🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 105 764
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 920
Виктор, ако още има мераци да става актьор, може би театърът, а не телевизията, е за него. Такъв патос, такива драматични паузи, такава игра с погледа и аудиторията… готов е за моноспектакъл.

# 1 921
Направих видео на обръщението,но не знам как да го кача от папката на телефона си тук. Някой ако може да помогне?

# 1 922
Дано си тръгне Сашка, колкото по-бързо се изпидуркат всичките, толкова по-добре. Трябваше да си е тръгнала одавна. Ако толкова се обичат със завалията ще се намерят и отвън.

# 1 923
Виктор дали ѝ е звъннал на Александра, а?
Нали окачествява реакцията си като грешна?! Щом е така ги вижда нещата, не трябва ли да ѝ звънне лично? Независимо в какви отношения са сега.

Оххххх Виктооор, що ги правиш тези "признания" 3 часа преди да трябва да се появиш в клуб пълен с хора баш след вчера?! Ох!

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 19:54 от geri1919

# 1 924
Не се заяждам и ще бъда искрено благодарна, ако някой ми отговори - откъде дойде впечатлението, че поведението на виктория се толерира или че въобще агресията и тормозът се толерирал?
Отговарям ти веднага. Понеже прочетох над 20 страници, не мога да ти цитирам мнения, но имаше такива, които казваха - това били махленски скандали, защо някой трябвало да заема позиция, като това не било насилие, а просто някаква си чаша с вода и не разбирали защо В.К. трябвало да бъде гонена.
Та затова държа пак да кажа, че това Е насилие. Пък, който го разбира като набиване на канчета, негов проблем, да не чете и да подминава (пак не визирам теб).
Виктор дали ѝ е звъннал на Александра, а?
Нали окачествява реакцията си като грешна?! Щом е така ги вижда, не трябва ли да ѝ звънне лично? Независимо в какви отношения са сега.

Оххххх Виктооор, що ги правиш тези "признания" 3 часа преди да трябва да се появиш в клуб пълен с хора баш след вчера?! Ох!
Би било редно да й е звъннал и да се е извинил, пък дори и само с едно оправдателно "сори, продукцията ме накара". Пълен срам.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 19:29 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 1 925
Наистина Виктор говори като Румен Радев. Напрежение в гласа, все едно му се ходи до тоалетна. Освен това е пълно дърво. Имам двама такива познати. И двамата се изнизват, когато някой се кара с другиго. 😏 😃 Не казвам, че е винаги правилно да се намесиш, но поне призови гласно към спокойствие! Нали сте чил, помогнете и на другите да чилнат...
Колко е удобно да си незапознат и да нямаш мнение, нали?
Та това са мъже, които не повишават тон, рядко изразяват емоции. Даже като слушам как Виктор говори, ме напушва на смях. Като в Съдби на кръстопът е.

# 1 926
Вижте заглавията на слайдовете в този пост, много се смях на някои, защото много добре пасват на кадрите.

Иначе ето и Витьовият Instagram профил, в сторита се обяснява като ощипан. Сега разбрах защо някои го оприличаваха по дикция на Румен Радев.

Много подходящо днес ще бъде участник в Shame Party. Иначе танците му били най-срамният момент... Витьо, Витьо, не става само с бицепси, брат.
То ако мозъка беше мускул ехеееееее ....

# 1 927
  • Варна
С тоя минижуп какви терапии прави, не знам. Макар и рекламна снимка, не ми се вписва в образа на сериозен психолог поличка, която едва покрива дупето.
Първо бедрата на показ ми се набиха на очи, после се зачетох в посланието с грешка.
Аз ли съм в грешка като смятам, че са крайно неподходящи и поза и дрешка и дължина на полата и височината на обувката?...Аааа И бутилка за уски на масата. Не! Не! Хахаха!

# 1 928
На Капитонова последователите в Инста се покачват, а не падат, което е показателно дали се търси сеир.

# 1 929
  • Ню Йорк
То ясно, че е всичко нагласено и по сценарий, но въпреки това като погледнем реално и обективно на ситуацията и се получава следното:
Виктория му се дърпа от самото начало, хич даже и не му дава да се доближи до нея. И тази дистанция застана между тях.
Сашка пък точно обратното, мята му се предлага му се и някак развали магията с това си натискане.
И двете сякаш изчерпаха нещата още преди да са почнали. Не оставиха нищо за после.
Дениз от своя страна тръгна плахо, с леки закачки и заигравки. Постепенно отношенията им градираха и сега точно пред финала те всякаш откриват това между тях.

# 1 930
Марта след като излезе казва, че скандалите и крясъци били ежедневие. Александра винаги била в центъра на скандала. Трудно им било за издържане, защото няма къде да избягаш или да се скриеш.Толкова за намесата на другите и жертвите. На никой не му е било лесно в това реалити  с 20 жени

# 1 931
На негово място да бях изгонила рускинята отдавна. Ама то кой ли нормален ще остане пък после...

# 1 932
  • София
Дори при работа с деца не съм много ок някой да е облечен като гланцово блокче (много хубаво сравнение). Вместо детето да се концентрира върху задачите, то гледа клоун.
За мен е много неприемливо да се седи с къси поли и подобни, но има такива, които се впечатляват.

Най-вероятно на Виктор му шепнат в слушалката как да реагира и какво да прави.

# 1 933
Марта след като излезе казва, че скандалите и крясъци били ежедневие. Александра винаги била в центъра на скандала. Трудно им било за издържане, защото няма къде да избягаш или да се скриеш.Толкова за намесата на другите и жертвите. На никой не му е било лесно в това реалити  с 20 жени
Не съм от защитничките на Александра, но Марта какво очаква? Той конфликтът дефакто е един. Поводите са различни, но на практика е един. Отборът на Вик. и Ден. срещу Александра (или обратното). Как да не е Александра във всеки конфликт? Един ден ще е между Дениз и Ал., втория ден ще е между Вик. и Ал. Все тая. То е една и съща битка.

Сашка пък точно обратното, мята му се предлага му се и някак развали магията с това си натискане.
Магията не се развали с това. Имаше потенциал. Но просто Виктор намали комуникацията с нея, съответно и напредъкът премина в застой. Напрежението в къщата повлия на цялостните им емоции и поведение  - съответно всичко, което им се случваше не беше развитието на отношения между двама. Може и да е част от тези отношения като показване на подкрепа, но в един момент се свежда само до това. Друго развитие нямаха. А в същото време Виктор демонстрира внимание към останалите и разните му там най-близки хора.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 01:29 от geri1919

# 1 934
Благодаря на всички за клипчета и линкове. Още не съм гледала на Витьо размишленията,но пък видях,че ще участва в някво шейм парти тунайт.
Та,брат,колко ще кАстюмчета да облечеш,никак не е мъжко да те разкарват каТ панаирджийска мечка насам натам. Иначе добре кършиш кълки,БравоС,също е мъжкарско и достойно!
Е,Марта кво да каже,нали и тя е от задругата на брзмозъчните!?

Общи условия

Активация на акаунт