Отговори
# 105
честит първи рожден ден на днешните рожденици newsm59

# 106
честит първи рожден ден на днешните рожденици Simple Smile
и аз искам насреща пък Simple Smile
но като не мога да дойда да се похваля сега. Саши ново зъбче ! дано сега ни даде по д-лга почивка  Wink
имам и няколко въпроса: кое е основното ядене за деня при децата? закуска, обед или вечера? Саши най-много хапва на обяд.
къде в София могат да се купят вълнени плетени чорпки за малки дечица?
Лека вечер на всички  Wink

# 107
  • София
ами...при нас май е следобедната закуска, а най-нехайно се отнася към вечерята....Wink

# 108
Макар и вече доста късно:
Честито на всички днешни рожденници!!!

# 109
  • София
Честит рожден ден на Иван, Иво, Георги и Теодора   bouquet
Вивита, честито ви ново зъбче, при нас от десетия месец няма нови попълнения Laughing И пак сме криви Mr. Green За храненето-обедното май трябва да е основно, поне доколкото по принцип съдържа зеленчук и месо, макар че Вики веднъж изяжда най-много сутрин, друг път набляга на кашата, зависи дали хранат й харесва  общо взето. А за чорапките-не съм търсила вълнени, нашите са само памучни ли термо, но сигурно подават навсякъде.
Симка, много сте красиви и Роси, и ти Hug
И ние не се наказваме много, много, а трябва Twisted Evil При всяко неудовлетворено желание-неистов, неутешим рев със сълзи и сополи, понякога се плаша, че е ударила, без да видя #Crazy
И нещо друго-Вики напоследък непрекъснато си бърчи челото, ама непрекъснато, нормално ли е  така newsm78

# 110
някъде бях чела, че така се учат, че имат лицеви мускули и как да ги контролират. аможе и да е видяла някъде някаква 'муцунка' и да се опитава да имитира.

# 111
  • София
Сега се прибрахме.Малко пицария без Кристи.Ами пък не ми е такъв кеф Crossing Arms
Още се чудя къде ще сме на Нова година и какво ще правим.Някакси много съжалявах миналата година,че не сме заедно,затова засега възнамерявам поне до 12 да сме си вкъщи.
Какви са вашите планове за посрещането й ?С малките или без?-въпрос

Симка,сега видях снимките.Малката е много хубавка,но и ти не оставаш по-назад Wink Heart Eyes

Айде лека нощ желая!!! smile3524

# 112
  • Gabrowo->Sofia
Нашето бебешко парти приключи. Много благодаря за поздравите.
Беше весело, шумно и уморително. Бабите се скатаха в кухнята да не пречат (доста тактично) и оставиха пространство на бебетата  Grinning
Вече е малко късно, но честито и на нашите колеги по рожден ден  Grinning

# 113
Аз да се похваля - Ади проходи тази вечер  Heart Eyes

# 114
  • Карлово
Да се запиша преди да е изтекъл денят
Честит рожден ден на Иван, Иво, Георги и Теодора!

Честито и на ходещата вече Ади!
За посрещането на НГ-мислим да ходим на хижа, задължително с Мартина. Няма на кого, а и не искам да я оставям. Да д, пък и не мога-нали още се кърмим.
И тя е спец по висенето по крачоли, особено когато мия съдовете. И по тръшкането.

# 115
  • София-там нейде в западната част
тук съм и аз на линия .... и за Гудис утре - тримцата ще сме в 11 часа доколково попрочетох набързо
доминика честито ви прохождане на Ади ... значи точно на 1 година 1 месец и 1 ден  Laughing  bouquet
тръшкане има дам .... също и ръмжене  Mr. Green казвам й бабо мецо ... ама си е същинска лисичка ако види че и се обръща внимание отваря и голямата торба с маймундулъци за привличане на вниманието ... правя се че не забелязвам и ако вече прекалява реагирам според ситуацията но номера с разсейването върши най-голяма работа при нас
Честит рожден ден на Иван, Иво, Георги и Теодора!    bouquet  bouquet  bouquet
исайкова още не сме мислили  Thinking

# 116
за нг и коледа ние 100% сме с детето - на бъдни вечер филков има рд и по тоя повод вероятно ще пътуваме до плевен до родителите му. а нг някак не мога да си представя, че ще сме 2-мата отделно, а детето на друга страна. до преди петра всяка година ходехме в чужбина с тайфа риятели. даже и за тази си мислехме да възродим традицията и да се метнем до будапеща, ама ще е измъчено заради детето. май няма да ходим. не че сме се отказали, но за сега сме ставили всичко на самотек. в краен случй ще сме в русе при моите родители. и мак ще сме 3-4-мата Laughing
честито на доминика и ади за прохождането - малко да пада и стабилно да върви детенцето.

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 09:18 от majceto

# 117
  • София
Добро утро!
Нямам време да чета, нооо хайде на среща. Ние ще сме точни в 11 часа. Аз може и да съм само с малката. Но това не пречи.

# 118
  • Sofia
ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА АДИ НА МАМА ДОМИНИКА:-)
ХАЙДЕ НА ПРОЩАПУЛНИК:-))

И ни еще дойдем,само да ги събудя.Йоско и тати.Тати каза ,че ще ни докара:-)Марина отиде при баба си

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 10:12 от esprit

# 119
  • София
Здравейте,

И аз нямам време да чета, само да ви кажа, че и ние ще дойдем на срещата.

Общи условия

Активация на акаунт