Отговори
# 135
как ги няма кавалерите беееее, с Йоско станаха четирима накрая Simple Smile
този джиесем не знам на кого беше, ама Деян толкова си го хареса, че трябваше да го приберем  Thinking
Нур, мда, направо летеше между столовете.

# 136
  • Карлово
Сядам да гледам снимки, докато Мартина спи, че да ви огледам хубаво Laughing

# 137
мисля, че гсм-то е на нурчик, която вярно ходи много добре.
юка, аз пък щях да ви хваля с мечето, симка, ели и забравих кой още за фигурите, визията и изобщо за външния вид. изглеждате супер и нямате хич корем. особено шапка свалям на симка и ели, които все пак са родили 2 деца. бравос, казвам, с голямо завиждане. това не значи, че другите не сме красавици също. ние сме най-...
а ирен каква коса имааааа - като на първокласник Simple Smile
освен това мъжете също са свежари. изтърпяха геройски нещо непривично за тях. и не видях изобщо нацупени или мрънкави. ашколсун - отваряли сме си очите, когато е трябвало  Laughing

# 138
  • София
Само да си кажа. От всички места, на които съм била, това ми се видя най-подходящо за подобен род срещи. Достатъчно място, не се пуши, кът за игра, консумацията е свободна, без да те карат да плащаш менюта и тем подобни.
Ами четири, направо се загубихте в розовото морето от фиби и шноли.
Калинка спи доволна, никак не се изнерви, напротив насъбра впечатления, които по пътя навръщане избълва в нечленоразделна реч.

Абе, Майче, въобще не влизам в графата на Юка и Мечето. К'во говориш, те са егати мацките. ooooh! Ние другите сме в групата на дамите с чар  Wink

# 139
телефончето е наше,
срещата беше много готина, нур толкова се е уморила че по пътя заспа, и още спи
всички бебоци бяха толкова пораснали, направо са си дечица вече

# 140
ели, не си права  Naughty. аз такъв корем и като тийн не съм имала, т.е. нямала  Mr. Green 

а п. спа 30 минути. сега куфее.

филков ми готви кисело зеле със свинско месо на фурна. аз сготвих спаначена супа. това извън темата.

# 141
  • София
Малко те бие Филков  Mr. Green, та за това.
Клара, ще пазим телефона до следващата среща. Но не си залагам главата.

# 142
Благодаря на тити за поясненията под снимките - сега стана ясно на кой приличаме: Ема на Desytka, ето
.....нали си приличаме?

# 143
  • Димитровград
Има малка прилика,Едита пък си прилича с Филип на Бубуто.

# 144
клара, сега гледах снимките от патиланци.  нашите с кейти са изчезнали  Thinking можеш ли да ги качиш пак, тъкмо се бях наканила да ги вадя.

# 145
  • София-там нейде в западната част
разпис и от мен  Hug
такааааааааааааааа .... за срещата Супер  Peace този път наистина се събрахме доста народ деца,мамита и татковци .... наистина пораснали големи и щуреещи сладури са хлапетата всичките  Heart Eyes с доста от мамите и дума не можах да си пордумам поради разбираеми причини /надявам се следващия път като си ходят хамостоятелно децата да имаме повече време или по-точно по-спокойно да си поговорим ... или пък няма да не  Thinking    Grinning / ...да  Peace нур е стрела страхотна,а относно за  външния вид подкрепям майчето и имат нашите комплименти симка,юка,елспет,моан и дано не пропускам някой ... а мечето така и не я видях  Crossing Arms как стана този номер незнам
сиса даммм има прилика  Grinning
ние заспахме още при Гудис в количката, спа блаженно час и половина поразходихме се още понапазарувахме пътьом сега ще разгледам снимките и ще пусна малко по-късно и наще някъде 30 на брой ... тоя път снимки бол

# 146
Привет и от нас!
Срещата беше супер Peace. Аз много се радвам, че успях да се класирам с децата.
Майче, много ти е хубава  късата коса. Браво на свата - само така, да те глези.
Ели, като се отпуснаха децата и другите се разщъпуркаха в детския кът.
Деситка, следва още една фаза на неможене да се видим на срещи - когато проходят съвсеем и приемат собствено мнение за посоката.
Исайкова,къде си?

Давате ли си сметка всъщност колко много се познаваме вече? newsm78

# 147
  • София-там нейде в западната част
ето и снимките от мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79522&view=1&photo=33 ... големи сладури са всичките деца сега като гледам снимките и ми се топи сърцето  Heart Eyes
тити две неща : забелязах че снимките от камерата са станали доста добри наща е Самсунг и стават ужасни на функция фото и второ да похваля Деян много самостоятелен още от сега  Grinning
+++++++++++++++++за++
025
2 поздрав от Емата   bouquet
коте така е аз и докато го пишех си мислех че няма да стане тая с виждането но нали са ни радостта в живота тези разбойници
симка още се смеем с Асен на физиономията на Роси като й каза че манджата е свършила вече  Joy

# 148
Уф има зор newsm78 Пак въпрос към майките кръщавали децата си: имали ритуал как да се канят кръстниците на детето? Има ли нещо подобно като при свадбите? Или просто си решавате и отивате да го кръстите? днес взеех час в църквата и разбрах какво искат там, от началната страница видях кой какво трябва да направи, ама като мисля все повече въпроси ми изникавт Sad

desytka   - и твойте снимки са страхотни, наистина сте си прекарали добре!

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 18:48 от Sissa

# 149
аууу, чудни снимки. бравос!

Малко те бие Филков  Mr. Green, та за това.
не че не си прося, ама наистина не ме бие.  hahaha
златен ми е той, златеееен!

Общи условия

Активация на акаунт