🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 547
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 530
Я, Деница при Цитиридис с правен ремонт по лицето.

# 1 531
И аз това щях да кажа. Преди беше по-добре.

# 1 532
Деница не прилича на себе си, ужас

# 1 533
Деница как е напомпала лицето, явно се е засегнала от коментарите за възрастта. Направо е сменила физиономията, но не мисля че и се е получил желаният ефект.

# 1 534
Освен устните е коригирала и веждите, но като цяло ми изглежда една подпухнала.

# 1 535
Абе Деница на какво се е направила. И тя с патешка уста

Ужаст

# 1 536
Устните са ясни,

Ама скулите ли са, ботокс ли е, какво е това?

# 1 537
Устните са ясни,

Ама скулите ли са, ботокс ли е, какво е това?
[/quot
Направо с нов фейс,все едно не е тя

# 1 538
Аууу, Деница при Цитиридис е неузнаваема. Много я хранихте за възрастта, но в шоуто беше доста по-симпатична. Сега е с типичния вид на отчаяна съпруга с филъри.

# 1 539
Аз наистина другата седмица няма да гледам, за мен тва си беше чиста подигравка. Дали сценарий или не, това не трябваше да бъде допуснато и аз рейтинг няма да им правя тва е. И да надявам се Александра да му върне розата.
И ако чете Деница темата ще и кажа, че е много долна. За другите две пачи си знаем.

# 1 540
Ми да беше отишла при по-кадърни специалисти, нали хонорар е взела от това предаване.

# 1 541
Според мен „тежкият избор“ беше между изгонването на онази, която няма да назоваваме и Продукцията.

Деница с тези джуки е още по-зле.

# 1 542
Това беше дъното - много гнусен епизод,  от който на човек може да му стане гадно като цяло за живота, в който живеем. Явно толкова се е променило всичко, че насилието и наглостта печелят винаги и всички остават безмълвни пред тях. Просто ми стана болно за всички онези деца в училище и младежда възраст, които сега гледат и на които им беше преподаден урока, че онзи който мачка и не зачита другите накрая постига своето и никой не смее нищо да му каже. Защо Деница стоя и гледа и не взе отношение, а сама се измъкна когато ситуациата ескалира? Защо Виктор не взе никакво отношение? Защо продукцията не взе отношение? Самата Алекс защо мълча? Нямам обяснение! В един Биг Брадър подобна постъпка щеше да бъде наказана - тук нищо. Явно човешкото достойнство не значи нищо.

Единствено приемам решението на Александра да остане - ако накрая натрие носа и на двамамата/Виктор и Виктория/ като остане последна с нея, победи й на финала, но въпреки всичко на финала да откаже предложението на Виктор!

# 1 543
Ми да беше отишла при по-кадърни специалисти, нали хонорар е взела от това предаване.
Няма хонорар.

# 1 544
Деница😱все така жълто руса и с удебелени черно- моливни вежди. Да не забравим и черния молив на долен клепач- да свалим още окото, че “залязващо слънце”- погледът да се подчертае за завършена визия тип куче порода Басет.
 И за капак- ужасно направена уста и рокля тип Дениз- с фльонги от перде на рамената.
Била се запазила”суха”🙃🤣от всичко и се”имала” с всички! Бравос! Да живее малодушието!
PS:Представяте ли си към онзи момент колко окрилена се е почувствала “Оная”, чието именяма да спомена- просто не ми се мисли какво не сме видели от двете оставащи агресорки-страшно са си повярвали….тогава. Дали се срамуват сега?🤔

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 23:29 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт