Честит рожден ден и на Кита!
Бубе, има един любим израз-"заем се връща, наем-не". А лично предпочитам двойна лихва, но да знам че си е мое. Но всеки си решава според разбиранията си

. сега плащаме х 2% наказателна лихва при предсрочното внасяне на сумите, но и на това съм съгласна, стига да изплатим къщата преди да се роди второто. 
. но реално ако търсиш по-нисък наем- дружбите, обеля, овча купел и други по-крайни квартали. в хубавите квартали- доста по-скъпо.
майчето ти е дала подробна инфо. ако искаш още, питай.
Иначе Младост наистина е много далеч от центъра, това за мен е най-голямото му неудобство, други забележки нямам, писала съм вече колко е хубав Бизнес паркът и колко е чисто. Хаджи Димитър лично на мен не ми допада, но в крайна сметка най-важното е апартаметът, на който се спрете, да ви харесва, всеки квартал си има предимства и недостатъци, е, южните са си за предпочитане отвсякъде, но и в останалите живеят хора 

Изобщо е трудно да се отпуснеш и на собствения си етаж, защото по всяко време трябва да си "нащрек за гости". Но с тия майчински доходът ни май няма да стига да си покриваме вноската и да живеем нормално. Пък и нямаме никакви спестени пари за първоначалната вноска, отделно трябва и за ремонт да имаме средства
Ужас направо, май трябва да почваме да спестяваме и живот и здраве другата година по това време да сме отделно вече. Гадното е, че сме си направили супер етажа с дограмите, ламинатите, теракот, изобщо е станало страхотно и сега ще трябва всичко да оставим. Яд ме е за вложените средства