лично съм се допитвала до N_A_N на лични и тя много ми помогна, за което й благодаря публично  smile3525 и досега върви горе-долу добре с изключение на зеленчуковото пюре, което от няколко дни се мъча да й дам и не ще и не ще. Мъчих се да ги приготвям сама  cook от картоф, от моркови и от тиква по отделно и по мое мнение ставаха много вкусни, но Мадлена не мисли така.  Rage затова се принудих и взех готово пюре от тиква и картоф на Хип, и взе, че й хареса така че за сега ще взимам от него, докато посвикне. А пък каши още не сме давали, по нататък.
За разходките - и на нас ни е мъчно, че топлото време си отива и се възползваме максимално от всеки слънчев лъч и сме навън. Досега почти не сме пропускали ден да се поразходим, а пък като стане студено си мисля да ходим по разни търговски центрове, ще видим.
Това за сега от нас. Лека вечер на всички! smile3503

# 219
Prascho, някъде края на октомври май беше  newsm78 аз си запазих писанието като файл, прати ми майл на ЛС и ще ти го пратя ако искаш Simple Smile

# 220
  • somewhere over the rainbow
 Добре дошли на новата мама и малката Ивон! Hug
Ако искаш да те включа в списъка,прати ми на ЛС данните на беба Peace
Прасчо,заслугата за снимките е изцяло на Бибошка-тя е майстора. Аз само ги добавям.
Диди,на Коледа заповядайте към нашия край. За всеки гост-прясна пържолка Wink
Аз първо давах плодово пюре,а сега,както казах,и зеленчуковите не ги отказва. Но нвите тенденции,гледам,са за започване със зеленчукови. Може би това,че плодовите са по-вкусни,е една от причините. newsm78
Тиция,спокойно можеш да пиеш Парацетамол и Фервекс Peace
За Коледа съм решила на всички жени /двете баби на Дая,сестрата на мъжа ми и братовчедка ми/ да им взема нещо на Ейвън. Сигурно ще има подаръци и промоции в новия каталог. А за Дая ще потърся някаква музикална играчка,че тя много се радва на всичко,дето пее /особено на гсм-а/.

# 221
Ние бяхме на преглед за луксация,добре е сега,а на 5 месеца и половина искат пак да ни видят!Каза да си и правя масажчета и показа и едно типично за луксацията!

За пюретата пробвах лесно е и е много приятно и най- вече спокойно че знаеш какво има в пюрето!или на пара или във вода и в двата случая става а как ги яде !Най си е вкусно домашното!От тиква си и правя почти през ден,режа на кубчета варя и после през една по-голяма цедка и стават фини като купешките!Свеки ми е дала една книга от 61 година за хранене на бебето но от там взимам само комбинациите между зеленчуците иначе пише да се добавя сол,захар,прясно млако от крава,а на мен не ми харесва това!Ще си извадя списък за мен какви комбинации са възможни и така!
Иначе си купих и книгата на Лиляна Трифонова и там има малко инфо!А за тук в форума да не говорим!
Но най си е лесно да го купиш,и когато няма време ще е така!

Аз за коледа бях казала шейна,но реших и други неща,като шейната ще я взема от евтините по 10 лева и е като едно времешните-дървено-желязна за по-големи деца!То е ясно че ще е за догодина де!А иначе ще и купя сервиз детски за хранене и музикална играчка!
За другите още не знам! newsm78

Хайде че щракам като машинописка в тишината пък и Синеочка няма да ме прочете!
Бай!  bouquet

# 222
А като давате с шише /пюрета и каши/ през каква биба тече бе момичета  newsm78

биберона е с по-голяма дупка, но не много за да не се задавя  bouquet

# 223
http://biblioteka.biberonbg.com/

И тук пюретата (например това от тиква) са със сол,захар,прясно мляко! newsm78

А тук направо се обърквам кое кога да давам newsm78http://ilianas.hit.bg/Schemes.html#kasha

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 20:57 от Eli83

# 224
Ели а Юлето имаше ли съмнение всъщност за луксация или профилактично я заведохте на ортопед? Питам, защото аз все отлагам, а пък направление няма естествено newsm78 Да не стане някоя беля и аз от нехайство да пропусна...

Пламе и ние по търговски центрове сме ходили няколк опъти, но то се обезмисля разходката, а и тези климатизирани помещения Sad

Монтафонке, ами с теб кога ще се видим на разходчица в този студ? Срамота е че не се познаваме с Ели още. Може да станат с Лора приятелки, тя се радва много на други бебета. А Максималният как го бяха зяпнали двете девойки от двете страни, много забавно беше.

НАН, има много хубави неща в тази брошура на Ейвън, аз малко си самоподарих някои Embarassed, но и на мъжо поръчах един парфюм да се отсрамя. Та мисълта ми е, че има доста намаления.

Подаръците ще видим какви ще са, намислила съм стол за хранене, даже съм и харесала но да видим кръчмаря hahaha А шейна решихме да прелакираме моята детска, тя е една дървена такава и се дърпа. Ще върши работа първоначално, пък после ще купуваме модерна Heart Eyes

Хайде чао и стига толкова, аз пък почвам дълги постове да пиша само да видите вие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт