Отговори
# 75
  • Пловдив
Много съм разсеяна Embarassed

Юка, да ти е жива и здрава Катерина!

# 76
  • Карлово
Мда, забравих-снимките на Яна разгледах. Толкова е сладка в тази рокличка Grinning

# 77
Здравейте и честито на днешният рожденник bdbaloni

baloni РОСЕН baloni
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ДВЕТЕ КАТЕТА newsm51 - Да носят със здраве и късмет хубавите си имена! и всички които се наричт така /за majceto/  Wink

Ние днес следобед, ще ходим да ни бият ваксината, за 1г. и 1м. Cry - дано всичко мине безболезнено за Нии Praynig

# 78
  • София
 baloniЧестито на празнуващите днес - именници и рожденник!!! happy bd baloni

Аз пък кашкавал отдавна давам, вече и прясно мляко и яйца(тях само в разни кексчета и пасти, кроасанчета и такива тестени, които хапва чат-пат ), а от вчера му давам и мандарини, обаче не му харесва мн мн, май му киселеят нещо, досега едвам изяде 3 парченца Laughing

# 79
Да споделим мерки на 1 год. - 11.500 , 79 см.
Ирен яде мляко и яйца , то има в кухнята, а мандарини как нагъва , не е истина и банани и ябълки , абе май всичко. Още не съм дала дроб и риба , то не помня и кога можеше newsm78
Мече , мн. си готина и устните са станали добре , нали ги прави ?

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 23:02 от moan

# 80
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСЕН!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КИТИ И НА КЕЙТИ!!!

# 81
  • София
Бързам да честитя празниците на малките сладурковци!
Честит рожден ден на Росенчо!

nbirthday nbirthday nbirthday
Честит имен ден на Кейти и Кити!
 newsm18 newsm18 newsm18
Да са ви живи и здрави дечицата,майчета!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Мече,много сте хубави и двете с малката.И на мен ми харесват устните...честито Wink
Поля,страхотни са снимките! Heart Eyes

малко шаренко стана,ама...

# 82
Пак здравейте имам въпрос към тези който са кръстили децата си. Ние решихме да я кръстим на Никул ден - нали разбирате Wink. Сега се замислих, дали църквата извършва такъв ритуал когато се пости, нали свадби не са разрешени newsm78 много ми се ще да стане, защото и кръсника ес казва Никола и църквата св.Николай...

за ваксината днес - всичко мина ок! - моята малка принцеса е естински герой - неплака, немрънка, а накрая даже прегледа докторката с нейните слушалки Joy Joy Joy

me4eto много хубави снимки, гледам че живееш в западен парк - моята леля и чичо живеят там ул. Зли дол бл.131 да не си им комшийка?
Pollia и твоите снимки са страхотни, текстовете ме накараха да си припомня писмения френски Wink

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 23:17 от Sissa

# 83
  • Димитровград
Само за сватбите има значение.Кръщене се прави когато поискате.А пък точно на деня-много добра идея и ще го помни винаги.Едита няма имен ден и аз избрах да я кръстим на свети Мина.

# 84
Хей Simple Smile привет и от мен!

Честит рожден ден на Росенчо!!!

и

Честит имен ден на двете чаровни принцеси  Кити и Кейти!!!

На Ади и избиват няколко зъбчета едновременно и положението е непоносимо! Ади е най-голямата викаща и недоволна кривотия, аз вече се побърквам и не ми издържат нервите, та чат-пат повиквам на Ади. После ми е гузно, щото то детето не е виновно. Друго, че може по цял ден да ми виси по крачолите или да иска на ръце  Crazy Дано по-бързо мине този период, че хем ми е жал за малката, хем и аз съм човек и ми идва в повечко.
Та така, не остава време за Интернет ....

Поля и мечето - хубави снимки, разгледах с удоволствие  Heart Eyes

Отивам да спя, че съм гроги.
Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 85
  • София
оххх, това с висенето по крачолите на мен ми е ужасно направо...не знам защо, но съвсем искренно му се сърдя като увисне така Sad

# 86
ЧРД НА ИВАН, ИВО И ТЕОДОРА!
СПЕЦИАЛНО ЧЕСТИТО И НА СВАТОВЕТЕ!
ДАНО ГЕОРГИ СИ НАМЕРИ ДОБРА БУЛКА  hahaha!

мдаа - и петра ми виси по панталоните. но от 2 дни се научих как да я вдигам без да си напрягам корема. който вече е огромен. ако не стоеше от предната ми страна и не го виждах непрекъснато, нямаше да повярвам, че е моят. предния път се радвах, но сега направо се втрещявам. минават ми и мисли да не би бебетата да са 2 и едното да се крие зад другото и да не се е видяло на ехото. май най-глемият страх на бременните за втори път е да не се окажат бременни с близнаци  hahaha

# 87
майче, защо да е страх, много ще е готино даже Simple Smile за мен де, за тебе ти си знаеш Simple Smile

висенето по крачолите  ние май го имахме за  няколко дни - докато се ядосам и изнервя, и то свърши. Но пък не знам дали ни растат зъби в момента.

Като се изключи викането, как ги наказвате? Не ми казвайте, че не ги наказвате по някакъв начин - вече си разбират, диванетата. Деян май вече знае, че наказанието за непослушание е да отиде в кошарата по никое време. Примерно, когато 4 пъти поред с демонстративен вид хвърли на земята играчка, или ако се назландисва на ядене. А и се прави на умряла лисица, като му изчезна от погледа, веднага се хвърля на забранените неща, и като се появя, само дето не си подсвирква с невинен вид, отдалечавайки се бързо/и като тюлен  hahaha / от местопрестъплението  hahaha

честит празник на били, дидди и аннито! Незабравим първи рожден ден на дечицата ви пожелавам!

# 88
  • Sofia

ЧЕСТИТА 1 ГОДИНКА НА ИВАН НА МАМА ДИДИ,ИВО НА МАМА АНИТО,ГЕОРТГИ НА МАМА =^._.^=,ТЕОДОРА НА МАМА АННА СТАНКОВА

bdbaloni

Добро утро мами,

А пък Йоско се е научил да се тръшка,като не му угодиш нещо и започва да се тръшка.И затова вече малко е понапляскан.

# 89
да, и тръшкане има, ама тогава го оставям на земята да си се тръшка, само гледам да не си хакне главата в нещо. Щом реве без сълзи, не е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт