🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 453
  • 2 069
  •   2
Отговори
# 360

Дзами е имал предложение да е първият ерген?! Някой чувал ли е за него нещо? Аз единствено открих, че е имал връзка с Мегз... Не съм се ровила повече.
А относно амбициите на Витко за телевизионна кариера - това тръгна именно от този форум и тази тема. Той самият никога не е изразявал подобни намерения. Така че това са просто предположения на разни хора.

# 361
Самите Любо и Розмари бяха предложили на Дзами още преди BTV да вземат формата, това се има предвид.

# 362
Той самият никога не е изразявал подобни намерения.

Той самият се покри в дън гори тилелейски след като видя как се развива шоОто.

# 363
Той самият никога не е изразявал подобни намерения.[/

Той самият се покри в дън гори тилелейски след като видя как се развива шоОто.
Мдаа нЕма лайфове,нЕма нищА

# 364
Сплаши се. Лошаво му стана. И сбега.....към мола ...в костУм Satisfied

# 365
  • Вестерос
И тримата не ги знам 😁

# 366
Не го знам от какво се е уплашил, обаче аз подозирам, че каквото и да е това новото, с което се занимава, твърде вероятно е да се намира в Paradise center. Там освен търговската част има и немалка офисна част. Именно и това е причината да е засичан толкова често там. Почти 90% от хората, които са го срещали, назовават тази локация.

# 367
Гледам и аз все пишете, че го срещате в Парадайс център. Мъжа ми много прилича на Виктор, но без толкова гъстата коса, и често е по работа в Мола Joy викам му "ако ти налетят с викове и рози, отбранявай се, показвай лична карта ако трябва 🤣"

# 368
Yan25, ако мъжът Ви не носи панталони до кокалчето и слага чорапи, няма от какво да се притеснява. 😏

# 369
Гледам и аз все пишете, че го срещате в Парадайс център. Мъжа ми много прилича на Виктор, но без толкова гъстата коса, и често е по работа в Мола Joy викам му "ако ти налетят с викове и рози, отбранявай се, показвай лична карта ако трябва 🤣"

Joy Joy Joy това беше добро хахаха

# 370
Аа не, той си ходи лежерен по тениска и къси гащи Grinning но откакто дават предаването много хора ми казват колко много прилича. Всъщност аз бях в потрес като видях Виктор за първи път. Лицето е 1 към 1, дори характерните бръчки в усмивката им. Разликата е гъстотата на косата и че моя не е толко релефен в тяло. Никога не се е харесвал особено, но вече има някакво самочувствие, защото вижда, че масово Виктор е харесван.

# 371
След като Витя участва в този евтин чалга клип, не мисля, че го очаква някаква вълнуваща ли престижна ли, не намирам подходящата дума, кариера. Нито пък някакви по-висотни проекти.

# 372
И в клип на Емануела участва наскоро. Гол до кръста, с празен поглед в нищото, идеята явно е била да наподобява холограма. 😀Преди години е бил и част от клип на Галена. Не му е чуждо, образно казано.

# 373
И Капитонова ще пее, ще прави дует с Ева
https://fakti.bg/life/677133-viktoria-ot-ergenat-stava-pevica-pravi-duet-sas-

# 374
Ауу, няма да спя тази нощ, току що докато чаках да пресека Завалията зави плавно баш до мен, в същия карамелен костюм и в сивото си бмв. На живо изглежда по-добре и му прави чест, че караше внимателно и спокойно. До края на седмицата обещавам да не казвам лоша приказка за момчето. То и без тва много преживя с тия уруспии.

Общи условия

Активация на акаунт