Отговори
# 45
  • Gabrowo->Sofia
А моят син, пък не ще да  пие мляко. Млякото му е колкото го има в кремчета, каши и сирене. Купила съм  една кутия Нестле джуниър, ама само към гриса го прибавям. Между другото не ще и кисело мляко, виж боза как му се услаждааааааааааааа

# 46
  • Sofia
Нестлето го пием гъстичко с каша в него или банан с бисквитка пасирани.И ако не му е пълно шкембето не заспива;-)

# 47
 ЧРД НА АЛЕКСАНДРА И ПРЕСЛАВА! 
newsm59 newsm67

ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТИ И ВСИЧКИ, КОИТО ГИ ОБИЧАТ!
  ura  bigdance2  Party Time

# 48
Честит рожден ден на Александра на мама Ruja5 и на Преслава на мама ivka10!!!

моето малко Саше е дочуло от някъде , че Петра и Нур се състезават по инат и сега се опитва да бие всички рекорди  ooooh! вече втори ден имам рев, бебешко недоволство , снощи пак изнесе концерт  ooooh! мисля и аз , че зъбките са му проблем , защтото все нещо се опитва да налапа и да чеше венците .
Млако пие Милумил на Милупа , но за съжаление не намирам такова инстантно, само наливно в кутии и при пътуване се налага на мъкнем литри мляко. четох, че за децата е важно млякото да присъства в поне 2 хранения за деня. Ако не присъства мляко то пон е млечни продукти  Wink
С коледните подаръци напредвам, взех за бебето 1  чифт готини обувки номер 18 , дано са ОК и 2 комплекта шарени детски чаршвчета от ИКЕА , много са готини , може би ще взема и някой друг комплект бодита с дълъг ръкав, взех на Саши и са сладки и не знам дали да взимам чорапогащници ?
 И да споделя още едно умение на юнака в къщи ... ами това дете не ще да спи на парно. Както пусна парното и почва да реве  #Crazy

# 49
Здравейте и от мен Simple Smile
Elspet  или esprit  newsm78 пак не разбрах, прочетох темата, но не мога да помогна  Cry

за шала+шапка+ракавици - и дума да не става и при нас Naughty, но проблема си реших с шапка-шал, но за сега още не е толкова студено и не я слагам

за АМ - ние от началото сме на серията фризо, тъй като почнахме с фризовом против връщане и до сега ..../нали не било хубаво да се сменя/. След годинка минахме на фризо 3 - много е хубаво, мирише на ванилия.

понеже скоро говорихме за конструктори и аз вчера купих, за моя изненада ники много се занимава с него. Аз съм мн. доволна, защото частите са заоблени и едри - идеални за нея.
ето как изглежда

# 50
и нас ни бройте на срещата ,аз ще дойда с една моя приятелка от декемврийките.Нашите мерки са 11кг,80 см.

# 51
честит празник на анелето, семейството й и на малкия росен!

# 52
  • Sofia

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСЕНЧО НА МАМА АНЕЛЕТО.Simple Smile) hbday

# 53
ДУ-.
Чесит рожден ден на Росен.

А ние  да почерпим за нашият имен ден.

# 54
Добро утро! Малко преди да тръгна на работа само да се отбележа, че сме още сред вашите редици  Wink
Честит рожден ден на Росенчо   bouquet Да е жив, здрав и много палав  Heart Eyes

Честито на всички рожденници, които съм пропуснала!

За срещата- аз надали ще мога да дойда за дълго, но ще се опитам поне да минем, за да се запознаeм лично  Grinning
Виждам, че за АМ коментирате- ние все още се кърмим и направо незнам какво щях да правя, ако не беше така, защото никоя марка не иска и да опита! Какво ли не купих и как ли не пробвах да го пробутам.....не и не..... Crossing Arms

Ето и малко снимки от нас, за да не ни забравяте  Twisted Evil  Паролата е gorna bania

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8947&AlbumId=75313

# 55

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! Heart Eyes

bouquetДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДВЕТЕ КАТЕРИНИ!

bouquetЧРД И НА РОСЕНЧО МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!

# 56
  • Пловдив
Добро утро и от нас!
Благодаря за милите пожелания!
Черпим от сърце всички дечица, мами и татковци -  newsm38 Wine Glass

Днес съм приготвила торта от бисквити и нешесте, ще излезем тримата, а събирането ще е утре след обед!

Честит имен ден на Катерина! Бубе, да ти е жива и здрава !

Хубав ден на всички!

# 57
честит първи рожден ден на Росенчо

# 58
Честит рожден ден на днешният рожденник!
Много щастие и късмет и на именниците днес!

А ето и най-интересното ни занимание напоследък:

И докато си носи кубче в устата пляска с ръце  Grinning

# 59
  • Gabrowo->Sofia
Честит първи рожден ден на Росен! Анеле да ви е жив и здрав!
Честито и на имениците!
Аз снонщи се засилих да си направя захарния фондан за утрешната торта, но не ми стигна захарта, щото си увеличих пропорциите и явно днес ще правя и торта и украса. Наобед идва свекърва ми да видим дали ще помага или ще пречи Simple Smile докато опитва да ми погага. Утре може и да не успея да се включа, защото ще дойдат и моите родители, брат ми, зълва ми с приятеля и .... за това още от днес ще ви пожелая приятно изкарване на срещата (въпреки, че е чак в неделя).

Общи условия

Активация на акаунт