Отговори
# 60
Аз да ви се похваля, като ходихме при педито на консултация ми каза че вече ако искам мога да и давам белтък, прясно мляко, кашкавал общо взето всичко Аз пробвах като се прибрахме от прегледа и направих крем с прясно мляко, а на другия ден в пюрето й освен жълтък и сложих и белтък - днес е третия ден от както съм и ги дала тези храни и нищо и няма (никаква алергична реакция) Искам да ви питам в такъв случай да считам ли че не е алергична или да изчакам още?

# 61
Честит рожден ден на Росенчо!!!Да е жив и здрав и много да се обичат с мама и тати!!!
Да е живо и здраво името на Катерина!!!

# 62
мисля, че е о.к.
за прясното мляко следи дали ще се подриска. ако не - тогава и това е о.к.
при петра не мога да намеря зависимост никаква - тя така или иначе си върши работата от 3 до 5 пъти на ден, а бузките й от бебе са с дребни пъпчици - била атопична и тя. досега обриви по тялото не е имала.

честити празници на всички наши катерини и семействата им!
пп - да знаете, че неизвестно защо, понякога казвам на петра катеринче, така че може да се каже, че и ние празнуваме  Mr. Green

# 63
  • Карлово
Честит първи рожден ден на Росен!

Честит имен ден на двете Катерини!

# 64
  • Ruse
честит рожден ден на вси4ки сладки едногодишници newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 Tada dazzler1  ura  party041
да са живи4ки и здрави4ки и да радват мама и тати
Много малко време ми остава да пиша тук,защото Ели ве4е невърви а бяга но ви 4ета редовно.
П.П ще пла4а многоооооо newsm45 newsm45 няма ни в началната страница където са октомврийските ноемврийки Weary.вярно е 4е пиша рядко ама 4ак да ни махнат newsm45

# 65
брей, ама вие наистина си го разглеждате тоя списък Simple Smile
та, лека-полека ще се появят всички отсъстващи  Mr. Green

честит ви празник, анеле, да ви радва много Росен, и да ви слуша, а и вие него!

мече, ти като пуснеш снимки, аз повече теб гледам, отколкото Яна  Sunglasses

# 66
  • Gabrowo->Sofia
eeeeeeeeeee Реничка, не плачи....
Мече,  много сте чаровни и двете с Яна  Grinning

# 67
  • София
Честит рожден ден на Росен на анелето!
Честит имен ден на Кейти и Кити!   bouquet

Опитах се да кача снимки в снимка.бг, ама не ще да ми ги прикачва  Close А специално си свалих на диск, за да си занеса в работата, да ги кача и да ви ги покажа. Нейсе!

Кашкавал съм давала, прясно мляко и белтък не. За млякото - скоро ще започна в кремчета и подобни, но изчаквам, за да не струпам много нови храни наведнъж. Белтък поне още 3-4 месеца няма да давам май.

Мече, и аз разгледах. Хубави снимки! Синеока ли си, или с лещи? Защото аз те помня с тъмни очи newsm78
Исайкова, изчисти си кутията!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 11:11 от simka

# 68
Добро утро от мен Flutter

аз се извинявам пак за дългото отсъствие, ама много активна седмица, срещи.... Запознах се и с една българка, която живее в нашия квартал Party и е голяма симпатяга. Има дъщеричка на 18 месеца и Поло вече успя да и свие една количка Embarassed
честито на Росен и на всички малки рожденици, на които пропуснахме да честитим в изминалите дни!!!
Да са весели, засмяни, умерено палави и най-вече здрави!!!

