Отговори
# 150
  • Sofia
Здравейте,
Ние се прибрахме преди малко с две торби китайска храна:-)
Голямо скитане му ударихме,бяхме и на гости.Кака намаза две блузи,мама нищо не намаза(не си хареса нищо)
Супер снимки са станали:-)))И аз мисля,че Гудис е най подходящ,най широко е там:-)))
Сега се хващам да подреждам,че тата нищо не е свършил:-)
До утре:-)

# 151
Срещата беше много хубава.Утре ще кача снимки. Имам малко работа и сега не мога.
Лека нощ.

# 152
  • Gabrowo->Sofia
ооооооооооо, много готина среща се е получила! Разгледах снимките с интерес, вярно е, че нашето (ноемврийчето) си е най-хубаво! А Ирен на моан има страхотна прическа!
ето сега да ви покажа и как мина нашият празник http://didka.myphotoalbum.com/slideshow.php?set_albumName=album07 беше много весело, родители и деца се омесиха в едно голямо кълбо
да не пропусна да се похваля, каква торта сътворих  Mr. Green

# 153
  • Измир
Честит рожден ден на патерици на всички малчовци които пропуснах!
Доминика, честито прохождане на Ади, безаварийно и само напред.
Оооох, много ви е било готино, по-точно на малките де. Снимките са страхотни, такива сладки дечица никъде не съм виждала.
Дидди, твоите не се отварят.
Момичета, при мен нещо се върти и пече, моля ви стискайте палци да се опече и ще почерпя.
Иначе нещо все наопаки ми върви. Да се оплача малко - една зъболекарка се опитва да ми съсипе здрав зъб, една козметичка си изсипа пълнителя на кола маската върху бедрото ми(изгори ме, но няма да остане белег мисля), Севима малко по малко пак започва с пакостите и т.н...
А на въпроса за лазенето и ходенето, и моето дете след като проходи си полазваше, но ако има нещо в ръцете бързо се изправяше.
За храненето не мога да кажа кое е най-питателно, защото при нас всичко се яде насила.

# 154
ду
олгарита - стисам палци з каквото и да е Simple Smile
диди - чудна торта. бравос! метни си снимките и в готварския  там ще те оценят по достойнство. аз повече няма да правя, защото отвън стават супер, а вътре са бля
и аз имам да качвам снимки от вчета, ама не знам кога ще стане. днес може би.

# 155
добро утро
олгарита, и аз стискам палци
диди тортата е супер, и рожденото парти явно е било много забавно
юка, качих снимки, виж дали за тях говорим
диването от рано ме е събудило, но тази нощ нямаше зъбни писъци, което е добре, Исках да ви питам някой дава ли на бебоците корнфлекс, и ако да какъв, аз от 2дни давам, правя го като попарата, много го харесва, пробвах и с плодово пюре но се отхвърли, давам и един на нестле, зърнен, но се чудя тези с мюслитата може ли да даваме  newsm78,макар че се съмнявам да ги яде
Вчера оставих нур на земята навън, понеже започна да се тръжка, аз я гледам от 2-3метра дистанция, да приключи с представлението, тя лежи и се търкаля и ме попоглежда отвреме навреме, като видя че няма да и обърна внимание, хоп стана, без опора, просто се изправи, а по принцип търси къде да се хване за да става, а тогава просто стана и тръгна, пак там където не и дадох,  и тя пак се тръшна  Joy няма оправия такъв инат, дано по преминат тези и настроения,
приятен ден на всички

# 156
ама Иван страшно прилича на Малик.

# 157
  • Sofia
Добро утро мами,

Йоско снощи заспа в 21.30 и се събуди,бодър,бодър в 1.30.Скача до 3 и заспа пак.тази сутрин скокна в 7,яде и игра до преди малко,какво му става на това дете,не знам.
 newsm78

