Отговори
# 255
Хайде и аз да кажа за кредитите, тъй като тази година ни се усмихна това щастие Laughing Пред , така че това 425 евро нещо не ми звучи правдоподобно

Аз  като човек прекарващ напоследък част от времето си с кредитния калкулатор  мога да кажа, че вноската си абсолютно правдоподобна. Всичко идва от срока.

# 256
  • Пловдив
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА МИНА И ВИКТОРИЯ - АЛЕКСАНДРА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИТА!

мНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 257

честит празник на Александра-Виктория и на Мини от мен с най хубави пожелания.

бубе ще питам едни познати, но ще отнеме време да и отговорят.
може ли един бебешки в-прочс? Саши когато се събуди е много кисел и се успокоява като пие вода от биберон (още ... ) има ли и други мъници, които още не са се отказали от биберона?

# 258
Вивита, благодаря. Не е спешно.
Има, има Кити.

# 259
  • София
Има и Филип най-често от биберон пие, по-рядко от чашата с накрайника, а от обикновенна чаша откровенно се дави....

# 260
И Ади само от биберон пие. От чаша с накрайник така и не се научи, не и харесва накрайника, хем е мек  Thinking От истинска чаша няколко пъти пробвахме, ама само си мокри устните, и дума не може да става да пие от нея  Wink

# 261
Честит рожден ден на последните ноемврийчета!  Laughing
Кога ли пак ще пишем това изречение.. Simple Smile

Юлиана пие вода от две чаши - с мекия накрайник на Нук и със сламка на Нуби. Бях се видяла в чудо като не пише вода до скоро и накупих всякакви чаши. Сега долу-горе пие, но обича и да си играе с водата и да пие и плюе, затова не я оставям много без надзор, когато пие сама. Simple Smile

Бубе, видях, че не си вписала още в началния списък мерките на Юлиана на годинка, явно си пропуснала, ето ги пак: 9,060 кг. 75 см. Мерси. Simple Smile

# 262
  • София
да ви се оплача влюбих се в една количка - искааааамммм!!!
Дано пратят скоро мъж ми командировка да я купи за другото лято....http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2302221&c … ily#prod_prodinfo
ето я и е само $20

# 263
  • Пловдив
И Росен пие само от биберон. Имам чаша на Чико и шише с накрайник на НУК, но пиенето от тя е инцидентно,; всичко пие от шише, дори преди две седмци купих поредното Чико, заради АМ.

Ох, забравих да кажа, че от днес си имаме трети зъб - горен ( изглежда ми двоен спямо долните ), досега само двата долни бяха изникнали; затова от 4 до 6 сутринта рева като магаре,
Аз ли си въобразявам, но с предните два зъба имаше хрема, сега от в4ера пак е хремав Thinking

# 264
  • София
Добра вечер!
 newsm59 newsm59 newsm59

Честит рожден ден Виктория-Александра и Мина!
Да растат здрави и да радват с бели и смях семействата си!

Честит рожден ден и на Кита!Всичко най-най!

За зъбките-ние сме изостанали.С две сме все още.
За апартаментите-и аз гласувам за кредит.По-добре от наем.Наистина изглежда,все едно си хвърляш парите напразно.
За Младост смятам,че е много добър квартал.Особено в последно време го напарвиха разкошен.Всички гоелми магазини са там.Нови строителства.Скоро и метрото ще стига до там.А с транспорт лесно може да се придвижиш-до Плиска например.
Хаджи Димитър и аз не го харесвам.Мноого далече.И по-забито.
В Люлин не са скъпи наемите.От там също с метрото е бързо придвижването.Но само с него Wink
Хубавите квартали за мен са тези,които и Бубуто изброи.
А Тези в които не бих стъпила са-Обеля,Надежда  пр.далечни...
Канеста,много сладурски снимчиците. Heart Eyes

# 265
не сте живели в Левски и Хаджи димитър, затова сте настроени отрицателно. Младост е пренаселен вече, а и докато пуснат метрото, задръстванията ще са адски - сега се връщам оттам, вечер е кошмар някакъв. От Левски Г до ЦУМ са 3,5 км/словом три километра и половина/. Недостатъците на североизточните квартали са съвсем други, но не са обект на настоящото обсъждане  bowuu

южните скоро ще спрат да се разрастват и ще дойде ред на северните.

а сега да кажа една голяма смешка: педи загрижена за мен, поръча да сложа Деян в проходилка - да се учи да ходи, без да му ходя наведена по цял ден.
А почти веднага след това един чичко попита дали е на 8 месеца.

Аз имам най-доброто дете на света. Ходи с нас, където трябва, спи когато може, яде каквото има и пълзи където намери. Денят му започна с ваксина и завърши преди малко, запозна се с поне 10 човека не-едновременно, но той не протестира нито веднъж.

Честити празници:
първо на силната Едита!
на Мина,
и Виктория-Александра!

# 266
На Деянчо програмата винаги е била запълнена и интересна  Laughing Ще порасне всестранно развито дете екстроверт  Wink

Какви 2 зъба  Rolling Eyes Ади вече е с 12  Mr. Green

# 267
как 12 Доимника   ? НАправо е разбихте.
Ей сега бях заровила нос в една статия запредменструалния синдром и като си анализирах настроенията и симптомите (нали вчера обсъждахе кой как се сдухал) ... та май го имам аз това заболявне и от там ми идват проблемите  newsm78

# 268
хахах, хайде да се преброим кои сме в мензис Simple Smile
нали жените в един колектив или едно жилище уеднаквяват циклите си  Mr. Green
да видим дали кратката депресия от последните дни има по-тривиално обяснение  Sunglasses

# 269
синдрома почвал 10 дена преди това  Wink според статията де. и при първите дни на мензиса спиралзначи зле е втората част на цикъла .

Общи условия

Активация на акаунт