Отговори
# 120
Гошко ви благодари за честитките! Simple Smile Изкарахме хубаво после ще кача снимки.
Честито на Диди и Анито! Да са ви живи и здрави юнаците! Heart Eyes
Диди, снощи гледахме снимки от срещата в Борисовата градина, Гошко много е променен от тогава сигурно и Ванката.
Честито прохождане на Ади! Heart Eyes
На срещата няма да дойдем  Cry Домашни ремонтни и остраняващи авария дйности. #Cussing out

# 121
Чесити рожден ден на всички рожденици.

Честито и на Ади за новите крачета. Да пада по-малко и да бяга по-бързо.
Приятно изкарване на срещата. Чакам снимки.

# 122
  • Ruse
хайде да са 4естити ходе6тите кра4ета на Ади
Доминика преготви се за джогинк след Ади.Аз ве4е хвар4а след Ели-нали проходи на 10 месеца и ве4е се нау4и да бяга.
пожелавам на Ади леко и безаварийно падане Mr. Green

# 123
Привет  Grinning
Благодаря ви за пожеланията от името на Ади  Hug Дано е безаварийно, наистина!
Я да питам - вашите проходили дечица след първите самостоятелни крачки само ходят или се пускат и да пълзят  newsm78 Ади прави крачки сама, но си предпочита пълзенето.

# 124
  • Ruse
Ели никога не оби4ала да пълзи,директно по4на да се подпира по мебелите и по стените и така да се предвижва,така 4е по4на да варви сами4ка кра4ка по кра4ка като се пуска6е от стола до масата или не6то подобно а през останалото време се подпираше,но не лазеше

# 125
  • Димитровград
Ами още пълзи и ходи.Както и падне.Честити ходещи крачета!!!
Закъснели поздрави на вчерашните рожденници!!!И целувки!!Нямам време да чета подробно,готвя се за един труден изпит Sad и с Едита Crazy обикаляща...

# 126
  • Карлово
И Мартина ту ходеше, ту пълзеше. А навън около две седмици не се престрашаваше да су пусне.
Погледнах за рожденици днес-няма, но забелязах, че са останали само трима, който не са имали РД. Отмина и този месец, изпълнен с пожелания и снимки от купони.
Тук времето е разкошно, топло е, сякаш не зима, а пролет предстои. Ще изчакам Мартина да се наспи и пак ще излизаме.
Разказвайте като се приберете от срещата. Чакаме и снимки

# 127
срещата беше супер. тя всъщност още продължава. събрахме се 11 бебета, същият брой мами /+ мечето, която прехвърча без яничка/, малко татковци за цвят и някое и друго по-голямо братче-/сестриче. лудницата беше пълна, но много приятна. ние се прибрахме по-рано, защото ми се стори, че петра иска да спи, а по пътя тя взе, че се отказа; а и се изморих, всъщност. снимки имам малко, защото батерията на фотото падна, но имаше и други фотографи. отивам да сменям гащи и да приспивам и после ще кача фотосите на първа страничка.

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 14:05 от majceto

# 128
пуууу, супер готина среща стана. Много дечица се събраха, много хубаво си подивяха. Всички са пораснали, истински човечета. Снимки имам много, затова сега лека-полека ще качвам, по-хубавите. Само Нур май не съм снимала, защото беше много бърза - истинска розова стрела Simple Smile

това е новият албум - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79522

Доминикааа, честити ви крачета - бързо да ходят и да не се спъват никъде!

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 14:10 от тити

# 129
Dominika   - честито ти проходило дете, по-малко падания и крачета и да я водят само напред! В началото докато неходеше стабилно Ники ползваше е пълзенето, ако иска да стигне по бързо, но сега вече може да бяга и много рядко пълзи.

Sisssa - забравих да ти благодаря за подробната информация около кращането, беше ми от полза и днес ходих да запазя час в църквата Св.Николай чудотворец.

айде чакаме снимки....

# 130
Чудесни снимки на малките сладурковци, но тити трябвало е да сложиш имена за да се ориентираме кой кой е

момиченцето в жълтата количка с шапката-мече много прилича на ники Laughing

# 131
е чакай де, още качвам.

Готово, народе - всичко качих и описах. Приятно гледане Simple Smile ако има неточности, свиркайте. Много снимки, много нещо!

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 14:27 от тити

# 132
чудна среща!!! толкова много дечица, майки, татковци- цяла детска градина. и всички порастнали. на предната среща бяха бебета в колички, а сега щъкат само напред-назад  Laughing
кейти не успя да установи кой харесва повече- деян или калоян  Heart Eyes. но ги преследваше и двамата, когато й се отдадеше възможност.  Mr. Green а пък деян го изпратиха три дами до изхода на заведението. тити да му мисли как ще го опази от ухажорки Heart Eyes освен това както винаги, друга слабост на кейти- майката на ния -тохчева  Grinning много си я харесва и всеки път все около нея се върти. играхме си и с каката на ирен. въобще беше малка лудница. едва се прибрахме и кейти гушна възглавницата.
майче, не можах много да говоря с теб, но искам да ти кажа, че изглеждаше много свежа- пу пу. все така да хубавееш през бременността  Peace

# 133
  • София
Хайде и аз за срещата. Дойдох трета, тръгнах си последна. Този път бяхме на ниво, много майки и деца. Моите изводи: По-убави от нашите нема. Много девойки, кавалерите никакви ги няма  bowuu С изключения на Нур, никой не ходи кой знае колко. Предполагам в къщи всички си ходят спокойно, но на чуждо място са по-несигурни. Докато тя е направоооо. щ
Някой си е забравил играчка GSM, категорично женски аксесоар.
Безкрайно съм доволна от срещата.
Исайкова, липсваше ми.

# 134
  • Димитровград
Много са хубави децата.И майките!!!

Общи условия

Активация на акаунт