# 158
явно има прилив на енергия

# 159
Привет  Wink
Страхотна среща сте имали и всички иzглеждате много свежи и усмихнати, и майки и деца   Wink Мога да дам една идея, която ако някой има време може да органиzира  Wink в нашата бебешка група ще органиzираме Коледа zа децата  . Един баща ще се маскира на Дядо Мраz, всякоа майка ще даде предварително по 3 листчета с неща които нейното дете е правило zа похвала ... например Много беше послушен, НЕ обръща попарата  Wink , Играе си добре  с играчките  ... които дядо Мраz ще каже на детенцто като му дава подаръка. А подаръците ще сложим в чувал в едни кошнички (всяка майка ще сложи в кошничка нещо zа определена сума) . Отделно ще опаковаме в мрежички мандаринки, портокали и орехи zа децата  Wink
Аz попитах ксде ли в София могат да се намерят плетени вълнени чорапки zа детенце ? Беба каzа на всяксде, но аz не съм виждала?
Имам и още един въпрос . НА колко често сменяте чаршфчетата  и спалните чувалчета на мъниците?

# 160
  • София
Здравейте,

Срещата мина страхотно - много деца и мами. Дамите сред "младежта" определено преобладаваха. И спор да няма - нашите ноемврийчета са най-хубавите деца Peace. Аз имам само 4-5 снимки от вчера- по-късно ще ги сваля.
Диди, много е голям и сладък рожденника, а за тортата - просто си майстор. Любопитно ми е колко време ти отне това творение?
Олгарита, стискам палци!
Корнфлекс не съм давала, но съм се чудила дали може - та може да пробвам скоро.
Чаршафите и спалния чувал - веднъж седмично ги сменям.
Хубав ден от нас!

# 161
  • Sofia
явно има прилив на енергия

има прилив на дивотия:-) #Crazy

# 162
вивита - и аз не съм виждала плетени. но не бих и купила - ще се пързаля с тях. всичките й чорапи са с гумички отдолу.
бельото и аз сменям на седмица. а днес на 3 дни, щото се е напика. купихме някакви смотани памперси, че нямаше от нашите и сега през 2- часа ги сменям, че е мокра. а и да ги изхарча по-бързо.

# 163
  • Измир
Благодаря за подкрепата, ама май няма да го бъде.
Давала съм Cheerios на Nestle няколко пъти, но по-скоро само да го опита, но не и да заменя цяла закуска. Много го хареса.
И аз сменям всяка седмица бельото, но понякога ако ми трябва нещо за допълване на бебешка пералня може и по-често. То и аз да попитам - на възглавница ли слагате да спят децата? И някой знае ли от кога трябва да се слагат?

# 164
  • София
Привет!
Срещата, както се разбра, мина страхотно. Мястото наистина е подходящо за такива мероприятия. Всички майки са много свежи, майчето е супер с новата прическа, възхищавам и се как подмята Петра, аз съм доста по-страхлива, когато съм бременна.
Радвам се, че Били успя да дойде, най-много на това се зарадва Илия, който скучаеше ужасно преди това с всички тези бебета, а Симона на моан май се оказа твърде голяма и сериозна за него.
Деян беше най-ухажван, три мацки го изпратиха до вратата, но той продължава да се интересува повече от майките, мен много ме харесва Mr. Green bowuu
Деситка, да, много е смешна Роси, като и свърши яденето. сърди се, докато не и покажеш, че купичката наистина е празна. После се примирява. А за вашето семейство - цунки!
Татковците също се справят много добре.
Моан си я представях по-висока и едра някак си, щото винаги е много бойна, а тя е сладка и фина майка.
Елспет, както винаги, усмихната и духовита.
Юка, да вземеш малко да качиш, много си отслабнала!
Абе, всички сме много хубави, даа!

Дидди, много готин рожден ден! Иван наистина прилича на Малик.

Завивки - веднъж седмично, ама понякога забравям Embarassed

Вчера прекарах толкова добре и бях в прекрасно настроение, днес съм много сдухана Sad Трябва да премислям, да променям, да взимам решения. Кардинални и глобални. Звучи драматично и се чувствам зле. И тъпа. Ох, не е лесно да си жив човек......

Общи условия

Активация на акаунт