А ние днес бяхме на консултация и педито доста се озори докато успее да измери нашият бандит. Какви ли не стойки правихме. Почти успя да и разпертушини инвентара Crazy
Та понеже човекът през последните два месеца не бил много качил/то как да качи като не се спира/ претърпях критики относно храненето. Да сме му давали повече да яде - дрън дрън. Веднъж баща му му даде едно кисело млекце в повече и Поло веднага ни го "върна" в преработен вид. Що не съм давала белтъци...
Но и не пропусна да отбележи, че досега никога не е бил болен Naughty
Та човекът е висок 79 см и тежи точно 10кг. Ходи самостоятелно и естествено върши бели не само вкъщи, но и на всякъде. Mr. Green
 Биха му тройната ваксина Рубеола+Ружеола/не знам така ли е на български/+Заушка и Поло даже и звук не издаде докато го боцкаха. Това било някаква жива ваксина и към 30 ноември можело да вдигне Т°. newsm78
И аз си правих изследвания/цитонамазка/ - били добри резултатите, макар че съм имала някакво дребно възпаление, което не заслужавало лечение newsm78 Това много ме учуди, но след като ми казаха така два пъти, не ми оставаше друго освен да се съглася.
Та така. Това е отчетът Laughing
черпя ви с кафенце Stuck Out Tongue  food010

Упс, забравих да ви пусна снимки и от нас, ето ги и тяхhttp://paul-rousseau.blogspot.com/

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 12:18 от Pollia

# 69
  • София
Честит рожден ден на Росен  bouquet
Бубе, Юка, честит имен  ден на Кити и Кейти!
Мече, много хубави снимки, Яна е прекрасна, пу, пу Laughing
Поля, и Поло е голям красавец Laughing
За въпросната ваксина-аз що материал изчетох и като че ли клоня към отлагането й за момента, ние нали сме алергични Thinking Дано леко я понесе Поло Hug
Момичета, дайте съмет за подарък на двегодишно момченце, в смисъл, едното ще е дрешка сигурно, но се чудя каква играчка да избера, нямам си представа с какво се заиграват малко по-големите дечица Crossing Arms

# 70
Честит празник на малкия голям Росен и неговите родители! Wink

Честит имен ден на Кити и Кейти! Да носят гордо имената си!!! Simple Smile

Pollia, не с епритеснявай, Юлиана този месец не е качила нито грам, не е мръднала, но педиатърката каза, че е нормално вече да не качва по-много, а и важното е, че не сваля, макар че и това е възможно при по-едри деца. Но тя се роди 2,900, сега е 9,060 кг.
beba, скоро купихме на детенцето на кумовете ни красива мека плюшена раничка (има най-различни, с животни), сега ходи с нея на ясла. А като играчка, според мен трябва да е някаква за логическо мислене. Пъзел също подарихме.

# 71
  • София
ЧРД на РОСЕН! Да е много здрав, весел и палав!   bouquet  bouquet  bouquet
ЧИД на Кити и Кейти!Да им е живо и здраво хубавото име!  bouquet  bouquet  bouquet
Прясно мляко давах вече - в кремчета и в картофено пюре - нямаше реакция. За белтък мисля, че ще поизчакам още малко. Давам също така и цитруси вече, по-точно сок, защото иначе не ги иска на парченца. Мисля и мед да пробвам скоро.
Поля, много е сладък Поло!
И Калоян нищо не е наддал този месец, но педито каза има и такива деца - по-енергични newsm78. Но аз не съм се притеснила - та той върши голямата работа по 3-4 пъти и не се спира и за минута, та как да наддаде.
И да се похваля - почти успях да го науча да казва как се казва мама Laughing . Още ден-два и ще го затвърдим.

# 72
да почерпи и ние за именния ден:

и ви благодаря за пожеланията  Hug
бубе, чеситит празник и на вашето слънчице!!!
анеле, честит рожден ден на росен!!!

# 73
честит първи рожден ден на Росенчо и честито на всички именички smile3525

# 74
  • Димитровград
Честит рожден ден на Росен!!!
Да е жив и здрав и много палав!!!

Честит имен ден на Катерина на Бубето и на Кейти на Юка!!!
Да са ви все така засмени и чаровни госпожички!!!

Прясно мляко има в детската кухня.И яйца има.Нямаме алергични реакции към тях.
Айде,аз бягам пак на тръстиката.

Общи условия

Активация на акаунт