Отговори
# 225
Благодарности от мен за пожеланията по случай Рождения ден на Мини!  bouquet
А от Мини - целувки:

Мерки на 1 година: 8800г/80 см.

Подготвяме се за щур купон довечера!

# 226
а да 'земете и да пописвате малко. добре че те мяркам сегиз-тогиз (но не и скоро) в кърмаческия, та да не те мисля Simple Smile к'во стана - отби ли се мина или напротив?

# 227
  • София
Честит рожден ден на Мина и Виктория-Александра!
Честито и на кита99, там някъде по топлите страни
!

Елспет, браво, добре звучи това с обученията. (Работата ти да не е свързана с лекарства?)
За Виена вече са ти разказали, особено майчето е пуснала такива полезни подробности, каквито само тя може Grinning Ако обичаш екстремни забавления, не забравяй да хвърлиш едно око на Пратера все пак. Ако не, улиците, сградите, паметниците и пр. са достатъчни.

Не ме разбирайте погрешно - ник'ва носталгия мен не ме гони, щото няма по какво - аз вече почти не помня да съм живяла без деца. Омъжих се на 18, веднага след гимназията (не повярвах на всички, които ми обясняваха каква голяма грешка е това), на 19 забременях, на 20 имах дете и нямах мъж. Кавото и да съм правила, било то образование, работа, пътувания, купони, винаги съм била ангажирана.
Искам да се занимавам с неща, различни от отглеждане и възпитание на деца по някое време от живота си. Това е.

# 228
  • София
Честит първи рожден ден на Мина и на Виктория-Александра!
Честит празник на Кита!

Бубе, за наемите-наистина окло 400 лв. вървят вече двустайните.
Елспет, супер, честито пътуване Hug
И мен абсолютно никаква носталгия не ме гони, даже обратното, в момента се ужасявам при мисълта, че би ми се наложило да оставя Вики, което също не е нормално, онзи ден отказах работа, при това с много добро възнаграждение, просто не се чувствам психически готова да я оставя, не знам, трябва да  го преодолея по някакъв начин newsm78

# 229
  • София
bube  - зависи обзаведен или не и какво разбираш под по-нормални квартали.
ние сме в лозенец до парка 2 стаи, без тец, необзаведен, води се на теракот и паркет май беше около 75-80кв м - 220Е. което е нисък наем за тук, обикновенно са към 250Е, но с дебнене и за 200 може да се намери. погледни в imot.bg ще ти стане ясно. за мен добрите кв на сф са - лозенец, стрелбище, ив вазов, белите брези, гоце делчев (част от него), хладилника (също част от него - тази до парка), изток, изгрев, дианабад и евентуално хиподрума и яворов. това си ми е лично мнение ест. Wink а да и мусагеница и дървеница ги забравих...може и лагера....

да допълня - това го пиша за цена, за ап, който наистина е 2 стаи, а не преустроен едностаен, с балкони, не на 1 или последен етаж и не на балатум и мокет и с асансьор....защото тези неща свалят цената.

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 11:24 от bubu_to

# 230
  • Димитровград
Снимките от вчера на който му се гледа.

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 11:28 от kanesta

# 231
Искам да се занимавам с неща, различни от отглеждане и възпитание на деца по някое време от живота си. Това е.
и аз, и аз

ели - във виена не забравяй и сградата на гауди - тя и без туй се пада в посока пратера.
освен това виена е най-евтиното място, което съм открила, да ядеш суши. има го дори на будки в подлезите на метрото. и е много по-вкусно от софийския суши-ресторант.

бубе - нашите дадоха полу-обзаведен апартамент в къща до нас с двор и голяма веранда за половината от спряганите суми. дори не съм знаела, че наемите са станали толкова безумни. явно наемът им е супер нисък, но пък и те не щ'ат да печелят, а някой да стопанисва имота. баси, че вие плащате повече пари отколкото е нашето задължение ипотечния кредит.
мога обаче да споделя инфо за наемите за кантори в центъра до съда, ако някой се интересува, де.

сготвих лозови сарми. чакам петра да заспи, за да си почна поръчката. до тогава ще спамя.

# 232
Честит рожден ден на Виктория-Александра, Мина, Кита и на патерица на Едита!!!! Пожелавам ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ!
Ооо, Симка, като сметнах на колко години си сега - тепърва имаш да се занимаваш поне 40 години с неща, различни от децата Mr. Green
На мен лично изявата на професионално ниво не ми липсва, мястото ми се пази 3,5 години, после пак ще се трепя за чуждите имоти Sunglasses По-скоро ми липсват неща като кръчми/дискотеки, време сама с Дирк, време съвсем сама със себе си, повече време с големи хора и чисто и просто понякога ми е скучно. НО се трае Laughing
Към кварталите бих прибавила и западните, Илинден, Красна поляна. Поне на мен ми харесва, де, а пък там, където е Майчето, няма да познаеш, че се намира в София, много е идилично (хаха, в Идилинден)
Едита е просто суперчаровна с тези крилца!

# 233
  • Ruse
4естит рожден ден на едни от последните рожденици newsm38  cook  party041  Gift newsm67 nbirthday newsm59  bigdance2  ura dance Tada  Party Time Да са живи4ки и здрави4ки и много да слу6ат мама и тате
Да ви питам моми4ета :кога би трябвало да избият ку4ешките зъби,защито така като гледам до 10 дена май ще ни избият и те и лудницата ще стане пълна #Crazy

# 234
Благодаря за поздравите и пожеланията!
Честит рожден ден на Мина и Кита!

Кучешките зъби избиват през дванадесетият месец(така пише по книгите).И на Виктория са тръгнали в момента да избиват,а на нея като й тръгнат зъби потича и носа,да се чудиш зъби ли са,настинка ли е newsm78

# 235
  • Gabrowo->Sofia
ето какво имам аз за зъбките

на Иван не му растат точни в този ред

# 236
айдееее Сашко не стига , че още не може да ходи , ам и и zъбите не му никнат навреме  newsm78

# 237
  • Димитровград
Наш'те зъби и те не го спазват тоя ред.

# 238
честит първи рожден ден на Мина и Виктория-Александра newsm59

# 239
Мерси за отговорите.
Бубуто, ами нещо такова имам в предвид. Само, че и Младост включвам и Хаджи Димитър. Уж са по-близо до центъра.
Майче, ако квартирантите на вашите се откажат свиркай.
Току що се шокирах - реших, че като ще давам по 400 лв за квартира, по-добре да ги давам за заем. Обадих се в Райфайзен и познайте - за 60 000 евро заем, аз трябва да върна 66 721 евро лихва. И вноските на месец ще са ми по 429евро. Ужас. Е тая няма да я бъде. Ще плащам квартира, но няма да им дам повече от двойна лихва. Ама това на нищо не прилича.
Ох, ще видим как ще справим. Сега мъжа ми да си намери работа и после ще търсим квартира. Ако междувременно изникни нищо подходящо и приемливо като наем ще го вземем. И така. Ако някой чуе нещо да се обади- или ако съответно давате или имате познати които дават жилище.
На Кити зъбите не растат в този ред.

Общи условия

Активация на акаунт