Отговори
# 30
  • София
Честит Рожден Ден на Александра и на Преслава.

Ние ще дойдем във Гудис. Не вярвам чак толкова да няма места. Като гледам сме 5-6 майки. Там е голямо  и има достатъчно места. Все една маса ще намерят. Ние няма да гюляйстваме. Мен и никой не би ме оставил да седя. Моят стол го отстъпвам на някой. Но доколкото съм запозната с темперамента на едногодишните, никой няма да пие кафе на спокойствие.

# 31
  • Sofia
И аз като симка се надявам на романтичен уикенд,но ще видим.Иначе съм за срещата.

# 32
малко снимки и на Вики от рождения денhttp://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=75936

# 33
  • Gabrowo->Sofia
Честито на малките рожденички, вече пораснали госпожици! Да са много здрави и щастливи!

Тохчева, и Иван е имал дни, в които не иска да ходи сам. Дано да не се е ударила, а да е просто моментно настроение.

# 34
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЧКИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ

АЛЕКСАНДРА и ПРЕСЛАВА
НЕКА ТЕХНИТЕ ЖЕЛАНИЯ, ДА СТАНАТ НАШИ ПОЖЕЛАНИЯ

didona1981 - много ти е сладка рожденичката

за ортопед - не ходихме на 6 мес., сега разбирам, че пак трябва да ходим, а дали дават направление за този преглед newsm78, че нашето педи е много "стисната" откъм направления

# 35
  • Карлово
Честит първи рожден ден на Александнра и Преслава!

Честит рожден ден на Териса!

Днес се сетих да ви питам-вие как се справяте с шапки, шалове и ръкавици? Защото като срещам опаковани дечица, на които само очите се виждам, направо се чудя дали не съм лоша майка. Ама Мартина хич не търпи шал, шапка-зависи дали е в настроение, ръкавици-има само едни с мечета, които дъвчи, та и затова ги търпи.
Дидона, сладуранка ти е Вики!

# 36
  • София
Sissa - по принцип дават направление Wink
Микки - шапката търпи, само защото не може да я свали, че е с връзка под брадата, ръкавици засега не носи, пробвах да сложа едни с палец, но беше мн недоволен, ще видим нататък - засета му пускам по-дългиръкавите на якето, а шал дори не ми е хрумвало още да му слагам, не  етакъв студ чак...

# 37
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА И ПРЕСЛАВА! ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА РУЖА5 И МАМА ИВКА10! МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ МАЛКИТЕ МОМИчЕНЦА!  bouquet

Аз продължавам със спирането на кърмата ; в4ера беше критично положението, но днес нешата са търпими. Росен4о е много щастлив от АМ.
Въпрос: какво АМ давате ве4е? Аз досега давам НАН2.като свърша кутията си мисля да започна нещо за след година, може би НЕСТЛЕ ДЖУНИЪР 1-3г
Днес си пръчахме тортата  Grinning
Забравих да кажа - хемоглобинът ни е 134, левкоцитите са 4,8 - май всичко е наред и според доки

# 38
  • София
МОля ви вижте тази моя тема и ако можете да се включите. Само да ви кажа, че детето е вече 3 седмици с температура и не може да се разбере от какво.
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=129f587c5d95495fd255 … mp;topic=144541.0

# 39
  • Sofia
анелето,ние сме на Нестле Джуниър

# 40
Честит рожден ден на днешните вече госпожици! Wink

И честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Ето и мерките на Юлиана на годинка, ходихме днес: 9,060 кг,. 75 см. Да ги впишете на първата страница! Wink

Много ми се иска да дойдем и ние на срещата, но за съжаление имаме ангажимент! Sad Ако все пак нещо се промени, ще свирна.

Шапки и Юлиана не търпи, още по-малко ръкавици, шал още не сме слагали. Но съм забелязала, че когато е много студено ги търпи, явно се усеща, че й е по-добре с тях. Ех, колко още неща е започнала да се усеща! Simple Smile

За ортопеда - за пръв път ходихме в началото на 2-рия месец, след това 6-тия и доколкото си спомням, д-р Алкесиев ни каза, че повече няма нужда. Даже каза нещо от сорта, че по принцип, ако искаш може да отидеш пак и да ти вземат парите, но няма смисъл (не знам дали визираше Драганов, а и не съм запозната с неговата практика, ние сме фенове на Алексиев).

# 41
  • София
Wink ние при Драганов ходим, но сега сме си пак с направление де.

# 42
Тохчева, и при нас стана нещо подобно. Детето падна, падна лошо и после почти месец ходеше предимно за ръка, а се пускаше само ако е вглъбен в заниманието си или се чуства съвсем сигурен. Бавно и постепенно нещата се оправиха. И при Ния ще премине, но  добре да поговорите със свеки май  newsm78.

# 43
анеле, аз пусках една тема точно за адаптираните млека след кърмене. давам ти линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139885.msg2663775#msg2663775

# 44
  • Sofia
значи аз какво направих до годинка давах нестоген,после минахме на Нестле джуниър.от само кърма към кърма и нестоген минах лесно,защото Кърмата ми бе много малко.И накрая се кърмехме между другото.като го гледам Нестлето Джуниър му понася добре.А нали и ходим на кухня от 10-тия месец.

Общи условия

Активация на акаунт