Отговори
# 165
Ха добър ден!
С огромно удоволствие разгледах снимките от срещата, явно е било супер. Майче, мнооооооого ме кефиш с късата коса. Иначе наистина удивително много красиви майки, за децата да не говорим!
Симка, стискам палци за решенията, и този период ще мине.
Диди, невероятна торта, бих казала - дизайнерска! А Малик и Иван без проблеми могат да минат за братчета. Ужасно мила гледка биха били един до друг.

# 166
  • Gabrowo->Sofia
А Малик и Иван без проблеми могат да минат за братчета. Ужасно мила гледка биха били един до друг.
Да, наистина. Непременно трябва да ги срещнем на живо!
Радвам се, че ви хареса тортата, то нали друго поле за изяви сега нямам Embarassed Диди, бая време отне наистина около 4 часа. При това посред нощ, че иначе рожденика много пречи.
А напоследък Иван се буди рано и наобед така му се спи, че не иска да яде. Днес пак така се получи. А не мога да изместя обяда, щото по-рано не е гладен..... На всичкото отгоре трябва да яде по-малко сирене, щото явно прекалява (в урината му имало натрупване на урати, ли беше, или нещо подобно) та трябва да ограничим сирене, мляко и да не яде кашкавал, а той от три дена като види сирене и кашкавал се засилва, бърка в чинията (ако е достъпна за него) и тъпче в неусвес в устата си....

Симка, звучиш много сериозно днес.

# 167
  • Ruse
срещата е била невероятна.Искам и аз да бях там ,ама за жалост малко дале4ко живея Joy-завиждам ви Laughing
а по въпроса за възглавни4ката-Ели спи на възглани4ка но тя е много ниска и мека -все едно е без такава

# 168
# 169
  • Gabrowo->Sofia
хи, хи за колко обеда ще му стигнат карчетата
сладур

# 170
Здравейте и от мен!
За срещата другите са писали вече , но и аз да добавя - беше страхотна . Съжалявам , че не можах да видя всички , не останахме до края , имахме малко работа , а и бях облякла Ирен доста - чорапогащник , термодънки , как не се сготви незнам. Тя и без това си е кюфте , но така беше и по- неподвижна и имаше нужда от контрол, та тъкмо се заговорим с някоя мама и децата хващат посока .
Майките са много готини , а дечицата направо невероятни Hug
Нямам много време , исках по- обстоятелствено , исках да разправям екшън от рожденния ден на Ирен , но ще се опитам по- късно.
Ето снимки от рожденния ден - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79649

# 171
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ИВО, ИВАН, ГЕОРГИ И ТЕОДОРА! ДА СА ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ! МНОГО РАДОСТ НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ!

нЕ СЪМ СЕ ВКЛЮЧВАЛА ТЕЗИ ДНИ! НАШЕТО ПАРТИ НЕ МИНА СПОРЕД ОЧАКВАНИЯТА МИ, ЗАЩОТО ДВЕТЕ ПРАБАБИ СЕ ДЪРЖАХА МНОГО НЕТАКТИЧНО И УСПЯХА ДА РАЗВАЛЯТ НАСТРОЕНИЕТО ЩЕ ПЪРВИТЕ 5 МИНУТИ, НО ДЕТЕТО БЕШЕ МНОГО ДОВОЛНО ОТ ИГРАТА С ДРУГИТЕ ДЕЦА!
СКОРО ЩЕ КАЧА И СНИМКИ

МНОГО ХУБАВА СРЕЩИЧКА СТЕ СИ СПРЕТНАЛИ!

# 172
Ей, че сте готини на снимките! Завиждам неблагородно за страхотното изкарване  Embarassed  Hug  Heart Eyes

Рагледах на moan снимките - харесаха ми, на есприт не ми се отваря  newsm78

Реничка,  а с теб кога ще се видим? Не сме се виждали от рождения ден на малките  ooooh!

# 173
  • Ботевград
Здравейте едногодишни ноемврийчета честито на Вашите добри мами, че са Ви отгледали с много любов!  Hug
Помните ли ме?
Влизам на отчет - на 19.11.2006 се роди моето бебче Златина - голяма шушулка е, тежи 3 700 и е дългичка 53 см.
Благодаря Ви за куража и подкрепата!
Да сте живи и здрави!   bouquet

# 174
  • Димитровград
Честито бебче,Златна!!!Да е живо и здраво и много да папка и спинка!!!
Моан,много са хубави снимките и рожденничката и каката!
На Диди тортата също много ми хареса.Аз правих една,но ако я одобря, ще пусна снимки.Не е с фондан или такива специални покрития.
Днес ми е едно криво цял ден.Налегнаха ме спомени как имах болезнени контракции и как никой не ми обърна внимание,защото в неделя в болницата всички почиват.Явно съм имала предчувствие ,че ще става нещо.

# 175
Zlatna, помним те, разбира се! Да ти е здраво и послушно момиченцето, само радост да ви носи у дома  Hug

# 176
  • София
Добър вечер!
Много ме е яд за срещата,но другия път.
Страхотни са снимките-и мами,и дечица.Много от мамите са се променили,някои не ги познах.Като Тити,Ели,Майчето...
Златна,да ти е жива и здрава рожбичката! Heart EyesМного да ви слушка,пожелавам:))))
Диди,тортата е невероятна.Браво!Като дизайнерска Wink Heart Eyes

# 177
здравейте и от мен!
ZLATNA чеситита ти newsm30-скорпионка. Да ти е жива и здрава и мнооого послушна.

moan  и diddi  - снимките от рождените партита са чудесни, че как иначе такъв хубав повод newsm10. а за кулинарните способности на диди - подкрепям мнението на останалите.
Йоско е истински скорпион - почва от "опашката" Mr. Green

завивките и аз ги сменям на окло 5-6дена, а в леглото на Ники има 5 възглавнички, защото тя навсякъде ги разняса, както бях писала по-рано тя е зависима от тях  Hug, но не ги ползва по прадназначение. Бях чела из книгите, че трябва да се слагат след 3-та година newsm78

Лека нощ на всички...

# 178
  • Карлово
Златна, честито ти мъничко човече! Много усмихнато и щастливо да расте!
Завивките-веднъж седмично пера. Възглавница-има, но е много тънка.

# 179
  • София
Добро утро!
ЧРД на ЕДИТА! Да е жива и здрава и много палава! Честит празник и на Канеста  bouquet  bouquet  bouquet
Златна, честито ти момиченце - да е живо и здраво и много да те радва!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт